Дневен хороскоп - 16 октомври

ОВЕН 21. 03 - 20. 04

Днес е благоприятен ден за укрепване на делово сътрудничество, възобновяване на стари и създаване на нови контакти. Претегленото отношение по материални изисквания, заедно с отказа ви от излишната суета предпазват от възможни грешки. Вслушвайте се в интуицията и не давайте ход на непроверени оферти. Опитайте се да приемате спокойно трудностите, изпречващи се на пътя ви.

ТЕЛЕЦ 21. 04 - 21. 05

Овладейте амбициите си и проявете старание в работните ангажименти. Комуникацията с околните трябва да е прецизна и добре съобразена с интересите: това предпазва от лъжливи надежди и разочарования. Съсредоточете усилията си върху инициативите, които биха могли да ви осигурят стабилни приходи и отлични позиции на работното място.

БЛИЗНАЦИ 22. 05 - 21. 06

Не се стремете да бъдете на всяка цена перфекционисти, защото това ще ограничи действията. Постарайте се адекватно да посрещнете изненадите на работното място. Така няма да имате съществени проблеми. Може да ви се наложи да нарушите малко принципите си и да направите ред компромиси както влияен ,ака и в профеионален план.

РАК 22. 06 - 23. 07

В професионалната дейност се ръководете от проверени и изпитани методи, затова не налагайте мнението си към неподготвени да ви разберат хора. Евентуалните парични постъпления са знак на спокойствие и балансиране на сметки. Всичко днес ше се случва по план .Топлината на близките взаимоотношения ви действа доста отпускащо.

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Днес не тръгвайте с много изискващи позиции. Ако действате разумно, ще реализирате отдавна замислена своя мечта и това побеждава досегашните страхове. Любовният ви живот търпи промяна, поради прекалената ви режност и мнителност към половинката ви. Подходящо време за баланс на отношения и създаване на градивни планове.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Бъдете изискани и много старателни в контактите си с колеги, за да не предизвикате завист и излишна злоба. Не изпадайте в противоречиво за околните настроение, за да не им създадете поводи за коментар. За повечето ще се наложи да се занимаят с делови проекти и затова не допускайте закъснение за срещи. Наблегнете на решителността и смелостта, в изпълнение на ангажиментите си,защото това ще ви гарантира положителната промяна.

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Доверете се на интуицията си. Имате позитивна настройка и слънчеви емоции, а близките ви отношения са в царствена хармония и доверие. Възможно е да се породят нови планове за бъдещето, но се постарайте да ги задържите в тайна от останалите. Анализирайте правилно случващите ви се събития и ги съхранете в себе си, докатоне сте напълно сигурни в реализирането им.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Проявете стил на комуникация и естественото ви изискано поведение. Външни влияния от недобросъвестни хора, могат да повлияят на дневния ви комфорт. Желателно е да бъдете над нещата и да не навлизате в конфликти, които ще ви донесат само напрежение. Ако имате вътрешни съмнения за нещо, отложете и не го вършете. Много от вас ще постигнат свое желание, с което ще промените цялостно положението си в личен план.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Много от плановете ви придобиват желаната посока.Днес е важно да общувате, като по този начин ще се чувствувате прекрасно и лесно ще ви се отдава да откривате мислите на събеседника си. Възможно е да ви доверят значими и съвместими за вас предложения, чрез които да подобрите финансовата си стабилност. Създайте си активен вечерен релакс в подходяща компания.

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Днес мислете по-обстойно върху делата си. Налагат се доста комбинативни дневни изисквания - като истинскипрофесионалисти ще сте на много места едновременно. Както в работа, така и в личните отношения, ще поставяте всичко под съмнение. Въпреки, че имате доста ангажименти, вие с желание се включвате в различни дейности и няма да давате вид на преумората.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

На хоризонта добри новини, а вие сте социално активни, с разнопосочни контакти и интересни предложения в посока професионална сфера. В крайна сметка всичко ще зависи от защитната ви реакция и упорито спазване на позициите си. При разрешаване на спорни въпроси, резултатите ще бъдат доста ползотворни и така доказвате опитност да се владеете и то много деликатно.

РИБИ 20. 02 - 20. 03

Днес много от вас ще постигнат значителен напредък по редица инициативи, които предприехте в последно време. Денят е на равносметка и отсяване на ненужни ангажименти, с цел подобряване на благосъстоянието си и ненужно губене на настоящо време. Освен динамични, останете и внимателни към всички въпроси, предложения и случайни срещи. Отделете повече време за личните си интереси.

Станете почитател на Класа