Дневен хороскоп - 28 май

ОВЕН 21.03 - 20.04

Девиз: "Днес изцяло вярвам в себе си и правя всичко необходимо, за да се защитя!" Следвате актуалните плановете си за работа! Някои ще съумеят да постигнат напредък в предпочетените направления и, ако се контролирате целенасочено, то ангажиментите ще са ви ползотворни! Борете се и отстоявайте своите позиции, дори това да не се понрави някому - вие сте себе си?! Всички колебания ще са насочени към възможно предложение, където трябва да оформите в писмен вид уговорките, със скорошни заверки и подписи, но това е повече от задължително. Внимавайте с отговорите пред партньора! Съвет: Достатъчно е да бъдете артистични и ще пожънете необходимото според посоката ви удовлетворение!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Девиз: "Приемам с удоволствие ползотворните алтернативи!" Изключете всяка възможност от рискови ходове, въпреки че ви се иска да положите началото на отдавна замислена идея! Внимателният ви подбор на дневни контакти, ще ви предпази от спекулации и неудобни финансови обсъждания?! Само не пренебрегвайте важен съвет от по-възрастен роднина потърсил ви най-евентуално за помощ, но ще стане дума и за ваш казус - изслушайте мнението му. Нищо не става случайно и затова приемете страничната загриженост с разбиране! Вечерта ви дарява с нежно-романтични мигове! Съвет: Защитавайте с интуитивен усет позициите си! Една чувствена връзка е към своя край?

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Девиз: "Успешно се справям с предизвикателствата!" На служебно ниво сте необичайно откровени и това създава доста въпроси от заобикалящите?! Трудностите са преодолими. Предрешени да не прикривате истинските си чувства, голяма част от вас ще обърнат внимание на постоянната си връзка с цел освежаване. Правете разумен избор, когато трябва да дадете отговор: съобразете се с възможностите си?! Някои могат да се притеснят за хроничните си болежки, но всичко ще се овладее навреме! Не бива лесно да обещавате спонтанни хрумвания! Съвет: Днес сте склонни към компромиси, а трябва ли?!

РАК 22.06 - 23.07

Девиз: "Мисля позитивно и избирам градивни действия!" Повечето ще ги потърсят за работна оферта, затова докажете стабилност, присъствие на силен дух и водете целенасочени преговори! Не се дистанцирайте от цялостната равносметка по отношение на желанията, защото те ще са осъществими, въпреки предизвикателствата. Налага се да размислите върху опция за сътрудничество - там предупрежденията са, че ще искат да се възползуват от вашите умения - бъдете сериозни и принципни! За една част от вас е възможно да преоткрият неосъзнат досега потенциал в любовта! Съвет: Към контактите е необходимо много деликатно да съобразите и отсеете значимите ситуации?!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Девиз: "Ръководя се от овладяните си доказани действия!" С повишено внимание се отнесете към емоционалния баланс, което е доста изморителен факт! Не позволявайте на взаимоотношенията да бъдат повлияни от претенциозните ви планове, намалете гордостта в работата и моментните изисквания към околните. Днес прекарайте повече време в градивни житейски направления, полезна съсредоточеност над мислите и не отлагайте накрая една ободряваща разходка. Ще се заредите с нужната енергия, а вечерта ще ви зарадва любим човек! Оставете го да ви предостави доводите си?! Съвет: Не доверявайте лесно амбициите си, особено на малко познати личности?

