Астрологът Преображенски вещае неприятности на изборите

Дните от понеделник до петък ще са спокойни. В този период липсват забележителни астрологични аспекти и влияние върху състоянието на биосферата ще оказва само комбинацията на Луната с другите планети, коментира астрологът Михаил Преображенски в електронното издание pro-gnosis.ru, цитирано от "Флагман". Във вторник през нощта Венера обаче преминава от Дева във Везни и това дава възможност за подобряване на партньорските отношения на всички нива.
Биосферата ще започне да се влошава още в петък заради напрегнатия аспект на Слънцето и Плутон, който ще е точен в събота. Тогава има най-голяма опасност от конфликти, свързвани с влияние на финансови интереси. Има опасност да се блокират важни споразумения, предупреждава руският феномен.

От графиката, която той публикува в сайта си, става ясно, че и в неделя трябва да сме внимателни. Не влизайте в спорове, пазете се от неприятности. Денят е неблагоприятен и за избори, но те няма как да бъдат отложени. Хубаво е, че хармоничният аспект на Марс и Уран тогава малко ще неутрализира неблагоприятното влияние на квартата на Слънцето и Плутон. Според Михаил Преображенски, през почивните дни в трудната ситуация най-добре ще се справят тези, които имат ясни цели или резервен план за действие, с който да изненадат съперниците си.

НЕБЛАГОПРИЯТНИ ДНИ:
Понеделник, вторник – за Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.
Сряда, четвъртък и неделя – за Овен, Рак, Везни и Козирог
Събота – за Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ:
Понеделник, вторник – за Овен, Лъв, Везни и Водолей.
Сряда, четвъртък – за Телец, Дева, Скорпион и Риби.
Неделя – за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

Станете почитател на Класа