Дневен хороскоп - 20 септември

ОВЕН 21.03 - 20.04
През почивните дни отделете повече време за себе си. Не допускайте импулсивни действия, защото те при всички положения ще се окажат погрешни. При контакти с нови хора проявявайте предпазливост и бъдете внимателни. Първите впечатленията може да се окажат измамни и това, което е изглеждало надеждно, изведнъж да се окаже съвсем различно.
ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05
Изключете всяка възможност от рискови ходове, въпреки че ви се иска да положите началото на отдавна замислена идея. Внимателните и добре обмислени действия ще ви предпазят от спекулации и неудобни ситуации. Не пренебрегвайте важен съвет от ваши близки. В личните отношения с половинката ви е възможно да възникнат малки проблеми.
БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06
Постарайте да запазите душевното си равновесие и не внасяйте в атмосферата на деня хаос и суета. Не прикривайте истинските си чувства. Акцентирате над собствените си приоритети. През пошивните дни обърнете по - голямо внимание на любимия човек. Изненадайте го/я с разходка, романтична вечеря или пътуване до любимо за вас място.
РАК 22.06 - 23.07
Не се дистанцирайте от цялостната равносметка по отношение на желанията, защото те ще са осъществими, въпреки предизвикателствата и дребните пречки. Има възможност за конфликт, но не такъв, който да не можете да избегнете, стига да овладеете темперамента си. Ревността ви ,ще е неоправдана и ще създаде напрежение в отношенията с любимия човек.
ЛЪВ 23.07 – 23.08
Наистина работата ви е придобила обемист характер и ще усетите преумора, която затруднява личните планове през уикенда. Желанието да намерите компромис в бизнеса и семейните ситуации е правилната стъпка към просперитет. Днес прекарайте повече време в градивни житейски направления, лична съсредоточеност и не отказвайте една ободряваща разходка с близки или приятели.
ДЕВА 24.08 – 23.09
При леките спорове, изчаквайте да чуете аргумент и от отсрещната страна! Не бъдете припряни, контролирайте прибързаността и любопитството си. Вслушайте се в хората около вас и преценете кой проявява истински интерес и кой не, за да видите на кого може да се доверите. Дарете близките с внимание и обич - направете им изненада!
ВЕЗНИ 24.09 - 23.10
Почивайте разумно през почивния ден. Днес определено трябва да правите каквото искате и каквото ви привлича, опитайте се да обясните, а не да наложите това на близките си. Чудесен ден за кратки разходки и екскурзии, които ще ви донесат много положителни емоции и интересни нови контакти.
СКОРПИОН 24.10 – 22.11
Проявете изискан стил и докосващ интелект, съчетани с деликатно преследване на принципите си! Повечето от нещата търпят промяна, независимо от обичайната ви всеотдайност! Не пренебрегвайте своите желания, само за да угодите на другите. На лично ниво, ще се почувствувате обичани и приятно изненадани.
СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12
Днес чувството на увереност ще бъде засилено и ще усещате, че сякаш няма невъзможни неща за вас. Има възможност да ви уловят в неудобно положение, да ви излъжат или да не бъдете разбрани правилно. Не бива да изпадате в противоречиви чувства. Отделете време, в което да си починете и да прекарате повече време със семейството си.
КОЗИРОГ 22.12 -20.01
Днес сте склонни да изяснявате и подобрявате отношенията с околните. Те също могат да поискат от вас съвет или подкрепа. Въпреки това в интимен план са възможни противоречия с партньора, но те са лесно решими и претенциите на двете страни е възможно да бъдат удовлетворени. Целия ден комуникацията ще върви гладко. Една разходка ще се отрази добре на ума и ще прочисти мислите ви.
ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02
Дневните ви задачи са предимно за подобряване на личния живот и затова трябва да внимавате с протекциите си. Обаждане от близък човек или роднина ще ви зарадва и зареди положително. Ще бъдете душата на всяка компания, перфектно ще се справяте с организирането на големи събирания и ще се проявите като идеален домакин, посрещайки гости у дома
РИБИ 20.02 - 20.03
Показателни обстоятелства ще ви накарат да промените нагласата си и да заемете печеливша позиция! Ако сте обвързани ще се радвате на хармонични отношения с половинката си, които да отнемат напрежението от тежката и напрегната изминала седмица, а при необвързаните леки вечерни флиртове приятно ще ви разведрят.

Станете почитател на Класа