Дневен хороскоп - 14 октомври

ОВЕН 21.03 - 20.04

Днес пред вас ще се разкрият много възможности за реализиране на мечтите ви, което е резултат от многобройното ви старание напоследък. От вас зависи да се насочите към онова, което предизвиква актуалния ви интерес и безотказно да го следвате. Повечето ще получат ободряващо известие, което ще подобри настроението ви. Чувството на недоволство ще изчезне и вие бързо и оптимистично възстановявате равновесието си.

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Обмисляйте добре ангажиментите си. Денят ще е доста емоционален, за вас. На работнато място покажете най-доброто от себе си. Деловите разговори ще бъдат градивни и успешни. Потребността ви да доказвате постоянно вашата неповторима значимост, днес ще бъде във възход и ще ви заставя към прецизен контрол на контактите си. Не поставяйте условия на близките си, защото това може да доведе до конфликтни положения.

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Днес всичко може да е по вода, ако се въздържате от определяне на квалификации за нещата и не се опитвате да спорите за вече преодолени и приети в материален смисъл ситуации. Не обръщайте внимание и на стари интриги в работата, които ще напомнят за себе си, за да проверят лоялността ви и преди всичко издържливостта на взаимоотношенията.

РАК 22.06 - 23.07

Значителната част от вас да не навлизат в подробности по отношение на личната си връзка, тъй като там има намеса на странични хора и много неправдиви недоразумения. Непредвидена може да се окаже и една стара история на неизяснен конфликт и затова проявете търпение, за да останете над нещата, с подобаващия за вас стил и принципност. Планирайте релаксивно вечерта си и се отдайте на прекрасните мигове за повече романтична атмосфера с подходящите хора.

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Днес заемете свои позиции и ги отстоявайте. Повечето от вас ще са преуморени и ще ви се иска любимия човек да ви поглези и да релаксирате в подходяща домашна атмосфера. В работата си имате доста неща за вършене, но ви липсва мотивация. Може да сте малко по-раздразнителни от обикновено, но изпитанията ще си струват поуките.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Не се стремете да бъдете на всяка цена перфекционисти, защото това ще ви ограничава в действията. През целия ден лесно ще скъсявате дистанцията между вас и заобикалящите. Комуникативни, усмихнати и приказно-старателни, постигате набелязаните си цели и с по-голяма свобода на уменията си, ще бъдете доволни от толерантното отношение на любимия човек.

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Направете равносметка за изтеклите дни и помислете къде се базират грешките ви. В състояние на объркване, мнозина от вас могат да извършат противоречиви и неоправдани постъпки както в личен, така и в професионален план. Не се тревожете за малките проблеми, но ако сте склонни сами да ги търсите във всички сфери на живота, вие просто разпилявате сили и емоции. Овладейте мислите си и се отдайте на топли и приятни моменти с любимия човек.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Днес в работа моментите ще са градивни и успешни при положение, че не допуснете да доминират непоискани съвети или пък да ви налогат мнението си. Някои от вас ще се принудят да се държат резервирано и това леко утежнява околната атмосфера, но притеснението е в неразбирателството и ще тршбва да сте по- съобразителни. Не пренебрегвайте близки хора, отделелете им повече внимание.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Топлината на близките взаимоотношения ви действа доста отпускащо и за мнозинството ще е актуален принципа на дистанцираното поведение от всички съмнения и досегашни обвинения. Предстои да уточните финансови постъпления. Няма да липсват и изненади от личен характер с посока изясняване на отговорностите, което от своя страна налага логичен разговор за очакваните от вас ангажименти и качеството им на финализиране.

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Подходящо време за баланс на отношения и създаване бъдещи планове. Днес не говорете много и се съобразете със спонтанността на думите си. В свободните си моменти контактувайте с тези, които обичате и се чувствате щастливи, като намалите изискванията си и се придържате към дипломатично поведение в любовта. Не се изненадвайте, ако сантиментални чувства властват над емоционалността ви .

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Силната интуиция ще ви покаже накъде и как да действате, без да имате пропуски в насоката си. Важно е да се координирате какво точно искате и да се насочите към подходящи и преди всичко верни хора, а това - сега напълно ви се отдава. Освен всичко, днес сте необичайно капризни и не бива контакта ви с определен човек да е критерия за поставянето под общ знаменател на останалите.

РИБИ 20.02 - 20.03

Не бива да изпадате в противоречиво за околните настроение, за да не им създадете поводи за коментар. Добре е да загърбите скромността и съмненията си, дипломатично да наблегнете на решителността и смелостта. Правилноти отношение към проблемите ви помага по-бързо и правилно да реализирате решенията си. Комуникативните ви умения, подход и манталитет ще са ви от голяма полза през днешния ден.

Станете почитател на Класа