Дневен хороскоп - 9 ноември

ОВЕН 21.03 - 20.04

Днешния почивен ден е прекрасен момент за личната ви координация. Обърнете внимание на мотивацията си и стриктно се следвайте! Пазете се от спонтанни емоции, особено ако не сте сигурни в посоката. Силната ви, неотстъпчива воля помага да постигнете успех във всичко, с което се заемете. Ако не се налага, не проявявайте излишна инициатива, но не отказвайте и помощ.
ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

От вас зависи да балансирате отношенията си с околните, за един хармоничен, целенасочен и спокоен ден! Ще чувствате равновесие в мислите и приложено въображение към действията си! В нормална обстановка може да се справите с повечето от текущите си лични задължения. Препоръчва ви се да обърнете повече внимание на любимия човек до вас!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Желателно е да преосмисляте стари задължения . Общуването с нови идейно-близки хора е благонадеждно. Получавате ценен съвет от приятели. Вероятно е да получите новина, която да повлияе положително на вашите намерения. Възползвайки се от това, че сте харесвани, вие насърчително ще обновите чувствата на другите към вас, а това е добре дошло за личните ви цели.

РАК 22.06 - 23.07

Ще ви се отдава всичко и това носи удовлетворение! Препоръчителни са свежи разходки, които да ви дарят със стремителна целенасоченост към действията и удоволствие от решенията! Настроението е променливо - от истински оптимизъм до меланхолия, от добродушие и отстъпчивост до инат и раздразнителност?! Внимавайте как се отнасяте с думите и постъпките си.

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Опитайте да уважите интересите си. Не бива да се мобилизирате излишно със задължения, тъй като това не се изисква от вас! Денят е градивен и подкрепящ към срещите ви и търсенето на допълнителни доходи! Не изпускайте инициативата от своите ръце и се вслушвайте в съветите на околните, където помощта им е от решаващо значение. Днес е време да помислите върху старите си планове и контакти.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Определени от вас ще ги зарадват поводи за развлечения, а имате добри сведения за подобряване на материалното ви положение. Възможни са промени в личния ви живот, за които вие самите неотдавна мечтахте! Помислете обстойно върху приоритетните ви емоции и не се смущавайте да ги споделите с верните си хора. Личните ви проекти се движат в желаната посока, с подходящи за целта хора.
ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Доверете се на интуицията и този път. Оказвате се чаровни и нужни навсякъде! Постарайте се обаче да определите важното за вас. Отделете време да прекарате в приятна компания. Възможност за романтична среща, а там послушайте разума си. Под влияние на любовта сте и без усилия, тя просто ви се случва! Неочакваните битови разходи са поради недоразумение с близките - не сте ли доста търпеливи?!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Бъдете силни, склонни да владеете всяка ситуация! Силни и волеви няма да се спрете пред предизвикателствата! Днешния ден е на синхронни взаимоотношения и вие оказвате на другите също толкова толерантно влияние, както и някои от обкръжаващите ви хора към вас. Необходимостта от преобразуването на много от нещата в живота е с обемен параметър, дава ви необходимата реалност, нужните ум и убедителност за постигане на бленувани желания.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Нищо няма да ви попречи да бъдете целеустремени и неотстъпни в делата си! Не е нужно да слагате под общ знаменател старите си планове, дела и контакти, или директно да ги отхвърляте - на този етап не действайте с кардинални решения. Някои от приятелите или роднините могат да ви дадат ценни съвети относно нови идеи. Вероятно е да получите известия, които съществено да повлияят на вашите намерения.

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01
Нещата ви днес са с поучителна насока и много полезни изводи. Не се опитвайте да се вините за ситуации, независещи сега от вас. Някои ще постигнат впечатляващи резултати в заниманията си днес. Препоръчително е, само да завършите започнати ангажименти и да осмислите контактите си. В постоянното преследване на материални ценности не забравяйте и за духовните аналогии - така необходими за вярата в целите ви.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02
Действайте по интуитивно убеждение. Една голяма част от вас ще научат интересна новина или случващо се събитие, които да повлияят позитивно към настоящите планове. Не е изключено нови перспективи да изместят задачите ви, стила, нагласата и въобще социалното ниво на живота ви. Възможно е днес личните ви взаимоотношения да влезнат в противоречие с очакванията на домашните, значими задължения.
РИБИ 20.02 - 20.03
Овладейте доминиращите емоции и ако трябва помислете къде поне малко да отдъхнете, за да концентрирате мислите си. Бъдете много внимателни в изказванията и действията си, за да ви разбират правилно. Намалете изискванията си и не се впускайте самоинициативно в непроверени примамливи предложения. Не оставяйте нищо на случайността. Правилната нагласа ще се окаже изключително важна за вас.

Станете почитател на Класа