Дневен хороскоп - 9 октомври

ОВЕН 21.03 - 20.04

Доверете се на своето вътрешно чувство за ситуации и хора. Мислете съсредоточено и не давайте излишни протекции за не толкова близки хора. Поставяйте си осъществими цели с преценени възможности, не се опитвайте отчаяно да преследвате мечти, които са неизпълними. В любовта, очакванията спрямо интимната ви половинка могат да предизвикат недоволството и дори леки спорове. Опитайте се да проявите разбиране към демонстрираната чувствителност, за да не нараните душата на любимия ви човек.

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Мобилизирайте силите си. Днес сте разсеяни и затова не поемайте много ангажименти,не са изключени недоразумения в лиюните отношенията. Служебните ви ангажименти са показателни за възможностите ви, затова ги подредете по значимост. Любовните приключения ще са фактор за взимането на важни решения в личния живот. Емоционалните изблици, с резките изказвания или категоричните съжденията, могат да попречат да постигнете успех. Релаксирайте с вечеря с любими хора.

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06
Днес бъдете неотстъпчиви и изискани в идеите си! Всяко ваше желание да се справите по един забележително успешен начин, днес ще бъде посрещнато от множество съмнения от страничните хора. Може да срещнете препятствия в различни житейски сфери, но това е още един урок по доверие. Разногласия с любими хора ще поставят под въпрос смисъла от тези връзки. Твърде много хора ви коментират, затова бъдете стилни и делови, без излишна демонстрация на емоции.

РАК 22.06 - 23.07
Контролирайте емоциите си! Днес сте заредени с достатъчно енергия, добродушие и отзивчивост, но не бива да приемате чуждите грешки, като свои. БЪдете внимателни и наблюдателни. Проверете реалността на обещанията си, без да пестите сили. От обмислянето на действията и претенциите ви в обществото ще зависи личния ви потенциал. Постарайте се без критики и ирония да завоювате доверието на необходимите хора. Ако е нужно, признайте си някои грешки и дарете с мил жест половинката.
ЛЪВ 23.07 – 23.08
Никой не е перфектен, ето защо не се винете за независещи от вас ситуации! Овладейте напрежението, резултат от вашите прекомерни дневни амбиции! Помислете и върху актуалността на контактите, като е препоръчително да допускате само значими хора, за да съхраните времето си. Днес имате възможност да постигнете невероятни успехи. Ще се почувствате вдъхновени и ентусиазирани от колегите, с които работите.

ДЕВА 24.08 – 23.09
Задават се нови идеи, споделени от интересни хора. Повечето от вас ще са надмогнат склонността към дневните противоречия и ще докажат завиден подход на толерантно общуване. Бихте могли да покажете себе си във възможно най-добрата си светлина, дори ще сте готови да помагате, без да очаквате реванш. Целенасочено и амбициозно, но и предпазливо обмисляйте своите ходове. На близкото обкръжение и специално на любимия човек, не обещавайте неизпълними неща.
ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Работата за мнозинството от вас не търпи отлагане. Голяма част от вас си мечтаят за уединение, но за съжаление, точно днес не бива да сте далеч от ритъма на живота навън и се налага да свършите неотложните си ангажименти! Непрекъснато вършите нещо и общувате, а една важна среща ви дава посока за преодоляване на проблемите! Наистина ще се почувствате преуморени, ала вечерта с предпочетени хора ви дарява сигурност, уют и релакс.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Всичко започнато ще се увенчае с потенциален успех. Не бързайте със заключенията в работата, дори и да я преговаряте - там покажете сдържано, деликатно поведение, което сега да бъде чертаещо посоката ви и водещо. Опитвате се да бъдете перфекционисти и тази амбиция доминира над околните, като им дава пример и лека раздразнителност. Приемете покана за една завладяваща и разтоварваща вечер с любим човек.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Денят е благоприятен за комуникации, уреждане на зададените, спорни имотни въпроси, финансови преговори, а за някои и удовлетворения от победата над предишни дела! Посредством доброто стечение на обстоятелствата, мислете много и се консултирайте с подходящи хора, преди да се решите на придобивка или посока на инвестиционно предложение. Готови сте да поемете глътка свеж въздух и да се повеселите с близки и приятели! Не забравяйте да координирате плановете си и когато сте в приятна атмосфера, актуализирайте тема по отношение на интересите си.

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Днешния ден ви дава посока на предначертаните планове. Ще се сблъскате с трудности, предизвикани от вас самите, нагърбили сте се с крайно отговорни и непосилни за обсега на деня задачи. Ако стигнете до конфликтни ситуации, трудно ще ги изгладите, освен находчиво да потърсите начин за артистичен подход, предвид импровизирано позитивно поведение. Усещате, че компромиса е просто задължителен, но научите нещо повече в работата.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02
Всичко ще бъде наред, ако докажете позитивните си възможности. Днес се постарайте да предоставяте повече внимание и грижи към околните. Вършите много добрини, без да очаквате моментен реванш - похвално е.Знаете, че той ще дойде от друго място. Постигате мечтаните хармония и спокойствие в деловите и лични взаимоотношения и се чувствате удовлетворени. Ще се справите успешно с проблемите по задължения. Мнозинството от вас ще чувстват приятно настроение за срещи и развлечения.
РИБИ 20.02 - 20.03
През днешния ден не си поставяйте големи цели, за да не се разочаровате от липса на време. Положителните резултати зависят от правилната координация и разпределените възможности. Опитайте да намерите компромисни варианти в усложнените ситуации. Не се предоверявайте на оферти, които сочат обещания за финансови подкрепления. Днес е нужно повече внимание към интимната половинка.

Станете почитател на Класа