Спипаха съпругата на британския премиер по бански

През последните няколко месеца тя не се отделяше от своя съпруг, докато двамата обикаляха Великобритания, в рамките на предизборната кампания за парламент. Затова няма нищо чудно, че съпругата на Дейвид Камерън – Саманта, се е отдала на отдих и развлечения. Учудващото в случая е, пише „Мейл Онлан", кога е успяла премиерската съпруга постигне такава страхотна форма.44-годишната Саманта демонстрира стройна и тонизирана фигура, докато прекара няколко дни на испанския курортен остров Ибиса. Саманта бе забелязана на обществения плаж Кала Нова, скъпарско място за отдих в югоизточната част на острова.

Премиершата бе облечена в класически черен бански от две половини. Предполага се, че марката на банския е била Pour Moi?. Около нея бе и едно от децата на семейството, което искаше майка му да му купи сладолед от плажния бар.

По време на изборите във Великобритания, Саманта бе определяна като тайното оръжие на Торите. Някои дори казваха, че тя е придала същия блясък на „Даунинг Стрийт", който придаде Джаки Кенеди на Белия дом през 60-те години на миналия век.

Станете почитател на Класа