Дневен хороскоп - 2 декември

ОВЕН 21.03 - 20.04

В началото на месеца се настройте да посрещнете промените, които се извършват около вас в професионално или в лично отношение с оптимизъм. Заемете се с ангажиментите си през днешния ден сами, за да сте сигурни в успеха си. Вечерта ще се открие възможност да разпуснете в приятната компания на близък приятел, когото не сте виждали отдавна.

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Днес се постарайте да вземете контрола изцяло в свои ръце, без значение дали става въпрос за деловите или за личните ви задължения. Не пренебрегвайте желанието си да постигнете напредък при реализацията на своя инициатива. Планирайте времето си така, че да разполагате с повече красиви мигове и да ги споделите с обичаните хора.

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Мислете положително, предстоящите развития ще ви направят повече оптимисти за бъдещето. Овладейте служебните си ангажименти. Добрата стратегия и подход ще ви избавят от сложни обстоятелства, резултирани от грешки на заобикалящите. В случай, че сте обхванати от съмнения към нечия лоялност, приемете го като знак да не прибързвате в решенията си към конкретния човек и продължете напред.

РАК 22. 06 - 23. 07

Днес мислете единствено в позитивна насока - на когото му трябвате, ще ви намери. Дневно предизвикателство е да се отнесете с разбиране и отговорност спрямо хората, които смятате, че са изменили на общите ви принципи, но не правете компромиси. Моментът ще е от огромно значение за тези от вас, които отдавна планират да извършат конкретна промяна от лично естество.

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Организирайте и осъществявайте изпълнението на текущите си задачи от делови и от личен характер, без да правите каквито и да било компромиси. Пестете критиките си към околните, дори и към себе си. Случващата се посока на ситуациите, идва да покаже колко изгодни условия може да ви поднесе живота и от вас зависи да овладеете емоциите си, без излишна претенция.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Днес бъдете решителни и неотстъпчиви в реализиране на плановете си. Ще имате шанс да започнете работа по проект, който обмисляте от известно време. Освободете се от свръхочакванията си спрямо заобикалящите ви! Имайте предвид, че не всичко от предвиденото от вас ще се осъществи. Постарайте се да откриете насладата от постигнатите от вас резултати.

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Стремете се да работите целенасочено, за да развиете идеите си в избрана от вас посока. Не оставяйте нищо на случайността. Опитайте се да бъдете толерантни и съобразителни с околните. Моментът ще се окаже важен за много от вас в личен план. Не позволявайте да бъдете обхванати от съмнения относно решение, което сте взели в личен план. Вечерта отделето достатъчно време, което да посветите на себе си и на интимната си половинка.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Мобилизирайте силите си в доказване на позициите си на работното място. Днес се опитайте да се освободите от задачи, които са ви в тежест и не ви носят никакви зареждащи се позитиви! Пазете се от крайности, които днес могат да ви създадат сериозни неприятности, контролирайте емоциите и личните си пристрастия. Не се поддавайте на провокации и избягвайте конфликти.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Имате шансове да се пренасочите в работата и оттам да определите водещите позитиви. Използвайте всяка възможност да си подарите качествена отмора и да подредите мислите си. Предоставете нов смисъл на заниманията си или потърсете добрите си контакти за съвети и обсъждане на настоящето. Не се колебайте, ако сте решили приятно да изненадате партньора си,а просто го направете.

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Днес се доверете на своята вътрешна интуиция, която няма да ви подведе. За много от вас този ден носи приключения, дори неочаквани поврати на съдбата. В работата покажете стриктност. Бъдете по-упорити и последователни. Днес нещата ще ви се случват от само себе си. Следвайте желанията си. Денят е благоприятен за любовните ви отношения .

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

С настъпването на новия месец ще се открие възможност да се заемете с реализацията на инициативите, които биха могли да ви осигурят стабилност в материалната сфера. Старайте се внимателно да обмисляте ходовете си в професионалната сфера. Колкото по-практично подхождате към текущите си задължения, толкова по-добри ще бъдат резултатите, които ще постигнете в бъдеще.

РИБИ 20.02 - 20.03

Днес се постарайте да разпределяте ангажиментите си правилно, за да успеете да изпълните текущите си отговорности. Препоръчително е да изясните някои важните въпроси, от които ще зависи развитието ви в деловата сфера. Не позволявайте да бъдете обхванати от съмнения относно решение, което сте взели в личен план. Не давайте излишни обещания и не прибързвайте с делата си.

Станете почитател на Класа