Дневен хороскоп - 10 април

ОВЕН 21.03 - 20.04

Девиз: "Вярвам, че мога и ще се справя благополучно с делата си!" Работата ви е към своята изискана посока и това ви прави спокойни! Спазвайте личните си принципи и не се предоверявайте лесно?! Ще съумеете да постигнете напредък в предпочетените направления и контрола на ангажиментите ви е налице! Борете се и отстоявайте своите позиции, дори това да не се понрави някому?! Всички колебания ще са насочени, ако трябва да оформите в писмен вид уговорките със съответните заверки и подписи, но това е повече от задължително. Внимавайте с отговорите пред партньора, бъдете изчакващи и съобразителни с акцентните детайли!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Девиз: "С изискан финес контролирам намеренията си!" Мислете повече и прилагайте добре преценени действия?! Изключете всяка възможност от рискови ходове, въпреки че ви се иска да положите началото на отдавна замислена идея! Внимателният ви подбор на дневни контакти, ще ви предпази от спекулации и неудобни финансови случки - препоръчително е да не споделяйте намерения си, преди да сте сигурни в изпълнението им. Само не пренебрегвайте важен съвет от по-възрастен близък, потърсил ви най-евентуално за работна аналогия и препоръка! Нищо не става случайно, затова приемете страничната загриженост с разбиране, благодарност и уважение!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Девиз: "Днес времето ме подкрепя по подходящ начин към успеха!" Не бързайте в нищо, дори да сте сериозно устремени към определени дела - лесно ще се справите?! В службата сте необичайно откровени и това създава доста въпроси от заобикалящите! Предрешени да не прикривате истинските си чувства, голяма част от вас ще обърнат внимание на постоянната си връзка с цел освежаване. Правете разумен избор, когато трябва да обещавате се съобразете с възможностите си?! Неочаквано обаждане ще ви дари с друга посока на мисли за промяна. Някои могат да се притеснят за хроничните си болежки, но вземате мерки и всичко ще се овладее навреме!

РАК 22.06 - 23.07

Девиз: "Толерантно се отнасям към околните взаимоотношения!" През този ден, похвално сте се организирали във всичко и работата ви обнадеждаващо спори?! Проявете твърдост и последователност! Докажете присъствие на силен дух и водете целенасочени преговори! Не се дистанцирайте от цялостната равносметка на желанията, защото те ще са осъществими, въпреки някои предизвикателства. Налага се да размислите върху опция за сътрудничество - там предупрежденията са, че ще искат да се възползуват от вашите умения?! За повечето е възможно да преоткрият неосъзнат досега потенциал в любовта, и в него ще намерят отговори - търсения смисъл!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Девиз: "Днес е важно да следвам утвърдените си, доказани позиции!" Ще ви натоварят с обемна работа и е възможно да поспорите с началството?! Някои отговорности преминават граници и това ви притеснява? Събитията следват своя безотказен ход?! С повишено внимание се отнесете към емоционалния баланс, което е доста изморителен факт! Не позволявайте на взаимоотношенията да бъдат повлияни от претенциозните ви планове, намалете до минимум гордостта, дразнещото самочувствие и моментните изисквания. Прекарайте повече време в градивни житейски направления, съсредоточеност в личния живот и не отлагайте накрая една ободряваща разходка. Ще ви зарадва любим човек отдалече!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Девиз: "Намирам се в изискана форма за преодоляване на незначимите за мен недоразумения!" От вас зависи да мобилизирате усилия и много деликатно да се отнесете към задачите си?! Внимавайте, този ден предлага отлични позиции в професионално и материално отношение! Ще порасте броя на приятелите и те ви впечатляват с нови общи проекти и настоятелни предложения за промяна на социалния статус?! Не бъдете припряни, контролирайте нетърпимостта си и любопитството, защото в крайна сметка надеждите към вас са основани на щателна преценка от конкретни чужди интереси и влиятелни особи. Дарете близките с нужното внимание, грижи и обич!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Девиз: "Всяко мое действие е съобразено с актуалните ми ангажименти!" Много от дневните ви задачи изглеждат объркано, а настроението е дуалистично и това ви кара да мислите старателно върху нещата?! Бъдете стриктни към себе си и проявете мъдрост към проблемите, дори стриктен контрол! Не прибързвайте да доверявате заплануваните си идеи, че може да възникне предварително обсъждане, даване на непоискани съвети или просто завист от страна на околните. Поведението ви ще нарекат "странно", но ако искате да успеете в делата, следвайте се последователно - имате късмет и духовна защита. Конкретизирайте и ангажиментите си към домашните, за да не се окажат много очакванията, а любовта - време е да я засвидетелствайте с решения?!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Девиз: "Дистанцирам се от безпочвените съмнения!" Няма да ви е трудно да заявите изискванията си и да поискате щателно да бъдат преразгледани?! Над вас е планетарна защита и много подкрепяща интуитивна даденост - бъдете и напористи в действията си! Повечето от нещата търпят промяна, независимо от всеотдайността ви?! В работата ще се намеси началството с нововъведения и това ще ви подложи на изпитания и доказване на способности. На лично ниво, ще се почувствувате озадачени от претенциите на близките, които едва ли не са склонни да омаловажат добрите ви намерения?! Всичко ще се филтрира позитивно, но не премълчавайте доводите си - защитете се с аргументи!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Девиз: "Следвам се, като добре преценявам позитивните аналогии!" Някои от работните ситуации доста ще ви озадачат или поне ще ви накарат да помислите от "различен ъгъл" и това е полезно?! Не предоставяйте непоискани обещания към околните! Макар да поискат от вас да засвидетелствате заслуги и това да се окаже повод за дадено поощрение?! За едни ще бъдат висшестоящите над тях, а за други любимите им хора! Не бива да изпадате в противоречиви чувства или да обърквате плановете си - просто деня ви е с целенасочена енергия за утвърждаване на стойностните параметри и тяхното изкристализиране към очакваната посока. Това ще ви помогне да разберете какво да очаквате?! Релаксирайте в размисли за предстоящи инициативи!

