Баща измъкна детето си от ръцете на похитителка

Британецът Даниел Ман измъкнал сам дъщеря си Лили от ръцете на жената,която я похитила. Драмата се разиграла докато семейството било на почивка в Кипърски курорт. И само късмета помогнал на двегодишното момиченце да не последва съдбата на безследно изчезналата Маделин Маккан. За драмата на таткото разказва вестник "Мирър"."Бяхме на басейна . Тя си играеше в него, аз лежах на слънце.Тръгнах към стаята и и казах да не се бави и да се качи при нас. Защо не я взех с мен ", кахъри се таткото.След като малката Лили не се качила в стаята на петата минута,бащата тръгнал да я търси. Обърнал хотела с главата надолу,но от детето нямало и следа.

В търсенето се включили и други хора. "Стомахът ми се сви. Не си представях какво ще правя без нея. И тогава един от хората, които дойде да помага, се обърна и каза: "Коя е тази жена, дето носи дъщеря ти?", разказва пред вестника Даниел. Той буквално скочил и измъкнал Лили от ръцете на жената.

Детето изпаднало в истерия . И само повтаряло : "Тя е лоша, каза ,че отивам в Германия". А жената почнала да се оправдава ,че намерила случайно Лили да плаче край басейн и я взела , за да я успокои.
Докато таткото се опитвал да успокои плачещото момиченце, похитителката изчезнала в тълпата на хотела.

Станете почитател на Класа