Дневен хороскоп - 12 ноември

ОВЕН 21.03 - 20.04
Днес късметът ще бъде на ваша страна, когато уреждате редица въпроси от професионален характер. Постарайте се да подходите рационално към проблемите, с които трябва да се справите на този етап. Намерете правилния баланс между задълженията, почивката и изпълнението на личните си желания. Съсредоточавайте се върху главното и не предприемайте твърде много стъпки в различни направления!
ТЕЛЕЦ 21.04 - 21 05
Днес ще се уверите, че нещата, които сте замислили и започнали, ще ви носят приходи. Може да се чуят приказки, които няма да са ви приятни, но ще ви накарат да се замислите върху поведението си. Предпазвайте се да не попаднате в рискови ситуации. Не се опитвайте да опитомите партньора си и да му налагате своите виждания и стандарти за живот. Бъдете по-умерени в очакванията си и не проявявайте критичност.
БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06
През деня се налага да сте много предпазливи с новите си начинания, защото по пътя си може да срещнете много спънки. Във всяко нещо ще има условия за много грешки, които могат да ви струват скъпо. Освободете се от предразсъдъците и заложете на нови методи на работа, които ще ви позволят да постигнете значително по-добри резултати в професионалната сфера. Постарайте се да предвидите по какъв начин ще се развият предприетите от вас инициативи
РАК 22.06 - 23.07
Не бъдете крайни в изискванията и решенията си. Не се отказвайте да преследвате целите си, дори и да ви е трудно да постигнете мечтаните резултати. Имайте готовност да преразгледате инициативите си, за да се справите по-успешно и с изпълнението на текущите си лични задължения. Днес трябва да сте по-предпазливи, когато говорите с половинките си. Отделете достатъчно време за пълноценна почивка.
ЛЪВ 23.07 – 23.08
Повечето от вас ще се убедят, че могат да разчитат на успехи, само ако са въоръжени с търпение и толерантност, професионализъм и упоритост. По-малко споделяйте нещата си, защото не всички се радват на успехите ви. Пазете в тайна ваше делово начинание, по което действате отскоро. По-добре е днес да отстоявате правата си, но трябва да сте наясно, че копнежите на партньора ви са за романтика.
ДЕВА 24.08 – 23.09
Днес сте способни да работите с пълна пара и може да откриете нов трик, който е достатъчно ефективен да омагьоса всеки представител на другия пол, който смятате, че заслужава вниманието ви. Намерете начин да помогнете на човек, владеещ мислите ви без да нахлувате в живота му. Днес сте способни да работите с пълна пара и може да откриете нов трик, който е достатъчно ефективен да омагьоса всеки представител на другия пол, който смятате, че заслужава вниманието ви.
ВЕЗНИ 24.09 - 23.10
Странна, но интригуваща динамика превзема служебното ви ежедневие днес и се налага много да внимавате какво, кога и на кого казвате нещо. Стремете се обективно да преценявате заобикалящата ви действителност! От действията ви ще зависи как ще се развива реализацията на ваша идея! Опитайте да си създадете обективна представа за хората, които ви заобикалят в личен план.
СКОРПИОН 24.10 – 22.11
Бъдете последователни и стриктни в действията си.Набелязали сте точната цел,но не сте избрали правилния начин да я постигнете.Ходовете ви са неправилни и в голяма степен повтаряте стари грешки, така че неочаквайте оптимистични резултати.Въоръжете се с много време и търпение,ако считате че има смисъл.Копнеете за някой,който да бъде твърд с вас, с по-силна воля и да бъдете покровителствани.
СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12
Насочете се към ново професионално поприще,или разширете сферите на дейност в собствената си фирма. Мислете стратигически и правилно. Очаквайте бързи резултати и планирани печалби в рамките на разумно време,което сте определили като срок. Подготовката ви е достатъчна,и уверено може да стартирате. Избирайте контактите си прецизно,определяйте пътищата по които да поемате с вашия партньор. Пазете енергията си.
КОЗИРОГ 22.12 -20.01
Приложете наученото в работата си. Денят е удачен за успешно взимане на изпити,отлично представяне пред комисии,уреждане на документи. Вашите умения се оценяват и получавате материални поощрения за добре свършена работа. Налагате имидж на перфекционист и делови човек. Стартирате кариера в нова сфера. Пораздвижете връзките си и създайте нови,като се опитате да промените поведението си и да разчупите догмите и натрапените задръжки.
ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02
Под известно напрежение сте заради нерешен паричен или юридически въпрос.Казусът ще се реши окончателно във ваш интерес в скоро време,така че подобна прогноза може да ви даде нужния оптимистичен заряд и мобилизация, за да продължите да работите оптимално. Усещате,че партньора ви изслушва само от учтивост и има формално отношение към това, което ви тежи. Имате необходимост от състрадание и разбиране,каквото липсва във вашите отношения. Направете самоанализ.
РИБИ 20. 02 - 20. 03
Днес не се заемайте с реализация на инициативи, които биха могли да ви поставят в неизгодна позиция на работното място. Не се оплаквате от недостатъците на връзката си и не споделяте,а това напоследък трупа у вас много напрежение. Стремете се да бъдете обективни по отношение на положителните и отрицателните страни на характера си, защото това ще ви помогне да преодолеете различията, съществуващи във взаимоотношенията ви с интимната половинка.

Станете почитател на Класа