Дневен хороскоп - 3 ноември

ОВЕН 21.03 - 20.04

Днес, мнозинството от вас са се насочили към изчерпателни задачи, с крачка напред към реализирането им в отдавна желаните посоки! Влагате твърде много енергия в ангажиментите към близките си, и в очакване на крайния резултат сте готови на оптимална помощ. Ще предприемете плануваните промени от предстоящия делови, личен или материален характер. Обстоятелствата се оказват благоприятни за осъществяването на пътуване до близки хора или за удоволствие.

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Днес може да сте напрегнати в работата, а то е, защото сте се нагърбили и с допълнителни чужди задачи. Не се въздържайте от споделяне на предпочитания и чувства, защото сте под закрила на планетите!Следвайте собствените си убеждения,но и бъдете съобразителни! Макар да сте нагърбени с доста належащи задачи, не пренебрегвайте офертите да пътувате, с близки приятели и към нови запознанства.

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Днес можете и ще се справите с много предизвикателствата! За мнозинството от вас ще се създаде възможност да проведете разговори, благодарение на които ще достигнете до желаното от вас осъществяване на инициативите! Ще приложите известна корекция в поведението си, като съберете сили дори за извинения! Определете какво очаквате от хората на прякото си обкръжение и какво е вашето дейно участие! В много позиции, късмета ще ви съпътствува. Вечерта прекарайте с любим човек.

РАК 22.06 - 23.07

Днешния ден ще прекарате в размисли и преценки на ситуациите: към работата и в лично ниво. Отдайте време на себе си и си отделете достатъчно време за отдих и пълноценни занимания! Разходете се, контактувайте и се усмихвайте. Позитивната нагласа може да ви донесе значителни пoлзи в делово, материално и лично отношение. Не поемайте каквито и да било рискове да инвестирате средства в начинание, за което нямате акцентни, сериозни познания!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Днес избягвайте да спорите, не е във ваша полза!Важно за този етап е да овладявате емоциите си, тъй като само така ще съумеете да организирате предстоящите си инициативи, без да се притеснявате дали ще съумеете да се справите с тях достойно. Вечерта е весела и със завладяваща чувственост. Отдайте се на релакс . Любовта е мотивиращо-действаща, но не и компромисна. Знаете какво искате и се чувствате обнадеждено!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Днес общуването зависи предимно от вас! Постарайте се разумно да влагате наличните си средства, за да ги използвате адекватно към текущите си необходимости в лично отношение! Не се доверявайте на солидни обещания, дадени ви от приятел или познат! Вместо това се постарайте сами да гарантирате успеха на предприетите от вас инициативи. Отделете време за разговор с половинката ви,който избягвате от доста време. Сменете тактиката и подхода, ако е нужно поискайте откровен разговор, с повече толерантност!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

През днешния ден, ако искате да съхраните постигнатото от вас, на всяка цена трябва да направите реорганизация на инициативите си от делови и личен характер! Предприемайте разумни действия през целия ден. Погледнете встрани от възможностите си и открийте обективните си пропуски. Контактите чувствително ще се подобрят, и то благодарение на добре предприетия от вас стил на убеждение! Любовта ви се нуждае от изразена толерантност, повече подкрепа, без излишна аналитичност и излишни спорове!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Днес имате градивен подход към намеренията си и те се движат към успех !Обмислете приоритетите в дома и на лично ниво! Налага се много внимателно да осъществявате започнатите ангажименти, заедно с дадените обещания. В случай, че искате да съхраните постигнатото от вас, но и да разширите кръгозора на близки и приятели, то трябва да заложите на нова, деликатна импровизация в поведението си! Много от вас ще търсят наслада и релакс в атмосферата на приятна компания! Сами организирайте развлеченията си и ще ви се получат очакванията,с презареждащ тонус!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Докажете, че сте целенасочени, заинтересовани и взискателни личности! Започнете деня с необходимите промени в плановете си, за да осъществите започнатите от вас инициативи в личен план! Превърнете се в изискващи и принципни хора, отстояващи позициите си. Проявете търпение и постоянство, а това е правилния начин - дипломатично да достигнете до търсените от вас контакти. Ако нещата не се случват с очакваната от вас бързина, то може би е добре да си осигурите и външна подкрепа! Деликатно помислете за обещанията към половинката, помогнете й в стремежите, поговорете и я подкрепете! Не всичко можете да контролирате с емоции.

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Днес вашата вътрешна нагласа работи в цялостна позитивна насока! Опитайте да контролирате емоциите си. Не бива да разчитате на външна подкрепа, защото е малко вероятно това по някакъв начин да промени обстоятелствата около вас на домашно ниво! Концентрирайте усилията си за постигането на стабилност по отношение на делата, по които работите от известно време. Ще получите дневна оферта от влиятелна особа, като е препоръчително много внимателно да поднесете интересите си и да не прибързвате с доводите си! Нещо ви тежи на душата,не се притеснавайте да го споделите с близък човек.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Днес повечето от вас са особено инициативни, не спиращи пред нищо и убедени във водещото право за задаващ се успех. Организирайте се с приоритетни инициативи, които да ви донесат търсените седмични резултати в делово и материално отношение. Определени от зодията, ще получат важни известия, благодарение на които ще предприемете сериозна промяна на досегашните си планове от личен характер! Не бързайте да афиширате желанията - детайлно ги обмислете, решете ги и за себе си.

РИБИ 20. 02 - 20. 03

Днес сте доста находчиви, интуитивно успяващи да пренасочите стремежите си! Малко ще ви е трудно да подчините околните на собствените си амбиции, защото тази концепция може да се окаже пагубна за вас, но старанието надмогва всички притеснения! Прекрасен ден за бляскави отношения, за разкошни планове, с възможности и за изява на организаторските ви качества. Има ситуации, които изискват значителна съсредоточеност, не ги подминавайте!

Станете почитател на Класа