Дневен хороскоп - 14 август

ОВЕН 21.03 - 20.04
Девиз: "Всичко, което мога е на преден план!" Намерете начин да се проявите по-сериозно и не давайте никакъв шанс за манипулация - покажете смелост и мотивирано присъствие към поставените ви и приетите от вас отговорности?! Напълно е излишно да доказвате качества днес, едни от хората няма да ви разберат, а други ще се направят на толерантни и всъщност няма да са "в час" с принципите и моралните устои по определен казус! Бъдете съобразителни с действителността и по никакъв начин не доминирайте с мнение или пък спорове? По-съществено ще е отношението ви към половинката, при което просто поставете ултиматум за изясняване на взаимните очаквания към скорошните планове! Съвет: Планирайте свой начин да се отърсите от унилото, безпътно настроение - предстоящите дни ще ви предоставят избор и радост!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05
Девиз: "В настоящем нищо не ме притеснява - аз съм себе си!" Интересно е, че някои от досега мечтаните ви идеи, като по чудо имат посока?! Планетите ще ви надарят със силно слънчево излъчване, което ще привлича представителите на другия пол! Днес ще се чувствувате доста разкрепостени и ще флиртувате без задръжки, но това ли, всъщност искате?! Където и да се намирате, за вас едва ли да важат принципи и правила, напротив - сами сте си определили деня за пълна почивка и заедно с нея искате да усетите вкуса на свободата и значимостта на контактите. Ако необвързаните срещнат любовта, не се колебайте да я признаете, или поне дайте в сърцето си посока! Съвет: Потърсете "ключа" към неизвестното, което досега ви е плашело, а може би е сериозна крачка в любовта и от вас зависи потенциала, съчетан с личните ви действия?!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06
Девиз: "Аз знам посоката си и действам целеустремено!" Днес работата е градивна и наситена с нови идейни планове, но бъдете толерантни към началството и дори леко смирени! За някои е възможно да ги потърсят роднини, във връзка с лични оферти или с договаряне на имот, оформяне на сделка и преразпределение на правата помежду ви! Наблюдавайте зорко документацията, защото лоялността на отсрещната страна е под съмнение. Нужно е да бъдете себе си - не се поддавайте на непоискани съвети и препоръки, поради предупрежденията за манипулативни действия и добре "скроени" подмолни прояви! Далечно обаждане ще ви зарадва до състояние на кардинални решения - помислете?! Съвет: Излишни са съпротивленията против обстоятелствата - на този етап е препоръчителна промяната на нагласата ви, съчетана с актуална координация!

РАК 22.06 - 23.07
Девиз: "Вярвам в устремните си инициации!" Обърнете внимание на околните контакти и бъдете по-изискани, когато се налага да преценявате?! Денят се отбелязва с хармония, равновесие и справедливост! Жизненият ви потенциал е на високо ниво и това ще предизвиква завишени критерии към заобикалящия свят, дори с опит да промените посоката на досегашните си възгледи с една, едничка цел към любовта! Не се самообвинявайте и не преживявайте отново сърдечните си терзания - напоследък шансовете в отношенията зависят от вас. Вярвайте повече на вътрешното си чувство, че нямате проблеми със загубеното доверие и много скоро ще сте пред олтара на щастието! Една странна любов поема път към бъдещето ви?! Съвет: При среща с ваш покровител, поднесете интересите се и този път не бъдете толкова скромни!
ЛЪВ 23.07 –23.08
Девиз: "За съжаление, няма да обръщам внимание на тривиални истории!" Днес е противопоказно за вас да бързате и сами да си създавате проблеми - ценете се! Все едно сте "на гребена" на ангажиментите и не спирате дъх да си поемете?! Вярно, перфекционисти сте, но значимите дела ви изтощават и си "дарявате" емоционална умора - помислете и се оценете сами! Ясно е, че си давате сметка как чрез неотстъпна упоритост изкачвате все по-привлекателни върхове и дори в професионално ниво се подгответе за промяна на статус и степен, но равносметката е важен казус? Научете се да доминирате неудобните ситуации, за да може изгодно да се избавите от нереални любовни оферти! Вечерта е романтична и наситена с добри мисли! Съвет: Изберете начин и си създайте повод сами да се поглезите - заслужавате да изживеете разкошни моменти!

