Дневен хороскоп - 11 октомври

ОВЕН 21. 03 - 20. 04
През почивните дни ще разполагате с необходимите условия, за да осъществите полезни контакти от личен характер. Пътуванията ще имат позитивен върху вас ефект, така че не се лишавайте от тях. Много от вас ще успеят да осъществят свое желание, което ще ви помогне да постигнете стабилност във всички житейски направления. Денят е благоприятен ден за укрепване на личните отношения и възобновяване на стари и създаване на нови контакти.
ТЕЛЕЦ 21. 04 - 21. 05
Някои планове просто се налага да разсрочите. Комуникацията с околните трябва да е прецизна и добре съобразена с интересите: това предпазва от лъжливи надежди и образни разочарования. За много, надделяват емоциите в поведението. Разходете се, купете си нещо приятно и мечтано, с добра компания около вас. Създайте си развлечения и активен вечерен релакс.
БЛИЗНАЦИ 22. 05 - 21. 06
През почивните дни моментът е подходящ да се отправите на път за удоволствие. Постарайте се да действате съобразно обстоятелствата при контактите си с хората в прякото ви обкръжение. Не губите времето си с ангажименти, от които не може да извлечете каквито и да било ползи. Мислете разумно, очертава се интересен ден изпълнен с противоречиви за очакванията ви факти, но същевременно точно на мястото си .
РАК 22. 06 - 23. 07
В актуалната си дейност се ръководете от проверени и изпитани методи и не налагайте мнението си към неподготвени да ви разберат хора. Договаряне на евентуалните парични постъпления са знак на спокойствие. Имате вътрешна потребност за разговор с любим човек, не изпитвайте търпението му, а се включете за разрешаване на общите проблеми.
ЛЪВ-23.07 – 23.08
През почивните дни се стремете да бъдете последователни в изискванията си към най - близките за вас хора. Ако действате разумно, ще реализирате отдавна замислена своя мечта и това побеждава досегашните страхове. Моментът за много от вас ще се окаже важен в личен план, където се очакват и съществени промени. Любовният ви живот търпи промяна.
ДЕВА 24.08 – 23.09
През днешния ден заложете на заниманията, които ви помагат да се разтоварите пълноценно от натрупаното през изминалите дни напрежение. Бъдете внимателни в контактите си с околните, за да не предизвикате завист и излишна злоба. Проявявайте повече респект към заобикалящите ви, за да не допуснете грешка, която може да ви коства много в бъдеще.
ВЕЗНИ 24.09 - 23.10
Денят е ползотворен, но изцяло зависи от вас. Имате позитивна настройка, а отношенията ви с любимия човек са в царствена хармония и доверие. Възможно е да се породят нови планове за бъдещето, ала засега се постарайте да ги задържите в тайна докато не сте напълно сигурни в тях. Отделето повече време на семейството си.
СКОРПИОН 24.10 – 22.11
Следвайте собствените си интереси. Желателно е да бъдете над нещата и да не навлизате в конфликти, които ще ви донесат само напрежение. Ако имате вътрешни съмнения за нещо, отложете и не го вършете. Срещнете се с приятели и обменете мисли, организирайте си една приятна съботна вечер с приятни моменти.
СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12
През почивните дни търпението ще ви помогне да разрешите редица въпроси, свързани с личния ви живот. Отделете повече време за личните си интереси, починете си подобаващо, отдайте се на развлекателни занимания с любимото ви обкръжение. Създайте си развлечения и активен вечерен релакс, с любима компания.
КОЗИРОГ 22.12 -20.01
Напълно възможно е много от вас да се заемат с осъществяването на конкретна инициатива, която обмисляте от известно време. Не проявявайте прекалена мнителност, защото тя по-скоро ще има негативен ефект върху вас, отколкото да ви предпазва от допускането на грешки. Опитайте се да не изпадате в зависимост от определена личност, без значение дали е в делови или в личен план.
ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02
Благоприятен ден за общуване и за определяне на доминиращите предстоящи планове. Обзема ви градивно настроение, резултат от целенасочени факти за скорошно разширение на работата, а оттам се очертават и добри финансови попълнения, както и идеи за домашно преустройство. Въздържайте се само от дръзки решения и обещания. Очаква ви приятна вечер с любим човек.
РИБИ 20. 02 - 20. 03
Денят е на баланс и оптимистични настроения, като за повечето ще е валиден за изглаждане на взаимоотношения с близки и приятели. Загърбете недоразумението, което сте имали с ваш близък и ще видите налице ползотворните резултати. Дава ви се възможност да си отдъхнете и съберете положителни емоции с любими хора.

Станете почитател на Класа