Дневен хороскоп - 18 септември

ОВЕН 21.03 - 20.04

Бъдете решителни, смели и си вярвайте. Днес ще има и такива в обкръжението ви, със стремящи претенции да ви извадят от равновесие. Контролирайте емоциите си и не се оставяйте да ви води спонтанността. Планирайте деня си така, че да разполагате с необходимото време за обичаните от вас хора. Отдайте се на емоционална вечер с половинката.

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Денят не е толкова противоречив, ако не допуснете разминаване между думите и делата ви! Ще осъзнайте, че сте давали повече обещания, отколкото можете изобщо да изпълните?! Определени от вас им се налага да помислят върху някои изпуснати планове, а това не бива да ви разколебава да потърсите актуална помощ. Ангажиментите ви изискват лоялност и преданост.

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Сами упражнявайтете контрол над приоритетните задачи и не отстъпвайте на принципите си! Съсредоточете се над важните действия и работата си. Съобразявайте се с препоръките от близки и приятели, но не загърбвайте и собствената си интуиция. В края на деня намерете време да покажете, подкрепата и любовта на половинката си.

РАК 22.06 - 23.07

Днес на много от вас ще им се наложи да използват целия си потенциал от способности, организаторски талант и съобразителност в работа. Денят е хубав за стабилизиране на отношенията както то делови така и от личен характер. Вечерта направете приятна изненада на любимия човек.

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Днешния ден ще е нестабилен във работна среда. Не се притеснявайте да приемете странична помощ. Вярвайте повече в себе си и не допускайте да се подведете по непроверени финансови обещания. Интензивните делови преговори ще станат повод за организиране на нови професионални направления.Бъдете отговорни спрямо задълженията си и грижовни към близките.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Мислете единствено в позитивна насока. В работата следвайте принципността си. Подредете задачите си по приоритети. Чувствата ви днес доминират над деловите ангажименти. Отнесете се с разбиране и отговорност спрямо хората, които смятате, че са ви предали, но не правете компромиси със себе си.

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Днес обмислете промени, свързани с комбинацията на работа и любовен живот. Трудно ще ви е да изразите чувствата си към любимия човек, а ще имате толкова много за споделяне! Емоционално сте натоварени и ще имате желание да се дистанцирате и усамотите. Всичко е във вашите ръце днес, но е необходимо да подредите приоритетите си.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

През днешния ден не действайте прибързано. Бъдете толерантни и съобразителни с околните Изчакайте подходящото време, което да определи ориентира на възможностите ви. Мобилизирайте силите си в доказване на позициите си на работното място. Вечерта, релаксирате пълноценно - с подходяща компания! Половинката ви се нуждае от трайно уверение в обичта ви.

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Имате толкова актуални неща, които искате да свършите, че ще се чудите откъде да започнете. Важно е да направите нещо в посока усъвършенстване на уменията ви, това ще ви помогне да докажете себе си и да си повярвате повече. Не се колебайте, ако сте решили приятно да изненадате партньора си - просто го направете по забавен начин.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Налице са подходящи условия за делово общуване и обмяна на опит. Възможност за мнозина са служебни или лични пъ­тувания. Задачите през деня ще изискат от вас доста уси­лия и необикновени решения за възникващите проблеми. Правилния подход и съобразителност ще ви помогнат през днешния ден. Не пренебрегвайте и задълженията си към членовете на семейството.

РИБИ 20.02 - 20.03

Дневните обещания от заобикалящи ви хора, са малко странно явление и затова помислете какъв е интереса им. Следвайте интуицията си,но проверявайте източниците на информация. Не насилвайте някои свои инициативи към непременно осъществяване. Всички конфликти могат да бъдат избегнати – достатъчно е да държите емоциите под контрол.

Станете почитател на Класа