Дневен хороскоп - 22 ноември

ОВЕН 21.03 - 20.04
Днес ще се създадат достатъчно добри условия да разширите социалните си контакти, което ще ви даде отлични шансове за бъдещо развитие в лично и в професионално отношение. Дайте си достатъчно време за размисъл и за анализ на отминалите вече събития в живота ви. Имайте предвид, че нещата, от които ще се учите на този етап, ще ви помогнат изключително много за бъдещото ви развитие.
ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05
Понякога действате импулсивно. Възможно е постигането на равновесие и чувство на увереност в делата ви, но затова подбирайте директните думи, поднесени на личности с идентичен на вашия интерес. Благодарение на усърдието и умението бързо да променяте и да контролирате обстоятелствата, днес победно ще се измъкнете от неблагоприятна ситуация.
БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Ден, в който ви предстои изясняване на нещата. Така, че ако някой е скривал от Вас нещо, бъдете уверени, че именно днес тайното ще стане явно. Получените сведения може да ви удивят. Много от вас ще съумеят да постигнат завиден напредък по лична инициатива – това съвсем скоро ще ви донесе и значителни ползи от делови и от материален характер. Ревността ви към любимия човек ще се окаже съвсем неоснователна.
РАК 22.06 - 23.07
Днес внимавайте какви инициативи подхващате, за да не се подведете по приятелска любезност и да пропуснете някои приятни моменти с близките си. Повечето от вас ще се потопят в самота и отчужденост и няма да са особено мили с околните. Не се бавете да сложите в ред личните си неща, тъй като приоритет имат мислите за любовта.
ЛЪВ 23.07 – 23.08
Днес заложете на релакс и разходка, които ще ви позволят да се справите с всички текущи задължения, и в същото време да се посветите с на някои отговорности, касаещи по-скоро семейството и интимната ви половинка. Доставете радост на себе си и на близките си с малки жестове на внимание. Бъдете щастливи с невероятната любов до вас.
ДЕВА 24.08 – 23.09
Следвайте градивността на принципите си. Отдавна имате нужда от повече лично време, да се усамотите и релаксирате в подходяща за това атмосфера. Вашето несъгласие да сте навсякъде и във всичко предложено, може да подбуди завистта на непознати до този момент околни и да предизвика неочаквани обрати. Половинката ви е с вас, а любовта хармонична.
ВЕЗНИ 24.09 - 23.10
През днеяния ен отстоявате принципните си убеждения и не позволявате да ви доминират с нежелани действия. Решавате да приключите с един натоварващ мислите ви период, но не спирате да се ангажирате с посочващи нечия вина убеждения и съмнения, че сте допуснали твърде близко някои хора. Не раздавайте правосъдие, а погледнете по-положително над ситуации, преодолени, за да ви научат на нещо.
СКОРПИОН 24.10 – 22.10
През днешня почивен ден моментът е подходящ да се отправите на път за удоволствие. Постарайте се да действате съобразно обстоятелствата при контактите си с хората в прякото ви обкръжение. Мнозина от вас ще имат желание да споделят чувства с обекта на своите копнежи. Не се разколебавайте поради страх от отхвърляне, а се мотивирайте с вдъхновена смелост, макар и да има известен риск.Така ще узнаете дали другият споделя вашите емоции.
СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12
Денят няма да се подчини на всичките ви планове, тъй като някои от тях са същински предизвикателства и наистина сега не им е времето. С каквато и нагласа да сте, в настоящем ще имате различни поводи да обедините странични интереси. Някои от вас, ще се решат на по - сериозна крачка в любовта, а други ще се увлекат в отдавна започнала връзка.
КОЗИРОГ 22.12 - 20.01
През почивните дни търпението ще ви помогне да разрешите редица въпроси, свързани с личния ви живот. Отделете повече време за личните си интереси, починете си подобаващо, отдайте се на развлекателни занимания с любимото ви обкръжение. Създайте си развлечения и активен вечерен релакс, с любима компания.
ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02
Благоприятен ден за общуване и за определяне на доминиращите предстоящи планове. Обзема ви градивно настроение, резултат от целенасочени факти за скорошно разширение на работата, а оттам се очертават и добри финансови попълнения, както и идеи за домашно преустройство. Въздържайте се само от дръзки решения и обещания. Очаква ви приятна вечер с любим човек.
РИБИ 20. 02 - 20. 03
През днешния ден заложете на заниманията, които ви помагат да се разтоварите пълноценно от натрупаното през изминалите дни напрежение. Желателно е да бъдете над нещата и да не навлизате в конфликти, които ще ви донесат само напрежение. Срещнете се с приятели и обменете мисли, организирайте си една приятна съботна вечер с приятни моменти.

Станете почитател на Класа