Баща на 34 деца: Ако не бях ползвал кондоми, щяха да са 200

Мъж от Атланта има 34 деца от 17 различни жени. Джей Уилямс, който е успешен продуцент, беше интервюиран от духовната инструкторка и експерт по връзките Иянла Ванзант, която има свой собствен канал в YoTube. В него Ванзант се опитва да помогне на плодовития мъж да осъзнае какво е направил да се замисли да вземе мерки, но изглежда не се справя много добре.
Самият Джей е разказал историята си в писмо до предаването на Ванзант „Оправи ми живота". Той споделя, че най-голямата му дъщеря е на 26 години, а най-малката – на 3. Отношенията му с децата са различни – с някои от тях той е отличен баща, а други сякаш не съществуват за него.

Джей нито за миг не си е помислял, че има твърде много деца. Той твърди, че е ползвал предпазни средства. „Сигурно щях да имам 200 деца, ако не бях ползвал презервативи", смята той. „Добре де, на 15-тото дете нещо не ти ли просветна, не помислили за вазектомия", провокира го водещата. „Никога не съм искал вазектомия. Никога не съм имал проблеми с това, което съм създал", заяви той.

За да му помогне да осъзнае ситуацията, по време на интервюто инструкторката накара Джей да държи колкото се може повече кукли в ръцете си, сякаш са неговите деца. Той успя да хване около половината, а другите бяха наредени зад него. В един момент му писна и реши да остави куклите на стол. Някои от тях паднаха. Ванзант изчете на Джей лекция за това, че един родител не може да допусне никое от децата му да не бъде обгрижвано и да бъде оставено някъде настрани. Джей започва терапия при Ванзант, а сеансите ще бъдат излъчвани в мрежата.

Станете почитател на Класа