Англичанин направи Партия на малките пениси

Англичанинът Ант Смит, 47-годишен инженер от Лондон цял живот живеел с притеснението, че половият му член е прекалено малък. Веднъж на пияна глава обаче решил, че е крайно време да се отърве от комплексите си, пише "Дейли мейл".
Той се разговорил със сътрапезник за "малки пениси" и признал, че това му е болна тема. "Бях много пиян и реших, че не трябва да лъжа, както го правех винаги. За моя изненада и другият беше загрижен за големината на пениса си. Мислех, че сме в идентична ситуация и затова се съгласих да си кажем размерите. Той ми каза, че му е 15 сантиметра, а аз си признах, че ми е 10, а изразът на лицето му беше повече от очевиден. Но за пръв път усетих, че да кажеш истината е наистина хубаво чувство. Тогава разбрах колко безсмислени са нашите страхове и усетих, че бих могъл да помогна на мнозина с опита си", разказва той.

Затова и направил съобщение на блога си с надеждата, че занапред мъжете ще са искрени и ще казват истината, която почти във всички случаи се различава от това, което се вижда на порно филмите.

"През септември миналата година медиите забелязаха нещата, които публикувам и започнах да давам интервюта по цял свят. Изведнъж всички заговориха за моя малък пенис, който иначе работи съвършено", разказва Смит. Той лично отговаря на хиляди мъже, които му пишат и в един момент усетил, че това става прекалено изтощително.

"Така че, за да направя нещо по-трайно, основах Партията на малките пениси. Още не знам дали и как евентуално ще влезем в политиката", обяснява Смит.

Станете почитател на Класа