Дневен хороскоп - 3 август

ОВЕН 21. 03 - 20. 04
Повечето от вас не могат да се познаят в амбициите си?! Днес сте доста взискателни в намеренията си и събирате полезна информация от много места?! На определени може и дълг да им върнат! Изненади няма да липсват и то предимно от финансовата част на нещата, но не бива веднага да обезсърчите надеждите си с излишни съмнения и коментари пред неподходящи хора - много внимавайте в общуванията, особено със стари познати! Не приемайте за истина всичко, което ви казва заобикалящото звено. Има причина да бъдете загадъчни или направо потайни! Съвет: Изяснете само стойностните настоящи приятелства и следвайте интересните факти!

ТЕЛЕЦ 21. 04 - 21. 05
Преобладаващата част ще има на какво да се зарадват! Ревизирайте очакваните постъпления, от които без много да му мислите, лесно ще пилеете пари, но и много от вас ще се обвържат с обещания?! За някои се очертава съдбовна компенсация, с възможност да намерят приятели и поддръжници, дори може и спонсор да открият в зададената си посока. Важно е да се обмени информация от всякакъв род - на идеи, мисли, промяна на възгледите или финансови опции. Съвет: Обърнете внимание на поизоставените си домашни задължения, редом с рутинните казуси и поощрете с нещо половинката си!

БЛИЗНАЦИ 22. 05 - 21. 06
Много от представителите на тази зодия, днес са се посветили на размисли, поради огромната си нужда от социални промени и общуване?! Възможно е целия ден да премине така, по-скоро релаксирайте в забавни разговори с приятели, за да не се чудите как така нищо не сте успели да свършите. Споделянето на интересите ви не е безсмислено! Преди всичко, в комуникациите следвайте посоката на актуалните обсъждания и така ще преоткриете нещо за себе си! Спазвайте предварителния, насочващ ви план към ангажиментите си, поне в общи линии! Съвет: Помислете за финансите си, както и за доверието в любовта?!

РАК 22. 06 - 23. 07
Повишената ви интуиция, в резултат на търпение е безпогрешен стимул към желаната посока, дори ще лидерствате при водене на конструктивни преговори! Днес ще комуникирате добре и ще разбирате всичко от една дума, преди да са ви го казали?! Не плашете околните с тази си способност, но пък можете успешно да ги забавлявате, показвайки чаровния си подход и възможности на завидна магнетичност. Препоръчително е да коригирате отношението си към половинката, дайте й повече уверена обич и движещата мотивация! Любим човек ще ви изненада с признание, а някои ще чуят и предложение за съжителство! Съвет: Вярвайте в себе си!

ЛЪВ 23.07 – 23.08
Обградете се с позитивни намерения и преоткрийте истинските си нужди?! Нужно ви е да помислете повече за градивността на нещата и намалите темпото на взискателните си претенции! Бъдете благородни и помагайте! Днес прибързвате с ангажиментите и определено нямате търпение, за да решите задачите си докрай. Намерете средния път - не се занимавайте със супер важни неща, разчитайте на рутината си. Използвайте този ден предимно за разговори, настоятелни срещи и следвайте актуалните си желания! Съвет: Любовта ви е загадка, носеща капризите на предизвикателствата, но и научавате интересен урок по търпение?!

ДЕВА 24.08 – 23.09
Колкото можете - толкова повече следвайте неотстъпните си принципи! Дистанцирайте се от задаващи се спорове, дори околните силно да ви дразнят?! За някои, причината е в тях самите и тя се изразява в неудовлетвореност от ангажименти и обемисти задължения, а други обмислят почивка. Опитайте да сте с малко по-сериозен подход към приятелите и близките: не се шегувайте с всичко и всички, избягвайте и налагането на мнение. Помислете по-скоро как да се защитите се от критики и поучения, относно изискванията към вас. Ревизирайте бюджета си и обърнете внимание на някои не дотам нужни покупки! Съвет: Намалете малко самочувствието си - знаете пред кого?!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10
На хоризонта се задава възможност за промяна, впредвид сериозно предложение! Една голяма част от вас са решили да помислят над социалния си статус?! Разсеяни сте и преобладаващите ви наблюдения са насочени към песимистични реакции! Други пък, са като малки деца - ще искат грижа, внимание, някой да свърши досадните неща, а те просто да се забавляват?! Но, плановете и желанията не винаги се изпълняват по начина, по който се очаква. Ще трябва да се съобразите със ситуациите и да влезете в рамките на деня, спазвайки йерархията в нещата. Вечерта е нежна и със значими за вас хора! Не изоставяйте красотата в любовта, обичани сте! Съвет: Нищо не е в състояние да намали някои лични съмнения към доверените контакти?

