Дневен хороскоп - 7 декември

ОВЕН 21.03 - 20.04
През днешния почивен ден ще си върнете загубените позиции в отношенията с приятел или близък, на когото сте гласували доверие в миналото както по лични, така и по професионални дела. Едва ли ще имате каквито и да било проблеми днес, ако проявите търпение и подхождате към задълженията си отговорно. Не се доверявайте на ласкателите, тъй като те ще търсят конкретна полза от вас.

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05
Днес организирайте ангажиментите си така, че да разполагате с достатъчно време за себе и се освободете от мислите за работа. Моментът ще бъде изключително благоприятен за пътувания, за развлечения и срещи с приятели и близки, които не сте виждали отдавна. Насочете енергията си към дела, които имат потенциал да ви донесат желаните от вас резултати.

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Днес релаксирайте и се презаредете с положителна енергия за началото на новата седмица. Ще имате възможност за удовлетворяваща дневна комуникация и благодарение на добрия ви подход за обединение на интереси, нищо чудно да помирите и други враждуващи страни, като организирате гостуване и приятни мигове. Вечерта отделете нужното внимание на любимите хора .

РАК 22.06 - 23.07

Днес ще стигате до решението, че е нужно нещо да промените много от нещата в личния ви живот, но ви липсва достатъчно смелост. Оставете деловите ангажименти на заден план. Посветете по-голяма част от времето си на себе си и на близките си. За тези от вас, които са избрали да тръгнат по нов път на развитие в професионалната сфера трябва да претеглят всички преимущества и недостатъци преди да вземат решение.
ЛЪВ 23.07 – 23.08
Днес заложете на занимания, доставящи ви позитивни емоции. Посветете времето си на семейството, на срещи с добри приятели. През днечния ден ще ви хрумнат нови добри идеи, които ще започнете да реализирате в началото на седмицата. Отърсете от напрежението на изминалите работни дни и се отдайте на пълноценен отдих. Съобразете с желанието на партньора до вас.

ДЕВА 24.08 – 23.09

През днешния почивен ден, ви предстои изясняване на много въпроси, които си задавате т доста време. Така, че ако някой е скривал от Вас нещо, бъдете уверени, че именно днес тайното ще стане явно. Не бива да акцентирате върху миналото. На древен ред са тривиалните проблеми, които днес изненадващо са активирани от ваши близки, държащи на всяка цена да не се отлагат повече.

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Днес с решителност можете да реорганизирате всичко, което сте поставили пред себе си. Вие имате едни възгледи за стабилизация на сегашното положение, но колко изненадани ще останете, когато хора, с които споделяте близост ще са на коренно различно мнение. Желанието да намерите компромис в бизнеса и семейните ситуации е правилната стъпка към просперитет.

СКОРПИОН 24.10 – 22.10

Следвайте градивността на принципите си.В стремежа си да угодите на всеки, било то приятели или роднини! Отдавна имате нужда от повече лично време, да се усамотите и релаксирате в подходяща за това атмосфера! Вашето несъгласие да сте навсякъде и във всичко предложено, може да подбуди завистта на непознати до този момент околни и да предизвика неочаквани обрати.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12
Днес е нужна по-голяма артистичност в контактите и вие го усещате, дори успешно прилагате! Отстоявате принципните си убеждения и не позволявате да ви доминират с нежелани действия! Решавате да приключите с един натоварващ мислите ви период, но не спирате да се ангажирате с посочващи нечия вина убеждения и съмнения, че сте допуснали твърде близко някои хора.

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Пред вас е зададена предстояща ескалация на професионално ниво! Не търсете поводи да свършите всичко с един размах на силите си. Днес ви трябва повече почивка, а възможностите прекрасни. Мнозина от вас ще имат желание да споделят чувства с обекта на своите копнежи. Не се разколебавайте поради страх от отхвърляне, а се мотивирайте с вдъхновена смелост, макар и да има известен риск. Вечерта прекарайте с любимите хора или с приятели.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Днес чувството на увереност ще бъде засилено и ще усещате, че сякаш няма невъзможни неща за вас. Има възможност да ви уловят в неудобно положение, да ви излъжат или да не бъдете разбрани правилно. Не бива да изпадате в противоречиви чувства. Отделете време, в което да си починете и да прекарате повече време със семейството си.

РИБИ 20.02 - 20.03
Отдайте се на почивка и прекрайте деня с ваши приятели. Романтичните удоволствия са напълно заслужените ви моменти - да поглезите себе си. Нужна ви е изява и в любовната сфера. Докажете обичта си към любимите хора. Опитайте да систематизирате някои намерения. Днес си изясните взаимоотношенията с половинката!Не прикривайте истинските си чувства.

Станете почитател на Класа