Дневен хороскоп - 29 май

ОВЕН 21.03 - 20.04

Девиз на деня: "Изпитвам удоволствие от всичко, което върша!" Мислете перспективно и коригирайте някои от тривиалните си принципи, защото е настъпил период на съдбовни промени, зависещи от свободната ви воля на избор! Колкото приятен и градивен да е този ден, ще се наложи да оцените качеството на своите постъпки. Възможно е да сте загубили интуитивната си предпазливост или отговорност към самите себе си, като редом с това резултата е страничен алтруизъм и явна преумора. В работата ще ви върви, но в личните отношения се задават дуалистични настроения. Мечтаете да прекарвате по­вече време с любимите си хора, леко загатнали и за планове в чужбина! Съвет: Не се винете за погрешното поведение, дало насока в дейността ви! Днес е Възнесение Господне /Спасовден/ - честит празник на всички!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Девиз на деня: "Организирам се по много деликатен начин и приемам любовта за водещ стимул!" Изчаквайте развитието на ситуациите и не бързайте с дневните заключения, защото обстоятелствата в последния момент могат да придобият друг обрат?! Работата ви се нуждае от мотивационни елементи и за някои е нужен един по-директен контакт с началството, за да договорите финансовите си актуални подробности и договори. Потребни са ви постъпления за разплащателни, позакъснели сметки, някои от тях с изтичащ срок. Преуморени сте, създайте си възможност да отидете някъде с приятели, ще ви се иска да споделяте преживявания и мисли с други хора, имате нужда от група съмишленици. Съвет: Имате възможност да направите интересни планове за близкото и далечно бъдеще! Днес е Възнесение Господне /Спасовден/ - честит празник на всички!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Девиз на деня: "Докосвам се до същината на проблемите и стремително приемам уроците!" Съобразителните и хармонични контакти с деловите партньори дават посока на близката перспектива и чертаят път към прогрес! Получаване на важна, полезна информация и приятни вести, които засилват тонуса, кондицията и благоразположението. Вероятен е финансов успех и еднократни постъпления, но преразгледайте отново договорите?! През този ден, бъдете откровени и загрижени към близките си хора, общителни и всеотдайни в дома си. Направите основно почистване и профилактични процедури, дарете непотребни вещи на нуждаещи се! Съвет: Правете добрини и не мислете за реванш, защото съдбата сама е начертала неочакваното, скорошно поощрение! Днес е Възнесение Господне /Спасовден/ - честит празник на всички!

РАК 22.06 - 23.07

Девиз на деня: "Вселената ми поднася своето изобилие и затова - всяка моя стъпка я следвам с любов!" Повечето от вас ще изберат значими аргументи, за да оправдаят своя постъпка, където имате право, ала е твърде спорна гледната точка, предвид останалите или по-конкретно към половинката до вас?! Дайте си сметка какво отдавате на база какво получавате, и въпреки това, днес трябва да вършите добрини. Вероятно ще се насочите към нови методи за увеличаване на приходите си! Този стремеж ще е факт не само сега, но и основа за бъдещето ви. Не пренебрегвайте потребностите на общуване с любимия човек и приемете предложената откровеност, като скрепващ съюз! Съвет: Изградете силен мост към любовта си! Днес е Възнесение Господне /Спасовден/ - честит празник на всички!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Девиз на деня: "Съобразително следвам собствените си идеи и правила!" Разнообразието на деня предлага пренасочване на доста от основните ви задачи?! Просто се нуждаете от детайлно изкристализиране на актуалните ви работни функции, които са почти перфектно зададени, но и намерете повод за хармонизиране на аналогичните ви намерения. Не отлагайте провеждането на някои важни телефонни разговори - планирайте внимателно срещите, чрез които можете да очаквате резултати от материален характер. Кратките пътувания са удоволствие и ще имат много добър ефект върху жизнения ви статус и укрепването на позитивната ви, романтична нагласа. Съвет: При възможност за нови запознанства, внимавайте с флиртовете и специално с обещанията в аванс!
Днес е Възнесение Господне /Спасовден/ - честит празник на всички!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Девиз на деня: "Всичко ще се подреди добре - вярвам в това, защото мога да се справя!" Помислете добре върху контактите си и дистанцирайте присъствието на тези, които са несериозни и небрежни към общите ви отговорности в професионалната сфера?! Ще се наложи да направите компромиси в работата и това едва ли да ви хареса или удовлетвори потребностите, ала преди всичко сте задължени да изглеждате толерантни и на хармонично ниво! Деликатността ще е засилена при тези от вас, които заемат постове на управление или са от административния сектор, като дори и артистичност ще приложат! Напълно възможно е да имате нужда от изграждане на по-дълбока емоционална връзка с интимната си половинка. Съвет: Не пропускайте в този ден да начертаете планове и напътствия за близко време! Днес е Възнесение Господне /Спасовден/ - честит празник на всички!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Девиз на деня: "Избирам да съм лидер на своите амбиции, а те се осъществяват леко и успешно!" Всичко зависи от правилно зададените приоритети! Предстоят множество неща за вършене и това налага адаптивното им разпределение, а и самите вие сте в добра кондиция, с готовност за изява и доказателства! Не се задълбочавайте толкова много, а намерете и малко време за себе си, открийте красотата на деня в обикновените, стойностните неща, като приятна раздумка на кафе или се поглезете с малък шопинг. Днес не обръщайте внимание на манипулативните странични теми и не се намесвайте в безсмислени спорове, където мнението ви не е потребно! Съвет: Обърнете внимание на любими хора, дарете ги с много грижи и обич, усмихвайте се и благодарете на живота! Днес е Възнесение Господне /Спасовден/ - честит празник на всички!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Девиз на деня: "Отнасям се с благодарност към всичко заобикалящо и се радвам на постиженията си!" Обикновените надежди няма да ви вършат работа, нуждаете се от градивен стимул и целесъобразна мотивация! Полагайте повече усилия в личните си контакти и кореспонденция, защото от тях можете да очаквате нови ангажименти от делови характер. Финансите не са в очаквания размер, но сега - това е временно! Стремете се да си доставяте радост, като се заобикаляте с красиви и душевно извисени личности, чрез които балансирате някои житейски съмнения. Избягвайте компанията на постоянните неудачници! Съвет: Оценете по значимостмоментите - имате ползотворна комуникация с близките и поддръжка от любимия човек, с които общувания ще се заредите и ще преоткриете ново позитивно вдъхновение! Днес е Възнесение Господне /Спасовден/ - честит празник на всички!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Девиз на деня: "Прекрасно е да се чувствувам потребен/а и нещата ми да се случват по безспорно значим за мен начин!" Денят е предназначен за равносметка и стойностни контакти, при които да следвате посоката на интереса си?! Работата ви е напориста и точно сега не можете да отменяте ангажименти или пък да правите допълнителни уговорки за условности! Опитайте да осмислите и усвоите уроците, които ви е преподала съдбата чрез чувствата! Отделете особено внимание на детайлите, които до момента все пренебрегвахте и някак небрежно им обръщахте внимание?! Ще дочуете приятно потвърждение за финансови постъпления и това ви носи необходимото спокойствие, за някои и удовлетворение! Съвет: Ще трябва да поговорите сериозно с половинката и да преразгледате взаимоотношенията си, като потенциал! Днес е Възнесение Господне /Спасовден/ - честит празник на всички!

