Дневен хороскоп - 8 декември

ОВЕН 21.03 - 20.04

През първия делничен ден се съсредоточете върху делата, които не търпят отлагане. Следвайте собствените си убеждения, но и бъдете съобразителни. В настоящем моментите не са особено подходящи да предприемате каквито и да било или пък значителни промени, защото те няма да окажат търсения от вас значим ефект! Денят е благоприятен за осъществяването на пътуване до близки хора или за удоволствие.

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

През този ден мнозина от вас вероятно ще се насочат към мисли за нови методи, относно увеличаването на финансовите си постъпления. Днес можете и ще се справите с много предизвикателствата! За мнозинството от вас ще се създаде възможност да проведете разговори, благодарение на които ще достигнете до желаното от вас осъществяване на инициативите

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Днес забравете за моментните си раздразнения и проявете стриктна последователност към задачите! Преди всичко контролирайте емоциите си, с акценти в работата и предимно задълженията ви. Някои от вас наистина са способни към необмислени действия. Изградете си позитивна нагласа по отношение на определен проблем, особено ако разрешаването му не зависи само от личните ви усилия.

РАК 22.06 - 23.07

При контактите си, препоръчително е да се предпазвате от прекален идеализъм, с неоснователни претенции на работното място. Днес сте особено капризни и разсеяни по отношение на емоции, но добродетелите във вас ще надделеят. Предприетите от вас крачки в личен план ще дадат търсените от вас положителни резултати. Постарайте се да постигнете единомислие с интимната половинка по важни за двама ви въпроси.

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Днес с каквото и да се захванете, вярвайте си, че ще го свършите точно по запланувания начин. Възможно е настоящите ви планове да се осуетят, впредвид нагласата ви на съображения с останалите.Учудващо е за мнозина от вас, че сте склонни на доста по-реалистични идеи и това ви изпълва с целенасочено търпение, ако трябва да е с точност, дори компромисно.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Организирайте се с приоритетни инициативи, които да ви донесат търсените седмични резултати в делово и материално отношение! Направете равносметка за изтеклите дни и помислете къде се базират грешките ви. Мислете внимателно по какъв начин комуникирате с хората, които обичате - те може да не ви разберат правилно и да настъпи суматоха.

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

С настъпването на седмицата ще бъдете изправени пред необходимостта да направите избор. Стремете се да отделяте повече внимание на делата, които имат отличен потенциал за развитие. Опитайте се да не повтаряте грешка, която сте допуснали в миналото, защото впоследствие ще бъде трудно да промените хода на събитията. Днес бъдете по-търпеливи.

СКОРПИОН 24.10 – 22.10

Внимавайте, този ден предлага отлични позиции в професионално и материално отношение. Не прибързвайте в действията си, контролирайте нетърпимостта си и любопитството, защото в крайна сметка надеждите към вас са основани на щателна преценка от конкретни чужди интереси. Отдавна имате нужда от повече лично време, да се усамотите и релаксирате в подходяща за това атмосфера

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Днес няма да се колебаете да защитите позициите си и това ще ви донесе удовлетворение. Отдадени на деловата си работа, мнозина от вас ще пренебрегнат личните си приортети. Проявете уменията си и не обръщайте внимание на тривиални проблеми. Постарайте се да подобрите взаимоотношенията си с хората от личното си обкръжение, за да съумеете по-лесно да преодолеете предизвикателствата, пред които ще бъдете изправени заедно.

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

С настъпването на новата седмица се съсредоточете върху разрешаването на практически въпроси, свързани с работата, парите и личния ви живот. Не предприемайте инициативи, за които ви е необходима чужда подкрепа – автоматично ще попаднете в зависимост и действията ви ще бъдат ограничени. В търсене на правилните решения и поддържайки в себе си позитивна нагласа, ще намерите изход. Бъде открити и споделяйте намеренията с близките ви, заедно ще ви бъде по-лесно в изпълнението им.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Денят няма да се подчини на всичките ви планове, тъй като някои от тях са същински предизвикателства и наистина сега не им е времето. Бързо ще отстраните пропуските си и това ще подейства стимулиращо на работата и обновяващо на духа ви. Не се предоверявайте, гонете си интереса, защото и другите без колебание ще го правят. Предпазливи сте от към всякакъв вид обвързване.

РИБИ 20.02 - 20.03

Не започвайте нови проекти. Ако все пак с нещо трябва да се захванете, нека да е възможно най-бързо осъществимото. Не вярвайте както на ласкатели, така и на конкуренти. От всяка делова инициатива ще имате полза, която ще се усети в края на идващата седмица. Някои от вас, ще се решат на по-сериозна крачка в любовта, а други ще се увлекат в отдавна започнала връзка. Овладейте се и преценявайте емоциите си.

Станете почитател на Класа