Дневен хороскоп - 7 август

ОВЕН 21. 03 - 20. 04

Kaквото сте намислили - следвайте се, а и интуицията ви е на добро ниво?! Днес ще имате повод за удовлетворение, което може да споделите с близките си! Радостта ви ще е на ниво, ако приемете променливия успех и заедно с него си направите преценка за поуката?! Някои ще се разочароват от доста "добри" приятели, които ще заемат противоположна на вашата позиция. Това не бива да ви притеснява - сами ще поискат разговор и изясняване на недоразумението! Съвет: Доверете се на новите емоции - не бягайте от една зараждаща се любов!

ТЕЛЕЦ 21. 04 - 21. 05

Не отстъпвайте от принципите си! Стремителни и убедителни в делата си, ще направите отлично впечатление на ръководството в службата, а оттам предстоят и дивиденти! Дори не сте склонни да търсите грешки в околните, а старателно се вглеждате в собствените пропуски и правите корекции?! Проблем ще имате в парични постъпления, който на момента трябва да изясните. Скъпите ви същества се нуждаят от обич и загриженост, не ги пренебрегвайте: има защо да сте добри! Съвет: В много ситуации близките са на ваша страна, но вие не сте убедени, че сте на прав път?

БЛИЗНАЦИ 22. 05 - 21. 06

Проявете целенасоченост и неотстъпчивост! Шанс за постигане на цел, но много от вас са заслепени от собствената си окраска и почти не вярват в сбъдването на една мечта?! Предвиждат се парични придобивки и покупка на нещо изключително важно! Днес бъдете съсредоточени и не оставяйте да ви се изплъзнат вече договорени сделки или пък административни дела. В близкото ви обкръжение ще има повод за забавления, а това подобрява климата на отношенията, създава и хармония! Съвет: Емоциите ви се насочват към трети лица, а би трябвало да не се предавате лесно?

РАК 22. 06 - 23. 07

След като изясните посоката на интересите си, ще помислите и за алтернативно нови стъпки! Ще спечелите повече, ако с ведро отношение пристъпвате към всичко заобикалящо! Печеливш подход е да продължите отстояването на деловата позиция, убедени в правотата й. Духовността ви се отваря за истините в живота и с нескрит интерес ще се взирате в събития и факти, опитвайки се да разчетете съдбовните знаци. Изненада от любим човек, но от вас зависи да проумеете фактите! Съвет: Успявате да изгладите едно недоразумение и там чувствате силна обич, която задължително трябва да контролирате!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Колкото и да се стараете към безупречност, някои факти ще ви "дръпнат" леко назад?! Ще имате интересни срещи, ново запознанство, а за определени дори опция за предстояща обвързаност, и повечето от контактите ви правят усмихнати и обичани! На мнозинството им предстои изява, която ще изиграе популярна роля в обществото?! Добрият случай и точните хора са редом с вас и нещата се случват по подходящ и преди всичко удобен начин. Мнозина ще повярват в предоставения шанс! Съвет: Внимавайте, прекалената ви емоционалност се отразява не особено задоволително на работата?!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Позитивният тон е важен, искате ли да бъдете над противоречивите ситуации?! При дневното договаряне на условия от взаимен интерес е добре те да бъдат учтиви, деликатни и премерени, дори и загадъчно артистични?! Няма да спечелите очакваното, ако преди да сте изслушали ответната страна, побързате да поднесете собствените доводи - рискувате да не бъдат приети! Научете се да искате правилно и ще имате повече! Така е и в любовта, особено за изглаждане на отношенията! Съвет: Пазете се от страничните "доброжелатели", а някои го откриват и сред най-близките си?

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Оставете настрани предубежденията си и съмненията! Все по-отчетливо ще разбирате, че не бива да подхождате с емоция в отношението си към служебните проблеми, а само с дипломатичност?! Безпристрастността е ключа към успеха - това го знаят професионалистите! С артистичност в поведението си и с умението да реагирате сдържано на моменти, ще излезете победители и така решавате в своя полза дневно появилите се предизвикателства. Вечерта е за отдих! Съвет: Обмисляйте всяко примамливо предложение, които днес при мнозинството не липсват?

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Магнетични и целеустремени, днес действате като истински лидери в посоката си! Ще привличaте околно внимание и вероятно трудно ще откажете интересна оферта?! Много от предпочитанията ви дават предимство на предложения, носещи повече материално удовлетворение, предвид разходите. Закачливото ви настроение към флирт, днес може да даде сериозни поводи на другия пол и почти да се впуснете в авантюра?! Внимавайте с емоциите и подкрепете имунната защита! Съвет: Не се поддавайте на интриги, нямащи пряко отношение с вас, ала много от зодията ще искат да покажат правдива намеса!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Прекрасно е да овладеете положението и да докажете собствен стил на комуникация! Близки хора, с които преди време сте имали известни противоречия и конфликти, ще осъзнаят грешките си и ще ви поискат прошка?! А за други от вас да внимават с взаимоотношенията си в околното пространство, тъй като днес сте уязвими на словесни атаки и е възможно чувствителността ви да изиграе негативна роля. Вечерта ви е романтична и дори измисляте малки изненади за любимия човек! Съвет: Опитвате се да подредите личния си живот посредством дочута оферта, но ви липсва смелост?

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Не бързайте да поставяте квалификации на заобикалящите ви хора?! Отговорността, от която днес се дистанцирате, ще ви препречи път и това налага да поемете задълженията си! Не се противопоставяйте, защото обстоятелствата са повод началството да ви погледне с позитивни надежди и дори да ви загатне за поощрение. Финансовата страна е нестабилна, ала адаптивността и навременното обсъждане ще бъдат подкрепени от нужните факти, но и не харчете безразборно. Любовно недоразумение, овладейте се?! Съвет: Днес "облаците" се разнасят и се изясняват отношения - особено касаещи финансов аспект!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Ще се изненадате и от самите вас, ако проявите толерантен тон и се опитате да вникнете задълбочено в ситуациите! Дневният съвет е да се придържате към принципите си, с разумни действия, преценка на обстоятелствата и преди всичко добре да обмисляте компромисите, ако се налагат?! На работното място ще се справите с доста деликатна обстановка, че дори се радвате на собствени овации. Повечето ще научат факти, касаещи интимните им половинки, но не бъдете спонтанни: непременно говорете лично с тях! Съвет: Сега е времето да проявите решителност, в опит да защитите приоритетите си на лично ниво!

РИБИ 20. 02 - 20. 03

На хоризонта се задават дела, за които имате правилен подход и похвално поведение! Ден за повече размисли и точна равносметка на делата?! Не е препоръчително да връщате назад някои факти от личния живот, тъй като на този етап са непроменими, и неконтролируеми. Единствено отдавна загърбено хоби ще ви внесе разнообразие и мило забавление! Ключът на успеха в професионалната сфера е от поемане на инициативи, което макар и тривиално е доста забавно. Не се занимавайте с незасягащи вас компромати! Съвет: Ще намерите възможност за допълнителни възнаграждения, но не бива спонтанно да доверявате целите си - преценя

Станете почитател на Класа