Дневен хороскоп - 3 декември

ОВЕН 21.03 - 20.04

Започнете този ден с оптимистична настройка. Днес ще се създаде възможност да се заемете с реализацията на инициатива, която ще ви донесе по-голяма стабилност на работното място и по-високи доходи. Не се страхувайте да експериментирате с нова идея. Част от вас ги е обзела романтика и ще мечтаят за всяка свободна минута с любимия човек.

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Днес ще е емоционален ден за вас. Овладейте импулсивните и прибързани действия. На работнато място покажете най-доброто от себе си. Деловите разговори ще бъдат градивни и успешни. Бързо ще се справите с актуалните задължения. Действате бързо и съобразително с настоящите си планове и това ще ви постави в много изгодна позиция пред околните.

БЛИЗНАЦИ 22. 05 - 21. 06

Днес не се впускайте да преследвате цели, които не сте имали възможност да обмислите достатъчно обстойно. Не пропускайте възможностите, които ще ви бъдат предоставени за подобряване на жизнения ви стандарт. Очаква ви кариерно развитие, дори може да заемете по-висок пост. Не се страхувайте да предприемете по-сериозни стъпки в личните отношения.

РАК 22.06 - 23.07

За повечето днес ще им се наложи да избирате между ангажиментите и балансирането на емоциите. Така осъществявате с лекота плановете си. На работното място се справяте добре, независимо от личните ви проблеми. Не отказвайте предложена помощ, дори да смятате, че можете да се прравите и сами. Личният ви живот ще сбъдва дори и най-смелите ви мечти.

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Днес сами ще осъзнаете, че е наложително да смените подхода си на общуване. На работното място сте в състояние да допуснете грешки, заради прибързаност само защото сте решили да надскочите възможностите и да докажете уникални способности. Предстои чудесна възможност за реализация в личен и делови аспект, стига правилно да съчетаете нуждата с приоритетите.

ДЕВА 24.08 – 23.09

През този ден, вашия новаторски подход ще бъде възприет добре от колеги и началници. Очаквайте получаване на известие за приходи, което ще ви зарадва и ще ви донесе признание и успех. Деловите срещи са градивни. Не налагайте мнението си. Постепенно ще усещате намаляване на напрежението и това ще бъде напълно заслужено, след цялата работа, която сте извършили през тази седмица.

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Днес завършете започнатите планове и обсъдете вълнуващите ви служебни въпроси. Ще сте изпълнени с куража да посрещнете всяко предизвикателство очи в очи. Не забравяйте, обаче, че силата на духа превъзхожда всяко друго материално въздействие. Тези от вас, които вече са обвързани нека използват периода, за да подобрят отношенията във връзката си.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Мнозинството от вас, неочаквано ще пренасочат плановете си в по-изгодна позиция! Дневните съмнения и трудностите по пътя ви няма да са малко,но вие имате достатъчно сили да се справите с трудностите, без да разчитате на на чужда помощ. Направите преоценка на много ценности, хора и отношения. Не ограничавайте действията си, които могат да ви гарантират щастие в професионален и в материален план.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Днес мног от вас ще са натоварени с доста задачи. Не се обвързвайте с обещания. Деловите предложения са съмнителни и не бързайте да ги приемате. Ако сте прекалено настъпателни няма как да избегнете конфликта. Ще прекарате добре ако решите да навестите ваши роднини, с които не сте се виждали отдавна или си организирайте си романтична вечер с половинката ви.

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Доверете се на интуицията и следвайте поетапно актуалните ангажименти! Днес бъдете и повече премерени в отношенията. Добре е на работното си място да изясните някои конкретни въпроси с делови партньор или с човек, от когото сте зависими. Не се предоверявайте, защото рискувате да направите грешни изводи и да вземете неразумни решения.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Днес се подгответе да реализирате инициативите, от които ще зависи запазването на деловата и материалната ви стабилност. Задълженията на работното ви място са много и от вас очаква да сътворите чудеса. Проявете коректност към колегите си, няма безгрешни хора. Обмислете внимателно идеите си и чак тогава ги предоставете за обсъждане на хора, които биха могли да ви помогнат при реализацията им.

РИБИ 20.02 - 20.03

Днес няма да ви липсва амбиция и мотивация за реализиране на идеи - на работното място ви изслушват внимателно. Не разчитайте изцяло, че всички проблеми ще се разрешат във ваша полза, ала поощренията са вдъхновяващи. Добре е да постигнете баланс в любовта. Бъдете откровени с партньора до вас и нещата ще се подредят по възможно най-лесния начин.

Станете почитател на Класа