Коза роди яре с човешко лице, нарочиха стопанина й за содомит

Фермерско семейство беше обвинено в содомия в Аржентина, след като една от козите им роди мутирало яре с "човешко" лице, пише английският "Мирър". Фамилията Вилалба, живееща в селце в централна Аржентина дори бе разследвано от местните власти, след като в мрежата се появиха шокиращи изображения на новороденото.
Всъщност те са били публикувани в интернет от семеен приятел, но с целта да обърне внимание до какви поразии води безконтролното използване на пестициди. Наместо това обаче семейството бе бомбардирано от обвинения в секс с животни и заплахи от цялата страна.

Съпругата на стопанина Олга Вилалба казва: "То беше мъртво, когато се роди. Ние просто искахме да се отървем от него колкото се може по-бързо и затова го погребахме в една дупка. Очевидно ставаше въпрос за генетична мутация заради прекаленото използване на пестициди. Наш съсед, който прояви любопитство, направи няколко снимки и после ги постна в интернет и така предизвика тази безумна кампания."

Притесненото семейство добави, че някои от коментарите в социалните медии са били толкова агресивни и обвинителни, че очевидно авторите им били убедени, че съществото е било създадено по полов път, без да се знае с или без съгласието на козата./

Станете почитател на Класа