Дневен хороскоп - 12 август

ОВЕН 21.03 - 20.04

Афирмация: "Моята енергия идва от неизчерпаемия Източник на Живота, която работи в синхрон с душата ми!" Денят е с добър старт, но бъдете неотстъпчиви! Днес ще се сблъскате с противоречия на работното си място, а по-късно е напълно възможно да ги пренесете в дома си и с това да получите неодобрението на близките! Бъдете последователни в задачите си и не се водете по чуждо мнение, което само ще обърка приоритетите ви. Дайте си ясна сметка за ангажиментите и открито говорете за проблемите! В никакъв случай не се подценявайте? Съвет: Наблегнете на светлите емоции при общуването с околните!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Афирмация: "Приемам избора на моята Душа, защото тя е моята истинска и знаеща същност!" Бъдете последователни и стилни в делата си и взаимоотношенията! На повечето ще им е трудно да се вместят в плановете си, а това не означава, че няма да се зарадвате на успех отстрана на финансова гледна точка - идва алтернатива за работа?! Препоръчително е добре да огледате бюджета си и едва тогава да предоставяте обещания на любимите си хора?! Обаждане отдалече ще скрепне контакта към позабравен човек. Предстои радост на любовния фронт, но спонтанните флиртове не са препоръчителни! Съвет: Акцентирайте над моралните ценности!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Афирмация: "Намисленото от мен се осъществява с вярата в него!" Проявете уменията си и не обръщайте внимание на тривиални проблеми, които днес не можете да решите, поради актуалност на належащи други! Потърсете близки контакти в работата и се опитайте да засилите динамиката на професионализма си. Имате шанс за значими преговори, определящи промяна в заплащането, но бъдете сговорчиви! Срещата ви с високопоставена личност е извънредно ползотворна, ако проявите деликатно изслушване и стил на поведение! Съвет: Позитивен тонус ви носят деликатните усмивки!

РАК 22.06 - 23.07

Афирмация: "Излъчвам енергия на светлина и любов, които са причина и следствие!" За повечето, денят ви задава успехи делово, а и романтика?! Ще успеете да придвижите доста напред работните си задачи, като дори ще ви осенят вдъхновени идеи със скорошно приложима възможност! Проявете изисканост и деликатно поведение, когато разговаряте с висшестоящи. Днес ви е отредено за постигане на вътрешна хармония и поглед към красотата! На много ще им се иска да променят излъчването си и да се освежат с нова козметична линия, подчертаваща вкуса им. Обърнете повече внимание на любимите си хора и им дарете обич! Съвет: Препоръчително за сила е да отсеете "просото от плявата"?!!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Афирмация: "Аз съм тук и сега, за да докажа своята част от космическия поток на Съзиданието!" Приложете умело изискванията си и следете комуникацията си?! С дневното си самочувствие е възможно да раздразните околните, разбира се не е безпочвено?! Бъдете по-естествени и премерени в поведението си, макар и да не чувствате равноправие в дневните си контакти. Много внимавайте в стремителното си откровение и посветете деня повече на себе си, като направите и необходимата равносметка?! Предвиждат се флиртове и обгрижващи суетата ви комплименти - насладете им се! Съвет: Съчетанията на дипломацията с тривиалните зависимости - ще ви донесат сигурност!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Афирмация: "Обичам и съм обичан/а, тук и сега! Аз съм поток на вечната светлина от хармония и любов!" Мобилизирайте силите си и не давайте поводи за обсъждане на интересите ви! Днес не сте отдадени на работата си и това не остава незабелязано, но имате и право да изисквате?! Ще изтърпите критично отношение към неизпълнени обещания и това ще ви накара сериозно да се замислите за неспазените делови срокове, а някои от вас ще нарушат потенциала на близко приятелство. Знайте, че приятелите се открояват в трудните моменти! Задават се противоречия в любовта, изразени между постоянна връзка и странични вълнения?! Координирайте емоциите си! Съвет: Душевна красота ви носи откровеността, свалете маските!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Афирмация: "Доверявам се на интуицията си и на видимите факти, които са дневните ми уроци!" Подходете стриктно и правилно към служебните си и домашни задължения! В забързания дневен ритъм и посредством съдбовни обстоятелства, ще осъзнаете истинската значимост на нещата и повечето от вас - странно ще побързат да променят посоката - в готовност за поемане на предизвикателства и доказване на правотата си?! Всяка крачка напред ще зависи единствено от собствените ви усилия. Не се надявайте на обещана помощ, защото страничната намеса в делата ви може да се окаже неподходяща! Съвет: Като силна позиция над ситуациите, изявете аргумента, че "не му е сега времето"?!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Афирмация: "Концентрирам се върху позитивните ситуации, като извличам от тях ползотворна енергия!" Постарайте се да създадете слънчево впечатление на околните! Вдъхновени от романтични мечти, а някои и от спомени, днес трудно ще се систематизирате към задачите си?! Имате нужда от споделени контакти, подкрепа и съпричастност към настроението ви! Бъдете много внимателни в изблика си на емоционална еуфория и преосмисляйте думите си, тъй като за много от вас, деня ще се окаже решаващ в подбора на близки приятелства! Не правете прибързани изводи в любовта, а проверявайте достоверността на убежденията си! Съвет: Стабилните ви убедености за някои ситуации презареждат чакрите ви!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Афирмация: "Откривам подходящите хора, които подкрепят моите моите идеи и създават път към целите ми!" На определени им предстои добро стечение на обстоятелствата, като не са изключени и известия за финансови постъпления! Положете повече усилия за себе си, в подкрепа на дневните си ангажименти и ако е възможно още от началото на деня оформете плановете си по приоритет и значимост! Вероятно днес ще се дистанцирате от една мечта, касаеща лични копнежи и евентуална любима среща. Пренатоварването и напрежението са ви дневни спътници, но вечерта е изненадващо приятна?! Съвет: Ако искате повече хармония, то акцентирайте на мярката в действията си?!

