Подивял котарак държа майка и дъщеря за заложници

Полицията бе повикана на помощ в Сан Диего, за да се справи със свиреп котарак, съобщи в. "Дейли телеграф". Котаракът Къпи се превърнал в "бясна топка" и държал собственичките си - майка и дъщеря, за заложници в дома им.
Той ги нападал всеки път, когато се опитвали да излязат. Двете се барикадирали в спалнята и се обадили за помощ на полицията. Животното загубило търпение, когато една от жените станала през нощта, за да отиде до тоалетната. Полицаите известно време гледали нерешително котарака през отворената врата, но той се успокоил и сам излязъл от къщата. Животното е на 14 години. Котаракът бил малко непредвидим, но досега никога не е освирепявал толкова.

Това не е първият случай със зла котка в последните месеци. През март американско семейство от Портланд повика полиция, за да ги спаси от злата им котка Лукс, заради която не смеели да излязат от банята си, съобщи Асошиейтед прес. Семейството се заключило в помещението, когато 10-килограмовата котка нападнала 7-месечното им бебе. Те прибрали там и кучето. Когато позвънили за помощ, от полицията ясно чули заплашителното мяукане на 4-годишната котка.

Полицаите успели да уловят животното и да го поставят в клетка. После котката мина през специална терапия, за да се успокои.

Станете почитател на Класа