Дневен хороскоп - 3 септември

ОВЕН 21.03 - 20.04

Денят е прекрасен и ще го направя изцяло ползотворен! През днешния ден ще имате възможност да комуникирате или да се срещнете с важна персона отпреди, която в настоящем има добро влияние в обществото и може да ви помогне за напредък. Ако отстоявате професионални принципи, бъдете тактични, та колеги и бизнес партньори да се съобразят с доводите ви. Само не вярвайте на дочути оферти за много пари, тъй като крият фалшива примамливост. За свободните, любовта ескалира до степен на обвързване - помислете, бързате и не искате точно това?! Преди всичко, постъпвайте откровено!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Септември започва трудно, но вие държите на работата си и търпеливо ще действате по плановете си. Дано Скорпионите са се заредили и с достатъчно такт, общуването с околните не е безоблачно, а не е време за укори и сръдни. Даже да имате куп поводи за по-остра критика, запазете спокойствие, скоро нещата ще си дойдат на място, а вие ще сте намерили решение за проблемите. Мнозинството от вас им се предоставя шанс да поправят изминали грешки в близкото си общуване! Ще имате възможност за удовлетворяваща дневна комуникация и благодарение на вродения ви подход за обединение на интереси, нищо чудно да помирите и други враждуващи страни, като организирате гостуване и приятни мигове.

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Днес ще имате много неща за вършене и това ще ви прави по-раздразнителни. През този ден ще се потопите в доста размисли по отношение на личен живот и многократно стигате до решението, че е нужно нещо да промените, но ви липсва достатъчно смелост! Усетът ви подсказва решение, виждате, че следва да наблегнете повече на част от задачите. Изясните ли как да действате, няма да губите време и ще успявате. Релаксирайте подобаващо и бъдете слънчеви, приемствени и комуникативни.
РАК 22.06 - 23.07

Днес може да ви предложат важен пост и участие в перспективна сделка. Всичко започнато ще ви носи предимства. Бъдете внимателни, в този момент нищо не ви се дава даром или доброволно. Въпреки всичко, сантименталните насоки ще преобладават, а това ще ви отклонява от съществените дневни задачи! Приятна комуникация ще ви зареди и повиши настроението ви - знайте кои сте и какво искате от околните, бъдете стабилни! Налага се да размислите върху опция за сътрудничество.

ЛЪВ 23.07 – 23.08
През този ден, похвално сте се организирали във всичко и работата ви обнадеждаващо спори?! Проявете твърдост и последователност! Докажете присъствие на силен дух и водете целенасочени преговори! Не се дистанцирайте от цялостната равносметка на желанията, защото те ще са осъществими, въпреки някои предизвикателства. Обмисляйте нещата в детайли! Следвайте вътрешната си необходимост за правилни действия, а това е интуицията! Намерете време да благодарите и на хората, които винаги ви подкрепят.

ДЕВА 24.08 – 23.09
В службата сте необичайно откровени и това създава доста въпроси от заобикалящите! Предрешени да не прикривате истинските си чувства, голяма част от вас ще обърнат внимание на постоянната си връзка с цел освежаване. Правете разумен избор, когато трябва да обещавате се съобразете с възможностите си. В своя подкрепа ще имате онези, на които разчитате, стига да не сте прекалено язвителни към тях, както и към всеки друг от обкръжението си. Наред с това се вгледайте в себе си и си признайте грешките. Предстоят срещи и промени, както по отношение на мисленето и нагласите ви, така и в реални проявления.

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10
Някои ще бъдат щастливи с невероятната любов до тях! Препоръчително е да се откажете от всяка амбиция да убеждавате някого в правотата си! Вие имате едни възгледи за стабилизация на сегашното положение, но колко изненадани ще останете, когато хора, с които споделяте близост ще са на коренно различно мнение?! Не бива да ги поставяте на предателско ниво, а с толеранс се опитайте да дистанцирате разправиите! Противоречивите с вашите убеждения действия са бъдещ повод да внимавате колко се доверявате, за да няма непредсказуеми последици и за любимия ви човек!

СКОРПИОН 24.10 – 22.10

Внимавайте, този ден предлага отлични позиции в професионално и материално отношение! Ще порасте броя на приятелите и те ви впечатляват с нови общи проекти и настоятелни предложения за промяна на социалния статус. Не бъдете припряни, контролирайте нетърпимостта си и любопитството, защото в крайна сметка надеждите към вас са основани на щателна преценка от конкретни чужди интереси и влиятелни особиИзбягвайте шумните компании в стремежа си да угодите на всеки, било то приятели или роднини! Отдавна имате нужда от повече лично време, да се усамотите и релаксирате в подходяща за това атмосфера! Половинката ви е леко капризна, но е с вас.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Днес е нужна по-голяма артистичност в контактите и вие го усещате, дори успешно прилагате! Отстоявате принципните си убеждения и не позволявате да ви доминират с нежелани действия! Решавате да приключите с един натоварващ мислите ви период, но не спирате да се ангажирате с посочващи нечия вина убеждения и съмнения, че сте допуснали твърде близко някои хора. Не раздавайте правосъдие, а погледнете жизнерадостно над ситуации, преодолени, за да ви научат на нещо! Акцентирайте над любими занимания или нова дейност! .

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Не търсете поводи да свършите всичко с един размах на силите си. Мнозина от вас ще имат желание да споделят чувства с обекта на своите копнежи! Не се разколебавайте поради страх от отхвърляне, а се мотивирайте с вдъхновена смелост, макар и да има известен риск. По свои пътища ще си осигурите нужната ви информация, от която ще извлечете полза. В търсене на правилните решения и поддържайки в себе си позитивна нагласа, ще намерите изход. Бъде открити и споделяйте намеренията с близките ви, заедно ще ви бъде по-лесно в изпълнението им.
ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02
Денят няма да се подчини на всичките ви планове, тъй като някои от тях са същински предизвикателства и наистина сега не им е времето.Бързо ще отстраните пропуските си и това ще подейства стимулиращо на работата и обновяващо на духа ви. Не се предоверявайте, гонете си интереса, защото и другите без колебание ще го правят. Предпазливи сте от към всякакъв вид обвързване, но не се противете, ако имате насреща си искрен и честен човек. Разсъждавате оптимално и внимавайте с компромисите!
РИБИ 20.02 - 20.03

Не започвайте нови проекти. Ако все пак с нещо трябва да се захванете, нека да е възможно най-бързо осъществимото. Не вярвайте както на ласкатели, така и на конкуренти. От всяка делова инициатива ще имате полза, която ще се усети в края на идващата седмица. Някои от вас, ще се решат на по-сериозна крачка в любовта, а други ще се увлекат в отдавна започнала връзка. Овладейте се и преценявайте емоциите си.

Станете почитател на Класа