Дневен хороскоп - 13 септември

ОВЕН 21.03 - 20.04
През почивните дни се отпуснете и не мислете за делничните си проблеми. Любовта ще заема важно място в живота ви. Овладейте емоциите си,покажете тактичност и целенасоченост и по никакъв начин не се конфронтирайте с близките си, не е във ваш интерес. Помислете как е най-добре да се заредите за предстоящата седмица, а това включва позитивна нагласа .

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Днес оставете деловите ангажименти на заден план. Посветете по-голяма част от времето си на себе си и на близките си. Ще се зарадвате на оптимистични новини отдалече, осигуряващи ви бъдеща финансова стабилитет! Ще ви се наложи да правите компромиси. Не правете прибързани изводи. В любовта се дистанцирайте от напиращите съмнения.

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06
През почивните дни се освободете от мислите за работа. Моментът ще бъде изключително благоприятен за пътувания, за развлечения и срещи с приятели и близки, които не сте виждали отдавна. Бъдете премерени и в любовта, отговорни на обещания .

РАК 22.06 - 23.07

Няма да сгрешите с компромисните си действия в любовта, с насочена маневреност, особено към ситуациите извън вашия контрол! Намалете алтруистичната си нагласа. Съобразете се с фактите и със сигурност ще имате повод за удовлетворение и приятно-споделена вечер!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Денят ви е зареден с оптимизъм. Освободете се от негативната си нагласа. Днес късмета е с вас , затова не изпускайте момента и обърнете внимание на приоритетите. Съобразете се с желанията на партньора до вас и го изненадайте приятно.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Днес ще ви хрумнат нови добри идеи, които ще започнете да реализирате, като не изоставите и текущите си задължения. Късмета ще съпътства повечето от представителите на зодията.Налага се деликатно да прецените и двете страни на интереса си, като не се съгласите на предварителните уговорки за промяна.

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

През днешния почивен ден е възможно близките да ви натоварят с допълнителни ангажименти и да поискат от вас да им помогнете или съдействате за техни приоритети. Не оставяйте нищо на случайността! Правилната нагласа ще се окаже изключително важна за вас. Вечерта ви очаква приятна среща .

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Очаква ви добър старт на почивните дни. Опитайте да релаксирате целесъобразно. Осъществявате намеренията си, но не можете да скриете от околните истинските си чувства! Вечерта помислете и за приятен начин да разпуснете с приятна компания и да се освободите от натрупаното напрежение .

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Овладейте спонтанните си мисли и преди да сте сигурни в тях, не преминавайте към действия. Концентрирайте силите и уменията си към важните цели. Днес ваши близки, ще ви съобщят радостни новини. В любовните отношения не избързвате! Очаква ви една вълнуваща и динамична вечер.

КОЗИРОГ 22.12 -20.01
Днес може да имате малък спор с роднини. Стремете се да използвате времето си градивно. Напълно е възможно на много от вас да им бъде отправено конкретно предложение, което ще ви помогне да се справите с редица предизвикателства. За много от вас в любовта моментът ще бъде ключов. Възможен е загадъчен вечерен флирт.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Прекарайте деня си със значими за вас хора ,които ще ви заредят с положителна енергия! Днес е един много насърчителен на идеи ден! Действате бързо и съобразително с настоящите си планове и това ще ви постави в много изгодна позиция пред околните. Интересно обаждане ще ви върне към мили спомени. Вечерта ще прекарате в приятна компания.

РИБИ 20.02 - 20.03

Днес не обещавайте много. Всички конфликти могат да бъдат избегнати – достатъчно е да държите емоциите под контрол. Отделите част от свободно си време за семейството си. Не предприемайте действия , които не сте успели да обмислите достатъчно задълбочено. Неоправдана ревност ще напрегне отношенията с другия пол.

Станете почитател на Класа