Дневен хороскоп - 28 октомври

ОВЕН 21.03 - 20.04

Днес с лекота ще преодолявате преградите по пътя си. Ще постигнете и набелязаните цели до края на работното време. Организирайте приоритетните си инициативи, които да ви донесат търсените резултати в делово и материално отношени. Определени от вас ще получат важни известия, благодарение на които ще предприемете сериозна промяна на досегашните си планове от личен характер.

ТЕЛЕЦ 21. 04 - 21. 05

Днешния ден ви дава възможност да постигнете компромис на всички нива в името на общи каузи. Към края на работното време ще се насложат няколко възможности, срещи и информации, които ще ви дадат правилна насока и ориентация към кого и какво да се ориентирате, как да постъпите и какво да изберете. Съществува риск да останете неразбрани, ако задълбочите споровете с колегите и ще ви се наложи да излизате от състояния на неудобствсто.

БЛИЗНАЦИ 22. 05 - 21. 06

Днес не разчитайте на външна подкрепа, защото е малко вероятно това по някакъв начин да промени обстоятелствата около вас в професионално или материално отношение. Концентрирайте усилията си за постигането на стабилност по отношение на делата, по които работите от известно време. Днес ще стигнете до сърцето на желания от вас човек, но трябва и вие да дадете повече от себе си.

РАК 22. 06 - 23. 07

Днес разчитайте на интуицията си. Ако искате да съхраните постигнатото от вас, на всяка цена трябва да направите реорганизация на инициативите си от делови и личен характер. Финансовото ви положение ще се подобри и то благодарение на добре предприетите от вас ходове и способности на комуникация. В отношенията с половинката ви бъдете по всеотдайни толерантни.

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Контролирайте емоции си. Постарайте се разумно да използвате текущия си потенциал в делово, материално и лично отношение.Денят отваря възможности и шансове, които не бива да се пропускате. Действайте балансирано, проверявайте предложенията, най-вече тези от материален характер. Не се доверявайте на обещанията, дадени ви от приятел или познат. Вместо това се постарайте сами да гарантирате успеха на предприетите от вас инициативи.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ще се справите със задачите. Налага се много внимателно да осъществявате започнатите ангажименти в делови или в материален план, тъй като е възможно да попаднете в противоречие с колеги. Днес много от вас ще се чувстват преуморени от множеството поети ангажименти, затова вечерта разпуснете в приятна компания. Сега е време да задържите това, което е останало в живота ви и да не си позволявате повече загуби.

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Започнете деня с необходимите промени в плановете си, за да осъществите започнатите от вас инициативи в служебен или в личен план. Превърнете се в изискващи и принципни хора, отстояващи позициите си. Проявете търпение и постоянство, а това ще ви помогне да достигнете до търсените от вас резултати. Помислете за обещанията към половинката,които все още не сте изпълнили.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Каквито и делови перипетии да имате, днес ще се справите с всичко. Важно за този етап е да се отдадете на заслужен отдих, тъй като само така ще съумеете да организирате предстоящите си инициативи, без да се притеснявате дали ще съумеете да се справите с тях достойно. Вечерта пракарайте с любимия човек, като я/го изненадате приятно. Не сменяйте често настроенията си, защото това няма да помогне за хармонията и разбирателството с половинката ви.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Денят зависи от вас, предвид вземането на важни решения. Систематизирайте плановете си. Разходете се, контактувайте и се усмихвайте - позитивната нагласа може да ви донесе значителни ползи в делово, материално и лично отношение. Не поемайте каквито и да било рискове да инвестирате средства в начинание, за което нямате сериозни познания и се чувствате несигурни.

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Днес ще получите добро предложение, а от вас се изисква само уточняване на план за реализирането му. За мнозинството от вас ще се създаде възможност да проведете разговори, благодарение на които ще достигнете до желаното от вас осъществяване на инициативите. В много позиции, късмета ще ви съпътствува, въпреки някои неблагоприятни днебни случки.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Днес действайте напористо и смело с идеите, но в същото време е важно да знаете кога да отстъпите. Постарайте се да запазите позициите си. Трудно постигате своето, но още утре ситуацията ще се промени и ще тръгнете във вярната посока. От вас се очаква всеотдайно внимание и повишена загриженост, но не давайте излишни обещания и не прибързвайте с делата си. Въздържайте се от противоречия и раздразнителност с половинката.

РИБИ 20. 02 - 20. 03

Днес ще предприемете доста промени от делови, личен или материален характер. Ще ви се иска всичко да свършите по много интензивен начин, за да имате повече време за лични ангажименти, но не прибързвайте в решенията си. Обстоятелствата се оказват изключително благоприятни за осъществяването и реализиране на голяма част от плановете ви. Вслушвайте се в мнението на близки хора.

Станете почитател на Класа