Дневен хороскоп - 9 април

ОВЕН 21. 03 - 20. 04
Имате подкрепата на планетите и това ви стимулира да финализирате някои стари проблеми?! Излъчвате неустоим магнетизъм и днес с желание ще вършите всичко, дори ако трябва да нарушите малко принципите си, то вие ще направите ред компромиси! Пренебрегвате тривиалните битовизми и душата ви е в полет към мечтите! Лесно ще спечелите сърцето на любим човек, а е възможно и да обмислите скорошно взаимно пътуване, заредено с неповторими моменти, много обич и забавления.
ТЕЛЕЦ 21. 04 - 21. 05
Успеете ли да контролирате чувствата си, ще можете и да свършите важните си задачи?! Денят е градивен и успешен при положение, че не допуснете да ви доминират с непоискани съвети или пък близките да си наложат мнението?! Някои от вас ще се принудят да се държат резервирано и това леко утежнява домашната атмосфера, но притеснението е в неразбирателството колко много сте уморени, а се налага съобразяване. При повечето, възрастен роднина ще настоява да обсъдите общ проблем, не му отказвайте!
БЛИЗНАЦИ 22. 05 - 21. 06
Пролетта навън ви действа доста отпускащо и за мнозинството ще е актуален принципа на дистанцираното отношение от околните и задаване на личните приоритети?! Изпълвате се с мечти, но и в работата жънете успехи. Няма да липсват и изненади от семеен характер с посока ревизия на отговорностите, което от своя страна налага логичен разговор за очакваните от вас ангажименти и качеството им на финализиране. Ще изяснявате необяснимата промяна в любовта, но бъдете сдържани!
РАК 22. 06 - 23. 07
Заредени сте с оптимизъм и мотивирани посоки за успех! Подходящ ден за баланс на отношения и създаване на нови планове! Делова, радостна новина от близки хора. Мнозина ще вземат решение за промяна на жилищната обстановка, с идеи за разместване и козметична профилактика, но това може да създаде финансово осмисляне и напрежение?! В свободното си време контактувайте с тези, които обичате и се чувствате щастливи, като намалите изискванията си и се придържате с дипломатичност и толерантност в любовта.
ЛЪВ-23.07 – 23.08
Преценявайте комуникациите! Днес много внимавайте какво си пожелавате, че като нищо може да се потопите в една приказка от слънчеви емоции?! Озареността и силната интуитивна почва могат да ви подскажат накъде и как да действате! Важно е да се координирате какво точно искате и да се насочите към точните хора, а това ще ви се отдаде не само в службата. Освен това, днес сте необичайно капризни и не бива контакта ви с определен човек да е критерия за поставянето " под общ знаменател " на останалите близки.
ДЕВА 24.08 – 23.09
Намалете малко амбициите?! На преобладаващата част им се иска да се поглезят и с тези претенции ще се ангажират към съобразяване с околните?! Въпреки, че посвещавате достатъчно време на тях, вие ще имате поводи за удовлетворения и хармония! От вас се очаква да сте повече искрени и да поставите ясно плановете си за сега и предстоящите дни. Извадете на показ положителните си качества и ако трябва засилете вниманието си към вас, като обещаете намаляване на вредните навици, което вече е проявен интерес за партньора ви?!
ВЕЗНИ 24.09 - 23.10
Бъдете принципни и следващи идеите си! Днес за повечето ще се наложи да се занимаят с делови проекти и затова не допускайте закъснение за срещи, на които определено ще договорите стабилни финансови постъпления! Добре е да загърбите скромността и съмненията си, да наблегнете на решителността и смелостта, като деликатно се осведомите за пътуването по работа, а това ще гарантира положителната промяна в живота ви. Други от вас да очакват обаждания отдалече, неочаквани гости и завладяващи емоции на свежо ниво!
СКОРПИОН 24.10 – 22.11
На хоризонта са добри алтернативи за успех! Не се стремете да бъдете на всяка цена перфекционисти, защото това ще ви ограничава в действията?! Постарайте се адекватно да посрещнете изненадите от финансов характер и да не се обиждате на близките, че не са ви предупредили – бързо се справяте с проблемите. През целия ден лесно ще скъсявате дистанцията между вас и заобикалящите. Комуникативни, усмихнати и приказно - старателни, постигате набелязаните си цели и с по - голяма свобода на уменията си, ще бъдете доволни и от толерантното отношение на любимия човек.
СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12
Нека да е водещо толерантното ви поведение! Не поставяйте условия на близките си, защото това може да доведе до конфликтни положения?! Всичко може да е " по вода ", ако се въздържате от определяне на квалификации за нещата и не се опитвате да спорите за вече преодоляни и приети в материален смисъл ситуации. Не обръщайте внимание и на стари интриги, които ще напомнят за себе си, за да проверят лоялността ви и преди всичко издържливостта на мъдрите ви взаимоотношения?! Посетете място със зареждаща природа, подредете мислите си и съхранете физическата си форма!
КОЗИРОГ 22.12 -20.01
Въздържайте се от поставяне на изискващи задачи, особено на непроверени хора?! Вероятно през този ден пред вас ще се разкрият много възможности за реализиране на мотивираната ви активност и това е резултат от многобройното ви старание напоследък?! От вас зависи да се насочите към онова, което предизвиква дневния интерес и безотказно да се следвате! Повечето ще получат ободряващо известие и настроението се подобрява! Симптомите на умора и недоволство ще изчезнат и вие бързо и оптимистично възстановявате равновесието си. Определени от вас градивно ще общуват с любовта си, ала изслушвайте доводите!
ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02
Изпитвате потребност да доказвате постоянно вашата неповторима значимост, а днес ще бъдете във възход и това ви заставя към прецизен контрол на контактите си, дори се очертава умишлено да се изолирате от някои?! Внимавайте, защото може да засегнете доста близки приятели, обективно незаслужаващи еуфорията на действията ви. На много от вас, роднините ще им предложат сериозен разговор за имотно преразглеждане и това наистина би могло да наруши очакванията досега?! Във всичко, до стриктна подробност изяснявайте позициите си, ако финансово е нужно дори се посъветвайте с експерти в областта!
РИБИ 20. 02 - 20. 03
Не стига да сте само чаровни и обаятелни, когато е касае за напрегнатите служебни задачи и финансови несъответствия?! Значителна част от вас да не навлизат в подробности по отношение на личната си връзка, тъй като там има намеса на странични хора и разнолики недоразумения?! Непредвидена може да се окаже и една стара история на неизяснен конфликт и затова проявете търпение, за да останете над нещата, с подобаващия за вас стил и принципност. Планирайте релаксивно деня си и се отдайте на прекрасни мигове за повече романтична атмосфера, осъзната духовност и ескалативни отношения с подходящите хора, с идентичната на вашата тонална посока.

Станете почитател на Класа