Дневен хороскоп - 27 октомври

През първия делничен ден се съсредоточете върху делата, които не търпят отлагане. Пазете се да не проявявате прекомерна доверчивост, защото в бъдеще тя може да ви постави в доста неизгодна позиция. Бъдете по-решителни и последователни в дневните си, работни планове, като помислите и за предстоящите контакти, конкретно върху какво трябва да акцентирате. Съобразете се с интересите, когато ви отправят предложения и ако се съгласите с отговорността, навреме ограничете рутината по обичайните си задачи.

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

През този ден мнозина от вас вероятно ще се насочат към мисли за нови методи, относно увеличаването на финансовите си постъпления. В деловата област не се впускайте да реализирате недобре обмислени инициативи, защото е малко вероятно да постигнете крайните резултати, на които се надявате. Стремете се с добре премерени ходове да овладеете някои материални затруднения. Изградете си позитивна нагласа по отношение на определен проблем, особено ако разрешаването му не зависи само от личните ви усилия.

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Днес забравете за моментните си раздразнения и проявете стриктна последователност към задачите! Преди всичко контролирайте емоциите си, с акценти в работата и предимно задълженията ви. Някои от вас наистина са способни към необмислени действия. Ще доминират стари недоразумения и картината около вас е повече от тривиална, а нервността завишена. Не пренебрегвайте грижите към близките, а с половинката си предоставете повече забавления и оптимистични планове.

РАК 22.06 - 23.07

При контактите си, препоръчително е да се предпазвате от прекален идеализъм, с неоснователни претенции на работното място. Днес сте особено капризни и разсеяни по отношение на емоции, но добродетелите във вас ще надделеят. Предприетите от вас крачки в личен план ще дадат търсените от вас положителни резултати. Постарайте се да вложите повече ентусиазъм за постигането на единомислие с интимната половинка по важни за двама ви въпроси.

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Днес с каквото и да се захванете, вярвайте си, че ще го свършите точно по запланувания начин. Възможно е настоящите ви планове да се осуетят, впредвид нагласата ви на съображения с останалите.Учудващо е за мнозина от вас, че сте склонни на доста по-реалистични идеи и това ви изпълва с целенасочено търпение, ако трябва да е с точност, дори компромисно. Не отхвърляйте възможноста да разговаряте с партньора си по много въпроси,наложени от обстоятелствата на последък.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Днес ще научите важни уроци, касаещи бъдещото ви поведение. Опитайте да сдържате чувствата си и да не изисквате прекалено много от заобикалящите ви.В работата, не бива да се самообвинявате за някои, независещи от вас пропуски. Направете равносметка за изтеклите дни и помислете къде се базират грешките ви. Мислете внимателно по какъв начин комуникирате с хората, които обичате - те може да не ви разберат правилно и да настъпи суматоха.

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

С настъпването на седмицата ще бъдете изправени пред необходимостта да направите избор. Стремете се да отделяте повече внимание на делата, които имат отличен потенциал за развитие. Опитайте се да не повтаряте грешка, която сте допуснали в миналото, защото впоследствие ще бъде трудно да промените хода на събитията. Покажете уважение и заинтересованост, все нещо ценно ще научите от тях. Днес бъдете търпеливи, на определени моменти мълчаливи и премислящи .

СКОРПИОН 24.10 – 22.10

Внимавайте, този ден предлага отлични позиции в професионално и материално отношение. Не прибързвайте в действията си, контролирайте нетърпимостта си и любопитството, защото в крайна сметка надеждите към вас са основани на щателна преценка от конкретни чужди интереси. Избягвайте шумните компании в стремежа си да угодите на всеки, било то приятели или роднини. Отдавна имате нужда от повече лично време, да се усамотите и релаксирате в подходяща за това атмосфера. Половинката ви е леко капризна, но е с вас.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

През този ден ще се потопите в доста размисли по отношение на личен живот и многократно стигате до решението, че е нужно нещо да промените, но ви липсва достатъчно смелост! Усетът ви подсказва решение, виждате, че следва да наблегнете повече на част от задачите. Изясните ли как да действате, няма да губите време и ще успявате. Релаксирайте подобаващо и бъдете слънчеви, приемствени и комуникативни. Акцентирайте над любими занимания или нова дейност.

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

С настъпването на новата седмица се съсредоточете върху разрешаването на практически въпроси, свързани с работата, парите и личния ви живот. Не предприемайте инициативи, за които ви е необходима чужда подкрепа – автоматично ще попаднете в зависимост и действията ви ще бъдат ограничени. В търсене на правилните решения и поддържайки в себе си позитивна нагласа, ще намерите изход. Бъде открити и споделяйте намеренията с близките ви, заедно ще ви бъде по-лесно в изпълнението им.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Денят няма да се подчини на всичките ви планове, тъй като някои от тях са същински предизвикателства и наистина сега не им е времето. Бързо ще отстраните пропуските си и това ще подейства стимулиращо на работата и обновяващо на духа ви. Не се предоверявайте, гонете си интереса, защото и другите без колебание ще го правят. Предпазливи сте от към всякакъв вид обвързване, но не се противете, ако имате насреща си искрен и честен човек. Разсъждавате оптимално и внимавайте с компромисите.

РИБИ 20.02 - 20.03

Не започвайте нови проекти. Ако все пак с нещо трябва да се захванете, нека да е възможно най-бързо осъществимото. Не вярвайте както на ласкатели, така и на конкуренти. От всяка делова инициатива ще имате полза, която ще се усети в края на идващата седмица. Някои от вас, ще се решат на по-сериозна крачка в любовта, а други ще се увлекат в отдавна започнала връзка. Овладейте се и преценявайте емоциите си.

Станете почитател на Класа