ДЕВА 24.08 – 23.09

Девиз: "Мисля с потенциалното си желание за успехи и действам разумно!" Денят предлага отлични позиции сред работата и околните, съчетано с ведра домашна атмосфера! Коментарите за материалното отношение ги избегнете, защото ви трябва адаптивен и леко деликантен подход! За някои: на важна среща ще порасте броя на приятелите, а те ви впечатляват с нови общи проекти и настоятелни предложения за промяна на социалния статус?! Не бъдете припряни, контролирайте нетърпимостта си и любопитството, защото в крайна сметка надеждите към вас са основани на щателна преценка от конкретни чужди интереси и влиятелни особи. Дарете близките с внимание и обич - контролирайте любовта си! Съвет: Не се обвинявайте, че някъде-нещо не сте разбрали правилно: то е урок!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Девиз: "Необходимо е да се контролирам и го правя съобразително!" Днес е препоръчително да внимавате с откритите си обсъждания?! Не прибързвайте да доверявате заплануваните си задачи, че може да възникне предварително разногласие, даване на непоискани съвети или просто завист от страна на околните?! Поведението ви ще нарекат "леко драстично", но ако искате да успеете в намеренията, следвайте се последователно - имате късмет и духовна защита. Конкретизирайте и ангажиментите си към домашните, за да не се окажат много очакванията от вас?! Пред прага ви има любов - защо не й отворите вратата? Съвет: Разчитайте повече на себе си и не давайте странични обяснения!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Девиз: "Избирам да се доверява се на собствените си възможности!" Овладейте желанията си и споделяйте само тези, които имат реална основа за деня! Повечето от нещата търпят промяна, независимо от всеотдайността ви?! В работата ще се намеси началството с нововъведения и това ще ви подложи на изпитания и доказване на способности. На лично ниво, ще се почувствувате озадачени от претенциите на близките, които едва ли не са склонни да омаловажат добрите ви намерения?! Всичко ще се филтрира позитивно, но бъдете изискано деликатни и не премълчавайте доводите си! Съвет: Магнетични и последователни - ще очаровате доста от околните!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Девиз: "Решавам да имам добри намерения към околните, като им дарявам толеранс и загриженост!" Някой ще поиска от вас да засвидетелствате заслуги и това да е повода за дадено поощрение?! За едни ще бъде обаждане от висшестоящите над тях, а за други комуникация с любимите им хора! Не бива да изпадате в противоречиви чувства или да обърквате плановете си - просто деня ви е с целенасочена енергия за утвърждаване на стойностните параметри. Това ще ви помогне да разберете от "кого - какво" да очаквате?! Релаксирайте в разходки, предпочетено хоби и градивни размисли за бъдещето! Съвет: Има "защо" да бъдете уникални и неотразими, но регулирайте поведението си - забелязват ви!

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Девиз: "Вярвам в позитивната подкрепа от Вселената!" Служебно - проявете изисканост! Мобилизирайте идеите си и проверете отблизо верните си приятели, ако трябва и да демонстрирате изискани кулинарни умения?! Наистина ангажиментите ви придобиват обемист характер и ще усетите преумора, която затруднява личните планове! Към вас ще бъдат отправени не съвсем удобни въпроси, но проявете магнетичния си характер и ще видите, че притежавате изобилен чар. Възможно е е да ви предложат допълнителен труд, който предполага предстоящ финансов договор?! В любовта ви изненадва посоката! Съвет: Не допускайте страничното мнение да бъде доминиращо!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Девиз: "Днес ще извърша всичко с любов!" Заредени със слънчеви емоции, макар и дъждовно да е за мнозина - сега се отдайте на полезни за личната ви кондиция задачи! Не се препоръчва да заемате защитно покровителство към хора, недоказали лоялността си към вас?! Дневните ви ангажименти са предимно за подобряване на социалния живот и затова трябва да внимавате с протекциите си - има вероятност да "поставите под крилото си", дори ваши врагове? Обаждане от близък човек или роднина ще е показателен факт, че в последно време сте позагърбили общите планове?! Вечерта зависи от вас: докажете лидерските си позиции! Съвет: Следвайте се и се съобразете с опитностите си при комуникацията!

РИБИ 20.02 - 20.03

Девиз: "Имам прекрасни мотивации да се справя неотразимо със ситуациите!" През този ден, едва ли някои може да манипулира интуицията ви, която направлява посоката на действията?! Колко би ви забавлявал факта по отношение на хора, имащи се за приближени до вас и точно същите ще се опитат да покажат обратното на себе си?! Може да се окажете "мишена" на смешен компромат, без да предполага отсрещната страна, че сте се известили предварително. Денят ви е с озарена еманация за ескалативни лични планове, част от които предстоят да се одобрят в службата и подкрепят от любими хора! Ще ви ощастливи далечно обаждане! Съвет: Самоиронията определя интелигентната страна на "кого" можете да разчитате?!

Станете почитател на Класа