Дневен хороскоп - 10 декември

ОВЕН 21.03 - 20.04

Днес ще изобилствате от градивни идеи - как да се справите с всички си проблеми, но ще зависите от подходящите и правилните хора, а това до известна степен ще ви насочи към актуални размисли! Колкото и да не искате да се поддавате на влияние, ще трябва да сте търпими и толерантни към другите, като избегнете вътрешния анализ и не ги критикувате строго. На близкото обкръжение и специално на любимия човек, не обещавайте неизпълними неща.

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

През днешния ден и организацията ви на задачите, повечето от вас са с преуморени емоции и нервни. Постарайте се да запазите нещата в рамките на добрия тон, тъй като раздразненията с нищо няма да ги подобрят. Търсете конструктивен диалог на комуникация и не определяйте виновни, а се насочете към изход от положението. Разбираеми са фактите, че сте перфекционисти в много положения, а това кара околните леко да се притесняват.

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Днес контролирайте амбициите си. В работата сте се решили да свършите доста неща, а мислите ви витаят из романтичната сфера на любовните взаимоотношения. Добре е да не вземате прибързани решения, следвайки днешния ден е твърде възможно да се заблудите и да отидете в погрешна посока. Помислете и за някои налагащи се кардинални промени на професионално ниво.

РАК 22.06 - 23.07

Днес бъдете решителни и неотстъпчиви в реализиране на плановете си. Много от ситуациите ви напоследък, имат за съдбовна задача да ви напомнят за актуална промяна на мислите и действията! Възможни са проблеми с близки по финансов въпрос. Инициативата е във ваши ръце и не бива да оставяте на времето да реши. Мнозинството от вас ще чувстват приятно настроение за срещи и развлечения.

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Очаквайте многообразни предложения за съвместна работа. Добре е да си партнирате с хора, които обичате и чувствата ви прималяват от любов, но може би точно тази комбинация е изчерпваща, не е достатъчно благополучна. От една страна сте максималисти, а от друга: винаги сте готови на компромис, резултиран от прекомерен анализ над ситуациите.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Не поемайте излишни ангажименти и не се мотивирайте непременно да забележат делата ви. За повечето, деня ще протече нормално и с необходимата хармония, особено ако не спорите за тривиални проблеми с близките си. Опитайте да сте сърдечни и мили с хората от обкръжението, дори нещо много да ви дразни, обърнете нещата на шега. Изслушвайте с подкрепа партньора си и не бързайте със заключенията!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Възможно е настоящите ви планове да се осуетят, впредвид нагласата ви на съображения с останалите. Учудващо е за мнозина от вас, че сте склонни на доста по-реалистични идеи и това ви изпълва с целенасочено търпение, ако трябва да е с точност, дори компромисно. Стремежите са в посока за съхранение на домашния уют и духовното богатство на отношенията. Преценете наличните средства и помислете към кого да насочите изненадващите поощрения.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

През днешния ден не си поставяйте големи цели, за да не се разочаровате от липса на време. Положителните резултати зависят от правилната координация и разпределените възможности. Опитайте да намерите компромисни варианти в усложнените ситуации. Не се предоверявайте на оферти, които сочат обещания за финансови подкрепления. Днес е нужно повече внимание към интимната половинка.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Не бързайте да импровизирате отношения или да се стремите на всяка цена да се оказвате прави?! Обстоятелствата сами налагат толерантност, търпение и приложимо разбиране към околните. За много от вас, завоюваните параметри на труд и всеотдайна реакция ще са безспорните козове, дори досега никой не ви ги е раздавал! Опитайте да се държите така, сякаш вече ги имате и резултатите няма да закъснеят. Бъдете позитивни, отзивчиви и приемни на новите идеи.

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Денят протича в много странна емоционална атмосфера. Ще сте загрижени за хората от семейството си - една неразривна връзка, която може да се заплете или пък да ви спре в нещата, които искате да направите. В работата бъдете прецизни. Не е препоръчително да споделяте всичките си онези находчиви планове, за да не получите упреци или несъгласия, аргументирани с нрава ви на липсваща съобразителност.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Много инициативи ви съпътстват, но е желателно да ревизирате ситуациите дотук и сами да прецените накъде да акцентирате в плановете. Нещата, които получавате като резултат ще са в пряка зависимост от творческата сила, която влагате в тях. Просто се опитайте да отхвърлите някои несъществено градивни детайли и наблегнете на съзидателните си възможности. Мислете внимателно по какъв начин комуникирате с хората, които обичате.

РИБИ 20.02 - 20.03

Днешния ден ви дава посока на предначертаните планове. Ще се сблъскате с трудности, предизвикани от вас самите, нагърбили сте се с крайно отговорни и непосилни за обсега на деня задачи. Ако стигнете до конфликтни ситуации, трудно ще ги изгладите, освен находчиво да потърсите начин за артистичен подход, предвид импровизирано позитивно поведение.

Станете почитател на Класа