Ловък апаш задигна 15 бона от къща в Хасково

Неизвестен задигна 15 бона от частен дом в Хасково. Към пачките крадецът добавил и неустановено количество златни накити. За тази кражба ни съобщават от Областната дирекция на полицията в Хасково. Наглият апаш е проникнал в жилище на улица „Росица", след като е отключил входната врата.
От къщата са откраднати 15 000 лева и все още неустановено количество златни накити, които са били оставени в гардероба. Полицията работи по случая, извършителят се издирва.

Още за две кражби, станали през уйкенда, ни информират от пресслужбата. Едната е в помещение на територията на бившата опитна станция където крадците са проникнали след изкъртване на алуминиева врата. След това са срязали металната мрежа и са проникнали в трансформаторно отделение. Откраднати са 100 литра трансфорлматорно масло. Другата кражба е на дизелово гориво, източено от паркирани 2 товарни МАН-а в землището на село Крепост. Откраднати са 320 литра гориво след отключване на резервоарите. И по двете кражби са образувани досъдебни производства.

Не са спали и крадците на скъпи автомобили. През почивните дни са откраднати два автомобила – Ауди 5 с немска регистрация, паркирано на бул. „Стефан Стамболов" в Хасково, и Ауди – 4, паркирано пред дома на собственика в село Горски извор, Димитровградска община.

Станете почитател на Класа