Наш в Гърция се ожени за българка и веднага я прати да проституира

22-годишна българка бе принудена да проституира от съпруга си, непосредствено след църковния олтар. Случаят бе разгласен след като младата жена от България се отскубнала от лапите на бандата и отишла в полицията, за да разкаже за експлоатацията й, пише "Български новини". Всичко започнало след като 32-годишният й приятел, също от България, я убедил да се омъжи за него, но както станало ясно, е имал други планове за съпругата си. Според показанията пред властите, 22-годишната жена повярвала на думите на 32 годишния си български приятел и отишла да живее с него. В същия апартамент обаче живели още трима души от България - един 47-годишен мъж, 37-годишна жена и 53-годишна жена.

Когато булката пристигнала в дома на съпруга си, четиримата съквартиранти и един 61-годишен мъж от Ретимнос, й взели личните документи с употребата на физическа сила и чрез психологически тормоз я принудили да проституира срещу заплащане в апартамента, в който живели, както и в други жилища. Преди няколко дни, обаче, младата жена успяла да се отскубне от полезрението на 61-годишния мъж, който я отвел в дома на клиент, и отишла в полицията. След отправената жалба полицейските служители от Дирекцията по сигурността на Ретимнос и Екипа за превенция на престъпността към Полицейската Дирекция на Ретимнос, провели акция с цел ареста на петимата замесени.

Арестувани са съпругът, у когото са намерени личните документи на момичето, 37-годишната жена, 53-годишната и 61 годишния мъж като все още се издирва 47-годишният. Следствието по случая се провежда от Дирекцията по сигурността на Ретимнос, а арестуваните лица са изправени пред прокурора.

Станете почитател на Класа