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Деви на деня: "Решавам да се радвам и на най-обикновените детайли, които са сигурен път към успеха!" Помислете добре на кого сте крайно необходими и какъв е интереса му към вас, а това ще бъде повече от видимо, едва ли не прозрачно?! Не бива да правите рисковани услуги, защото така нарушавате обществените си позиции, а и принципите си! Мнозинството от зодията ще имат желание да доверят чувствата към обекта на своите копнежи и все пак внимавайте дали сте достатъчно убедени! Не се разколебавайте поради страх от отхвърляне, по-добре си вдъхвайте смелост и решителност - само така ще узнаете дали и вашите емоции са споделени. Имате нужда от финанси, но се съобразете от кого бихте поискали помощ? Вечерта се очертава да е прекрасна и то в любима компания! Съвет: Бъдете сговорни и неотстъпчиви от принципите си - съчетайте усилията! Днес е Възнесение Господне /Спасовден/ - честит празник на всички!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Девиз на деня: "Няма нещо, което не мога да постигна! Следвам се насърчително!" Препоръките са да водите комуникация и то с подбрани личности! Днес не задавайте противоречиви или неудобни въпроси, особено ако касаят ваши кардинални решения?! Разбираемо е, че е нуждаете от подкрепа, но съобразете реалните обстоятелствата и ще видите, че се налага още да изчакате! Бъдете внимателни при служебно предложените и предстоящи лични пътувания, защото те предполагат странична отговорност и финансово натоварване. Някои необмислени ситуации, впоследствие биха се стоварили върху вас при наличие на дадени непосилни обещания! Съвет: Мислете повече, когато поемате инициатива за близка защита, тъй като напълно погрешно сте се загрижили - желателно е там да се балансирате! Днес е Възнесение Господне /Спасовден/ - честит празник на всички!

РИБИ 20.02 - 20.03

Девиз на деня: "Вселената се грижи за моя баланс , като ми предлага множество възможности и аз ги подбирам адаптивно!" Различните хора ви приемат по своеобразен за тях начин и затова не се препоръчва непреценена откровеност, особено към скорошни запознанства?! Изнервени сте от противоречиви факти и "удобно" изчаквате момент да се изкажете?! Налага се прецизна координация на думите и изискана дипломация! През този ден сте забавни и остроумни, почти приемащи на шега случващото е, но за сметка на оптимистичното ви настроение виждате, че покрай вас има излишна суета и преднамереност на действия. Не е редно точно вас да обвиняват в егоизъм, несериозно отношение и недостатъчна отговорност?! Подобни крайности и непостоянство не са ви познати и това не кореспондира с личността ви. Съвет: Задава се смислено откритие в любовта, но не прилагайте тотална откровеност! Днес е Възнесение Господне /Спасовден/ - честит празник на всички!

Станете почитател на Класа