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Девиз: "Днес избирам най-възможната конкретика на ситуациите!" Не бива да предоставяте никакви поводи за доминиране над делата ви! Някой ще поиска от вас участие в сложна ситуация и затова анализирайте всеки ход, ако трябва се доверете на добри помощници?! Наистина работата ви придобива обемист характер и ще усетите преумора, която затруднява личните планове! Към вас ще бъдат отправени не съвсем удобни въпроси, но проявете магнетичния си характер и ще видите, че притежавате изобилен чар и обаятелно поведение. Допустимо е да ви предложат допълнителен труд, който предполага ваша договореност за финансов реванш?! В любовта ви изненадва посоката и някои предоставени ултиматуми занапред!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Девиз: "Не се съмнявам във възможностите си!" Днес докажете, че толерантността ви има граници и при вас също има изисквания, които е желателно да се спазват?! Разсъждавате оптимално и внимавайте с компромисите, особено нероисканите! Не се препоръчва да заемате защитно покровителство към хора, недоказали лоялността си, а и много странно стремящи се към вас по тривиален начин?! Дневните ви задачи са предимно за подобряване на обществения живот и затова трябва да внимавате с протекциите си - има вероятност да защитите, дори ваши врагове, за които знаете какви са? Обаждане от близък човек или роднина ще е показателен факт, че в последно време сте позагърбили общите ангажименти?! Вечерта е с обещаваща радост сред близките!

РИБИ 20.02 - 20.03

Девиз: "Избирам равносметката за водещ аналог!" Отвсякъде си личи, колко добре се справяте с лидерските си позиции и началството отчита старанието ви?! Овладейте спонтанните си намерения, защото днес проявявате и неоправдан пред самите вас алтруизъм! Сигурно би ви забавлявал факта по отношение на хора, имащи се за приближени до вас и точно днес те - същите ще се опитат да покажат точно обратното?! Може да се окажете "мишена" на смешна манипулация, без да предполага отсрещната страна, че сте се известили предварително. Денят ви е със слънчева еманация за ескалативни лични планове, част от които одобрени в службата и от любим човек! Ще ви ощастливи далечна комуникация - с предложения за промяна!

Станете почитател на Класа