Карана от ВИС-2: Вицепремиер на Царя идваше при Главния като кученце

Мен може да ме съди баща ми и треньора ми, а не смешници и палячовци. Не може да ме критикува един вицепремиер от времето на царя, аз съм го виждал да идва при Жоро да се върти като малко кученце. Това каза в "На светло" при Кулезич шефът на борда на новия ВИС-2 Росен Карана, който бе с черна маска.

"Георги Илиев не робуваше на никакви кукловоди. За това го убиха. Защо според вас Маджо е жив. Никога не сме имали лоши отношения с Маргините. Мая Илиева няма нищо общо с възраждането на ВИС-2", каза още Карана.

"Много ми липсва Георги Илиев. Не искам да се сещам за смъртта му. Плаках когато разбра. Казаха ми по телефона: Убиха Главния.

"Този, който уби Жоро Илиев го последва в смъртта", каза Росен. На въпрос на водещата дали килърът е пернишкияj наркобос Райко Василев-Кръвта той отговори: "То стана ясно кой. Ние го разбрахме веднага. А на властите им трябваха години".

"Знам дали е жив Мето Илиенския, но ще оставя другите под напрежение да се чудят", посочи  Карана.

То каза, че всички българи по Черноморието дължат работата си на Васил Илиев. " изгонихме руснаците от морето. Прогонихме и и хората от бившите съветски републики. Иначе в България щеше да се случи това, което става в Украйна сега", каза той.


Те стоят с открити лица, но реално с маски.Те не са открити, каза по адрес на политиците Карана. Много хора са започнали бизнеса си с Георги Илиев. Георги беше към център-десни, допълни той.



Целта е да се съберем и работим съвместно по туризъм, автотранспорт, внос и износ, търговия. Няма да се занимаваме със застраховки, въпреки че сме едни от основателите на застрахователния пазар. На много хора бе идеята за възстановяване на ВИС-2, организирането бе от град на град, обясни Карана. Имам подкрепа навсякъде, във всеки град има висаджии, каза Карана.

Тогава имаше креминален бизнес - контрабанда, цигари, наркотици, проституция, хазарт.Ако искаме това днес ще го правим дискретно. Никой няма каналите, които ги имаме. Трябва да знаеш с кой да срещнещ. Младите нищо не могат да свършат. Нали трябва да идеш при някой, кой си ти, кой ги познава, смята новият Главен.

Станете почитател на Класа