ДЕВА 24.08 – 23.09
Девиз: "Чувствам се непоклатимо, относно актуалните задачи - имам и решения!" На работната скамейка ще се наложи да уточнявате ангажиментите си - там не трябва да давате непоискано мнение! Пазете дневните сили и смелите си амбиции, защото е дошло време да си изясните домашната рутина и да защитите позициите си?! Не се учудвайте, ако за пореден път се почувствувате неподкрепени и самотни. Понякога, изискванията ви не съвпадат с околната съпричастност и въпреки вашето толерантно отношение, се налага да се сблъскате с недобросъвестност и лъжи! Това са съдбовни знаци за изпитание на характера и търпението ви?! Положете повече грижи за себе си: физическа активност, позитивни емоции и любов! Съвет: Може би е време да помислите повече за себе си - спокойствие и профилактиране на здравето: намалете емоциите!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10
Девиз: "Достатъчно добре ми е организирам денят - ще се следвам стремително!" Препоръчително е да дадете шанс на интуицията си - ще ви е нужна в работата! Мнозинството от вас ще се срещнат неслучайно със загърбена любов! Знаете, че никога не сте отхвърляли тези чувства и ви се струва, че не сте безразлични към тази личност. Съдбата ви събра с други, за да можете сега адекватно да прецените подходящите и да приложите решимост?!! Послушате ли планетите, изберете да си останете приятели! При всички, обаче милото отношение и добрите думи не трябва да ви мамят. През този ден е по-важно да мислите за финансовите си цели, отколкото за сърдечните флиртове! Следвайте позициите на разума си! Съвет: Не позволявайте околните да ви затрупат с проблеми - нуждаете се и от лично усамотение с цел преразмисли!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11
Девиз: "Интуицията ми е на правилен ход!" Една преобладаваща част от представителите на зодията ще има за какво да претендират, но е добре да изслушате висшестоящата страна?! Денят е много благоприятен за приятелски компании и смели финансови теми! Не акцентирайте върху непроверени предложения за бързи инвестиции, активните дела в настоящем са противопоказни и най-малко не се препоръчват за стойностно-изявените хора. Вероятните разногласия с близките ще се дължат предимно на разногласия от задълженията към домашното огнище или странни, несъстоятелни претенции?! Ще ви се прииска да се усамотите и да преразгледате приоритетите си. Внимавайте с емоционалната си насоченост и не се застраховайте с обещания - само, за да угодите някому и с това да си платите околно благоразположение?! Съвет: Избягвайте стреса, който го продуцирате въз основа на алтруизма си!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12
Девиз: "Стъпвам стабилно и всичко е наред във всяко отношение!" За повечето от зодията: едно ново работно предложение не само ще ви зарадва, но ще ви дари с мотиви за ескалативни постижения?! Проявете повече твърдост, цели и упоритост в преследване на мечтите, като не приемате страничното мнение за доминиращо - приложете своето! За други, необяснимо "защо" са скромни и дори свенливи, а това може напълно погрешно да се изтълкува за неспособност да проявят талантите, качествата и актуалната си работна способност. Не си мислете, че ако не подскажете уменията си на околните, някой на този етап ще има интерес към толерантност! Нужна ви е изява и в любовната сфера, а там не спорете излишно, не вземайте крайни решения и не издребнявайте нещата! Съвет: Днешният ден е идеален за балансирани контакти - възползувайте се с много лека изразена артистичност!

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01
Девиз: "Плановете ми са приложими за близкото бъдеще!" На преден план изникват обстоятелства, останали в лоното на миналото?! Вашата находчива адаптивност и правилни контакти ще помогнат да ги разрешите. Днес се контролирайте и не се дразнете от незначителни факти?! Възможно е нещо очаквано и обвито в загадъчност точно на сега да ви е изчезнало от личното полезрение и това да се е оказало достатъчно, като безпътие и съмнения? Овладейте амбициите си, защото качества определено изобилстват, но повече се усмихвайте, бъдете усмихнати и комуникативни с подчертана добронамереност. Вие можете да се контролирате! Много е силна енергията на мотивацията ви и затова я координирайте според същността й! Съвет: Това, което ви е нужно е доставерна, проверена детайлно информация за разрешаването на някои спорове!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02
Девиз: "Стремително и смело преследвам задачите си!" Спрямо ангажиментите - редуцирайте всички контакти и не се доверявайте на съмнителни личности - възможни са неетични действия, които осезаемо да ви подразнят?! Няма да ви липсват проблеми и в личните отношения, а това ще са дребни ситуации, с които можете бързо да се справите, без разход на време и нерви?! С голямо учудване ще установите, че сте се потопили в една странна атмосфера на комуникация и е редно да се концентрирате, за да не задълбочавате безпричинно свежи връзки в излишни и безпочвени обвинения. Натоварени сте с финансови задачи и това ви поставя в рискови ситуации на напрежение, недоумение и спорове с близките. Позитивната кондиция в любовта ви дава заряд и слънчеви действия! Съвет: Сега е времето за концентрация и обмисляне на свои планове до най-малките подробности!

РИБИ 20.02 - 20.03
Девиз: "Не предоставям напразен ход на ситуациите!" Няма да е проблем усета, че приятели ви "кроят" не особено приятни изненади - просто изчакайте сами да се изяснят?! Ще останете доста заинтригувани от развръзката на обстоятелствата? Колкото и да се чувствувате изтощени и да си мечтаете днес за полезен релакс, вие трябва да съберете сили и да преосмислите някои актуални случки, които показателно ви доказват "къде" е нужна промяна?! С някои от верните ви близки ще се отдаде възможност за планувани инициативи, при които да съчетаете общи интереси в завладяващи посоки. Романтичните удоволствия са напълно заслужените ви моменти да уважите правото си за отмора! Съвет: Бъдете по-сдържани и дипломатични, ако точно днес се налага пътуване за приемане на важни ангажименти!

Станете почитател на Класа