Дневен хороскоп - 18 август

ОВЕН 21. 03 - 20. 04

Днес няма да се колебаете да защитите позициите си и това ще ви донесе душевен комфорт! Ще се стараете да бъдете усърдни, дисциплинирани и целеустремени, но обкръжаващите могат да ви сметнат за надути и консервативни! Задават се значителни, непредвидени разходи и това малко осуетява дневните планове! В професионално отношение имате условия да блеснете, а в личен план се развиват противоречиви на очакванията ви тенденции, с възможност за разочарование от любим човек. Разходете се с приятни хора и релаксирайте!

ТЕЛЕЦ 21. 04 - 21. 05

Отдадени на деловата си работа, мнозина от вас ще пренебрегнат личните си проблеми! Вероятно ще се почувствате доста натоварени, както физически, така и емоционално?! Затова е нужно да контролирате нервите си, за да се справите с възникналата ситуация, излизайки благоприятно от нивото на споровете. Днес не ви се препоръчват инициации към допълнителна работа и дори си починете от тривиалните битови ангажименти. Няма да се хареса това на близките, но пощадете и себе си! Здравето ви е малко разклатено, обърнете внимание на симптомите!

БЛИЗНАЦИ 22. 05 - 21. 06

Съдбата ще ви подскаже, че се грижи за вас, стига да можете да чуете и видите посланията й?! Изисква се сериозно отношение в службата и преговорни консенсуси с началството или съмишлениците! Мотивирани да свършите " цялата работа на света ", внимавайте да не се включите в напълно необмислени проекти, които още сега загатват за непредсказуеми безполезни резултати. Някои ще се решат на близко пътуване, което ще допринесе приходи и нови оферти за подобряване на финансите си! Осъществете срещите си с близки приятели, има защо!

РАК 22. 06 - 23. 07

Умението ви да прониквате в дълбочината на нещата, ще ви помогне да прозрете истини, убегнати досега?! Мнозина от вас ще освободят голяма част от неприятностите си, а проблемите са в посока изясняване възможността за разрешаването им! Вероятно нещо от доста време ви тежи и мира не ви дава, ето защо не разпилявайте чувствата си в любовта! Добре е да сте постоянни в емоционално отношение, но и последователни в контактите си. Мотивирани сте към перспективни идеи! Обърнете внимание от какво се нуждаят близките ви и като тяхна опора ги мотивирайте с вдъхновение за реализация!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Съществува алтернатива за израстване в кариерата, което ще повиши авторитета ви и ще сте доволни от себе си! На определени ще им се прииска да бъдат поласкани от близко внимание и същевременно компенсирани с люботворни комплименти, ала помислете малко и над останалите социално - битови фактори, които точно този ден не са за пренебрегване?! Допуснали сте значима намеса в личния си живот, "благодарение" на която губите приятелства! Хората около вас знаят за организаторските ви качества и е възможно да поискат високо ниво на доказване?! Избягвайте шумните компании!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Някои от нещата ви се подреждат по начин, за който отдавна мечтаете, но нека имате повече дипломация и решимост! Днес избягвайте новите запознанства, придружени със спонтанни оферти за благополучие?! Колкото и да не ви се отдава, проявете сдържаност и гъвкавост в поведението си, тъй като ще попадате в доста променливи ситуации, с възможности за конфликти. Внимавайте и с хранителната консумация и по - специално с непроверените продукти за бърза употреба?! Този ден е за размисъл и душевно очистване, с координация към промени!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Помислете над поведението си и този път направете жестове, когато прецените, че са от полза?! Активен ден за вдъхновение и вземане на правилните решения, служебни ангажименти и планувани бъдещи проекти! Той може да открие пред вас неподозирани перспективи, ако го съобразите с показателните съдбовни знаци, водещи ви към точни хора и подходящи обстоятелства. Физическите натоварвания не са препоръчителни, движещи напред са умствените, както и деликатното поведение с изворно благоразумие! Влюбените да очакват късмет, а други се разтоварват от семейните проблеми !

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Водете се повече от разума, не от емоциите! През днешния ден сте окриляни, с размах и лекота градите плановете си. Не бива да прибързвате със заключения по отношение на собствените си възможности?! Временно може да се разочаровате от непредвиден фактор в работата си, но професионализма доминира съмнението ви и всичко си идва на мястото. Благоприятно ще приключите една отдавна започната задача и то, защото на помощ се притичва позабравена личност?! Блестите с усмивки в контактите си и с очарователен маниер: заредени сте и с признати свежи чувства!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Подхождайте към всичко изключително разумно и нека действията ви да са с повече житейска логика?! Не забравяйте хората, които са ви помагали: в настоящем, ако възнамерявате, можете да върнете жеста и това да облагороди с позитивни емоции деня ви! На някои от вас ще им върнат стар дълг, а други стабилизират бюджета си от очакван източник. Няма да ви е лесно да прецените, какво точно е нужно за подобряване на домашните си взаимоотношения?! Организирайте задушевна атмосфера, на грижи, внимание и обич: това е добрия начин за прекраснто ви настроение!

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Днес не пилейте даденото ви даром - съхранете го така, като пазете всичко свое! Бъдете съобразителни с околните, въпреки жизнения ви потенциал да е на високо ниво, възможно е да се почувствате нестабилни и самотни, дори в любовните отношения?! Импулсивните действия могат да предизвикат неблагоприятни последици! Поради разочарования, не се впускайте в свободни флиртове и не прибягвайте към нови запознанства, ако примерно сте решили да пробвате отново късмета си. Много от вас ще са оценени от висша особа в работата и това ви гради нов имидж, създава ви самочувствие!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Не обръщайте внимание на хора, които се опитват подмолно или с хитри манипулации да се възползуват от добрината ви?! Много от дневните ви ангажименти са успешни и на висота да докажат умения и неподражаеми способности! Поради противоречивите тенденции на деня, може леко да се усъмнят във вас и да се подразните от липсващото доверие или целенасочена манипулация?! Това не бива да ви притеснява, защото лесно откривате посоката на компромата и балансирате напрежението! Среща с изискана персона, пренасочва излишните емоции в нов градивен аналог за финансов стабилитет!

РИБИ 20.02 - 20.03

Околните ще се убедят, че и този път сте прави, а това може да ви ги "подкани" към неетични към вас изяви?! Днес ще ви бъде сложно да допуснете когото и да било до своя вътрешен свят?! Комфортно и уютно се чувствате в усамотена обстановка, решени да направите равносметка в личен, служебен и обществен план. Налага се да проявите съобразителност, за да се справите с вече стартирали ползотворни задачи и да извършите компромисна комуникация с хора, споделящи интереса ви! Интелигентно отстранявате дързък човек в делата ви, показвайки му мястото! През вечерта обмисляте планове за отдих!

Станете почитател на Класа