Дневен хороскоп - 19 октомври

ОВЕН 21.03 - 20.04
През днешния почивен ден послушайте интуицията си. Каквото и да чуете днес, просто не го допускайте да доминира в съзнанието ви ,а първо проверете източника. Непредвидени посоки в личния живот ще ви подсетят да приемете алтернатива в любовта. Може би съзирате отдавна търсен човек и сега от вас зависи да му дадете шанс, с повече комуникация, опознаване и внимание.
TЕЛЕЦ 21.04 - 21.05
Днес ще докажете истински стремежи и едва ли да се интерисувате на кого му харесва приложения от вас подход. Повечето от зодията са склонни да отложат вземането на важно решение, вероятно от лично естество. Няма да сгрешите, ако действате акцентно в ситуации, изискващи гъвкавост и маневреност в защита на собствените си принципи. Съобразявайте се с фактите и помислете дали е нужен компромис към взаимоотношенията.
БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06
Днес свършете всичко, което е неотложно, а след това ще си отдъхнете, както трябва. Натоварени сте с не малко финансови задачи и това ви поставя в рискови ситуации на напрежение и спорове с близките. Докажете обичта си към любимите хора. Не спорете излишно, не вземайте крайни решения и не издребнявайте.
РАК 22.06 - 23.07
Каквото и да сте намислили, днес ще го изпълните с много стилен подход от позицията на знанията и способностите си. Предстои ви един успешен ден, свързан със значителни промени в личния ви живот, както и много приятни преживявания. Проявете повече твърдост и упоритост в домашната среда, преследвайте мечтите си. Днес отделете повече време и за половинката си.
ЛЪВ 23.07 – 23.08
Денят е много благоприятен за приятелски компании. Вероятните разногласия с близките ще се дължат предимно на недоразумения . Ще ви се прииска да се усамотите и да преразгледате приоритетите си. Пазете се от интриги и лицемерие. Не прекалявайте с ревността към любимия човек.не трупайте отрицателни емоции, това вреди само на вас .
ДЕВА 24.08 – 23.09
Вероятно сте решили да бъдете перфекционисти и имате доста битови задачи. Не се стеснявайте да обсъдите с близките си ако нещо ви притеснява, те са хората, които ще ви дадат най-правилния и безкористен съвет. Днес не се притеснявайте да разчитате на помощта на вашия любим човек.
ВЕЗНИ 24.09 - 23.10
Постарайте да придобиете умението гъвкаво да лавирате между хората и ситуациите, а по този начин ще можете да постигнете доста. Справяте се все по-добре със задълженията си, а към момента непрекъснато мислите за финансовите си интереси, като упоритостта ви дава резултати. Вечерта ви очаква приятна изненада.
СКОРПИОН 24.10 – 22.11
През почивните дни отделете повече време за себе си. Не допускайте импулсивни действия, защото те при всички положения ще се окажат погрешни. При контакти с нови хора проявявайте предпазливост и бъдете внимателни. Първите впечатленията може да се окажат измамни и това, което е изглеждало надеждно, изведнъж да се окаже съвсем различно.
СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12
Наистина работата ви е придобила обемист характер и ще усетите преумора, която затруднява личните планове през уикенда. Желанието да намерите компромис в бизнеса и семейните ситуации е правилната стъпка към просперитет. Днес прекарайте повече време в градивни житейски направления, лична съсредоточеност и не отказвайте една ободряваща разходка с близки или приятели.
КОЗИРОГ 22.12 -20.01
Днес сте склонни да изяснявате и подобрявате отношенията с околните. Те също могат да поискат от вас съвет или подкрепа. Въпреки това в интимен план са възможни противоречия с партньора, но те са лесно решими и претенциите на двете страни е възможно да бъдат удовлетворени.Препоръчително е да преосмислите личните си неща, но правилните решения зависят само от вас.
ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02
Не действайте импулсивно. Денят ви ще бъде динамичен, изпълнен с интересни срещи и събития. Дневните ви задачи са предимно за подобряване на личния живот и затова трябва да внимавате. Днес заложете на занимания, доставящи ви позитивни емоции. Посветете времето си на семейството, на срещи с добри приятели.
РИБИ 20.02 - 20.03
Радвайте се на живота, каквито и изпитания и предизвикателства да ви предложи.Ще имате възможност да се уверите във верността на вашите приятели. Добре е да избягвате бурните емоции, тъй като те ще пречат на здравия ви разум, когато е най-необходимо да го проявявате. Бъдете търпеливи вслушайте се в съвети и препоръки на близки хора.

Станете почитател на Класа