Дневен хороскоп - 13 октомври

OВЕН 21.03 - 20.04

В първия работен ден на мнозина им предстои да заложат основите на някакви бъдещи проекти. Това ще изисква далновидност, умение да се пресметнат всички рискове и да се планират собствените действия с няколко крачки напред. При това заради текущи и набелязани ангажименти ще се наложи да се направят немалко планови и неочаквани пътувания.

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Денят е твърде динамичен, обмисляйте добре ходовете си в деловата сфера. Имате много идеи, но едва ли сега е моментът да се захванате с повечето. Днес може да се върнете към проблеми от минали дни, вече имате условия да ги решите трайно и да подобрите отношенията си с другите засегнати. В личен план денят ще ви поднесе много хубави емоции и ще предизвика чувства.

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Началото на този ден се очертава трудно, натрупали са се делови и лични въпроси за изясняване. Трябва да бъдете много стриктни към вече поети ангажименти. Вечерта ще предпочетете уюта на дома, с любимите си хора. Макар да сте от хората, които защитават собственото си мнение пред останалите, днес ще сте доста толерантни и настроени да изслушате и страничната гледна точка.

РАК 22.06 - 23.07

Днес сте амбицирани за делова изява, но това може да породи и конфликт в службата. Не отстъпвайте от принципите си! Стремителни и убедителни в делата си, ще направите отлично впечатление на ръководството в службата, а оттам предстоят и дивиденти. В близкото ви обкръжение ще има повод за забавления, а това подобрява отношенията и създава хармония.

ЛЪВ 23.07 – 23.08

В началото на седмицата проявете целенасоченост и неотстъпчивост в делата си. Днес имате шанс за постигане на целите си, но много от вас са заслепени от собственото си его и почти не вярват в сбъдването на една мечта. Предвиждат се парични придобивки. Бъдете съсредоточени и не оставяйте да ви се изплъзнат вече договорени сделки или пък административни дела.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Все по-лесно ви става да разбирате, че не бива да подхождате с емоция в отношението си към служебните проблеми, а само с дипломатичност. Безпристрастността е ключа към успеха. Благодарение на умението да реагирате сдържано на моменти, ще излезете победители и така решавате в своя полза дневно появилите се предизвикателства. Близките ви хора са с вас и нещата се случват по подходящ и преди всичко удобен начин.

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Магнетични и целеустремени, днес действате като истински лидери в посоката си! Ще привличaте околно внимание и вероятно трудно ще откажете интересна оферта. Много от предпочитанията ви дават предимство на предложения, носещи повече материално удовлетворение. Близки хора, с които преди време сте имали известни противоречия и конфликти, ще осъзнаят грешките си и ще ви поискат прошка.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Отговорността, от която днес се дистанцирате, ще ви препречи път и това налага да поемете задълженията си. Внинавайте с взаимоотношенията си в околното пространство, тъй като днес сте уязвими на словесни атаки и е възможно чувствителността ви да изиграе негативна роля. Вечерта ви е романтична и дори измисляте малки изненади за любимия човек.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Днес не бързайте да поставяте квалификации на заобикалящите ви хора.Ще се изненадате и от самите вас, ако проявите толерантен тон и се опитате да вникнете задълбочено в ситуациите. Придържайте се към принципите си, с разумни действия, преценка на обстоятелствата и преди всичко добре да обмисляйте компромисите, които правите. Създайте си собствен план за отмора и релакс.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

На хоризонта се задават дела, за които имате правилен подход и похвално поведение! Ден за повече размисли и точна равносметка на делата. Не е препоръчително да връщате назад някои факти от личния живот, тъй като на този етап са непроменими, и неконтролируеми. Препоръчва се релаксация и зареждане с положителни емоции. Посетете любимо място с любим човек.

РИБИ 20.02 - 20.03

Следвайте интуицията си. Денят е разнообразен и стойностен откъм работа и стартиране на скорошни, успешни планове. В работата е нужно търпение! Не бъдете предубедени в дневните ситуации, а се опитайте да се съобразите с тривиалните си проблеми, които в настоящето се актуализират по друг за очакването ви начин. Не щадете толеранса си към околните, бъдете добри и помислете за собственото си щастие.

Станете почитател на Класа