СКОРПИОН 24.10 – 22.11
Денят ще ви поднесе интересни бонуси и благодарение на интуицията си, може да оформите доста полезни комуникации?! Много от вас са претоварени с работа и доминиращи са мотивациите на всяка цена да докажете умения и способности! Днес всичко ще прекарвате през призмата на емоциите, заради които попадате на доста сантиментална основа. Не прекалявайте с тях и се контролирайте, и без друго в обкръжението будите възхищение и ви се радват - оценете мига! Единствено внимавайте от реакцията на близък човек, който ще има нелоялни претенции за ваше "задължително" покровителство над делата му?! Любовта ви е капризна! Съвет: Не отстъпвайте от принципите си!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12
Лъчезарни мисли не липсват, но вие акцентирайте върху значимите възможности, за да се чувствате удовлетворени?! Предстоят изобилни вариации за справяне с проблемите! Повечето ще са романтични, мъдри и уравновесени, изпълнени с предприемчива насоченост към актуалните си задачи! Известие за финансови постъпления за някои?! Днес никой не може да ви измъкне от лапите на любовта, може дори самите вие да не знаете на кой свят сте?! Внимавайте да не се окаже накрая, че просто сте прикрили чувствата, очаквайки половинката да ви изпревари - точно сега се организирайте с повече грижи да изненадате партньора! Съвет: Следвайте безпогрешната "воля" на интуицията си?

КОЗИРОГ 22.12 -20.01
Овладейте напористите си амбиции и спокойно следвайте актуалните събития на деня! Не се задълбочавайте върху емоционалните си равнища, защото част от тях са "игра на нерви", а съдбата изпитва благоразумието ви?! Помислете за приоритетните си задачи! Доста непостоянни и несигурни ще са всички около вас, а и самите вие?! Днес ще търсите само резултати и това може да ви направи малко прибързани. Опитайте да запазите самообладание, в крайна сметка е важно качеството на работа и позитивните, толерантни отношения! Възможно е при спонтанна среща да откриете бъдеща тръпка! Съвет: Не отричайте пътят на Сърцето си - има над какво да акцентирате?!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02
Разчитайте на собствените си възможности и добре преценявайте съзидателните си идеи, като ги споделяте само при сигурност?! За някои неосъществени досега проекти, днес ще разберете, че вече имате съмишленици и придружена финансова подкрепа! Събитията на деня превръщат много от вас в истински алтруисти?! Ще сте неуморни в търсенето на впечатления, развълнувани от всичко наоколо и изпълнени със съчувствие към заобикалящия ви свят, но все пак бъдете примерени. Не се задълбочавайте в доказване на себе си, все пак имате си и други задължения! Нужно е да направете компромис на любим човек, следвайки сърцето си! Съвет: Имате възможност да докажете, че сте неоценими приятели - това е нужно за бъдещето ви!

РИБИ 20. 02 - 20. 03
Не бързайте да завоювате позиции там, където те отдавна работят във ваш интерес! Може би ще попаднете в доста противоречиви според принципите ви ситуации?! Днес не е желателно да стоите зад гърба на познати, приятели, колеги и близки, защитавайки правата им - оставете ги веднъж да се оправят сами?! Достатъчна е толерантността ви! Ако участието ви в културно събитие е много наложително, заемете деликатна позиция на съобразително мнение, защото сте емоционално уязвими. Не приемайте лично всичко, което ви кажат-някои хора си говорят просто, за да активират интереса на останалите към тях. Съвет: Имате градивен подход към контактите и той няма да ви изневери, дори и в любовта!

Станете почитател на Класа