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Афирмация: "Вярвам в себе, като уверено знам, че дневните знаци сами ще ми подскажат правилната посока!" Имате работни шансове да докажете значимостта на целенасочените си действия, да бъдете приети и разбрани! На някои предстои договаряне за нова служба?! Днес обърнете акцентно внимание на най-дребните сигнали на тялото и не е за пренебрегване да изберете профилактичен преглед?! Движете се повече и се разходете из парка или директно в природата - нужно ви е дълбочинно осмисляне на романтичните детайли в любовта, доскоро представляващи обемен нюанс на щастие. Не се приемайте за жертва, проявете търпение към партньора и се опитайте да се изясните! Съвет: Лека форма на самоирония ще ви дари с настроение!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Афирмация: "Хармонизирам и профилактирам тялото, ума и душата си с позитивни мантри за дневно благополучие!" Разсейте притесненията си "дали ще се справите" и действайте уверено към задачите?! Очаква ви много работа, която принципно отлагахте за подходящо време! Нарастват ангажиментите ви, а заедно с тях и алтернативите към предложено от близкото обкръжение сътрудничество. Ще привлечете съмишленици, но е препоръчително да им предоставите план и за вашите очаквания, следвайки интересите си. Градивни и взискателни бъдете! Съберете сили да издържите на темпото, но бъдете и всеотдайни към половинката си! Съвет: Добра кондиция ви създава увереността в правотата ви!

РИБИ 20.02 - 20.03

Афирмация: "Каквото и да преживявам днес, то е миг и веднага се трансформира в сила, мир, хармония и любов!" Помислете какво можете да промените в работния процес, като се опитате да приложите и част от идеите си?! За повечето от вас е валидно самочувствието през деня и удоволствието от срещи с позабравени приятели! Някои ще имат възможност да посетят любими места, да се заредят с красота и да се насладят на приятна компания. Единствено се пазете от лекомислени постъпки, за които ще бъдете леко манипулирани! Съобразете се със задаващ безобиден флирт, който може да се окаже притеснение в любовта и специално към настоящите ви намерения! Съвет: Изберете съчетание от добро поведение и деликатно преследване на целите си?!

 

Станете почитател на Класа