Петър Бакалски: Не съм заливал Нона, помагах да си изчисти очите от боята

Петър Бакалски и Георги Косев, по известен в Кючук Париж като Жоро Зобмито, са мъжете, залели с блажна боя 21-годишната Нона Славова. На 24 юли Бакалски помолил бившата си приятелка да се срещнат и да поговорят, а минути по-късно Зомбито се промъква зад гърба и я залива с пет литра алкидна боя. Петър му помага да я размажат по главата. Гаврата е заснета от друг приятел на отмъстителите - Георги Туджаров-Жабата. Докато Нона пищи и търси помощ, тримата изчезват, а няколко часа по-късно качват във Фейсбук клипа. Репортер на „Марица" разговаря с Петър. Момичето се възстановява, след като няколко дни е била в болница. Бившият приятел бе изключително лаконичен и каза, че ще се видят в съда. Клипът с гаврата се разпространява със светкавична скорост във Фейсбук и е странно, че досега администраторите не са го свалили, въпреки че съдържа очевидна форма на насилие. Не по-малко странна е реакция и на институциите, които би трябвало да вземат отношение по случая.

- Защо избра този начин на отмъщение?

- Няма да давам интервюта. Написал съм всичко, което мисля, във Фейсбук. Изобщо няма да се занимавам с лъжите на това животно. Щом иска, ще се видим с нея в съда. Освен това аз не съм направил нищо. Имам свидетели!

- На клипа се вижда как мажеш лицето на Нона с боя, след като най-добрият ти приятел излива една кофа боя върху главата !

- Не я мажа, а се опитвам да помогна да не влезе боя в очите.

- Кой ти дава право да раздаваш правосъдие?

- Много са хората, които са пострадали от нея. Вижте какви коментари пишат под клипа. Аз лично имам документи от лекари, че ми е причинила психически увреждания. Но нека ме извикат в съда, там ще ги покажа.

Станете почитател на Класа