Дневен хороскоп - 25 март

ОВЕН 21.03 - 20.04

Девиз: "Вярвам в собствената си посока!" От вас зависи да бъдете предпазливи днес - откровените думи и предоверяването в контактите могат да ви изиграят лоша жега! Няма да сте разбрани правилно и от контекста на споделеното, има вероятност за оформяне на интрига. Действали сте импулсивно към обкръжението, но проблема ще бъде разяснен в късния следобед и нещата се заемат реалните си позиции. Мобилизирайте връзките и контактите си, и оттам ще затвърдите едно истинско приятелство. Някои се изявяват кулинарно повече от очакваното?! Дарете грижовна любов на сърдечната си връзка - очертава се емоционална вечер! Честито Благовещение!

ТЕЛЕЦ 21.04 -21.05

Девиз: "Заслужавам вселенското изобилие!" Повечето от вас обмислят крачка напред в личната си сфера?! Дочули сте новина, която трябва щателно да проверите - може да се окаже дългоочакван шанс. В любовта не поемайте излишни рискове, тъй като се налага освобождаване на илюзия, заела погрешни надежди! Сърдечната ви област днес е претоварена от прекалено старание да свършите обемни неща. Истинска радост предстои от телефонно обаждане, дарило ви със стари спомени и някои сантиментални чувства. Възможна е оферта за финансови постъпления?! Толерантно и внимателно балансирате спор с любим човек - думите са уязвима част! Честито Благовещение!

БЛИЗНАЦИ 22.05-21.06

Девиз: "Доверявам се на мотивираните си убеждения!" Днес ще се колебаете между тривиален работен ангажимент и възникнал домашен спор?! Послушайте интуицията си и отворете сърцето за нововъведения, носещи актуална реализация. Внимавайте само с обещанията за договори - изчакайте през седмицата да уточните клаузи?! Отложете всяка мисъл за пътуване в чужбина, преди да сте проучили още подробности от офертата. Позитивната, хармонична енергия с близките и приятелите ви е водеща, а това е допълнителен шанс за успех в общи дела. Дребни детайли в любовта ще заблестят по нов начин, от вас се иска адаптация! Честито Благовещение!

РАК 22.06 - 23.07

Девиз: "Днес черпя сили от Божествената любов - енергията на Живота!" Изберете мисловно да се подгответе за външен тласък в работата и към значително придвижване на очакваните успехи! Отнася се за започнат в миналото проект, задача или само плануван шанс?! Битовите проблеми са единствено трамплин за издържливост и те се решават с близката подкрепа на познати! Напрежението и упоритата неувереност игнорирайте с приятни емоции в интелигентна компания. Ще откриете нови възможности във връзката си, като се абстрахирате от предишни съмнения и дилеми! Чувствата ви растат, а тяхното поощряване с дребни жестове дарява любовта с разцвет. Честито Благовещение!

ЛЪВ 23.07 - 23.08

Девиз: "Знам, че мога да се справя с дневните предизвикателства!" Премахнете упорството днес - в рабоатаса си, трябва избирателно да се дистанцирате от ситуация, в която не намирате опора?! Имате усещането, че любовта не е с вашата всеотдайност и това ви прави капризни! Това е и доста спорен на емоционално ниво ден, защото за много от вас напускането на обичайното обкръжение е да забравите предишни убеждения. В личната сфера ще пожънете допълнително спокойствие, поради гъвкаво справяне със задачите! До вас ще пристигне вест или продуцирана идея за възможен нов професионален етап. Помислете повече за здравето си! Честито Благовещение!

ДЕВА 24.08 - 23.09

Девиз: "Бог е любов - аз сърдечно разпръсквам слънчева енергия!" Днешният ден за мнозинството от зодията им се дава шанс да се устремят към мечтано бъдеще?! Действайте адаптивно спрямо дочутите от приятели възможности и си направете градивна критика по отношение на предишна работа. Стремежите сега са от напълно различен аналог - касаят значителна съсредоточеност и бъдеща отговорност. Късметът е с вас, затова деликатно подходете и към едно непредвидено гостуване или приятелска среща. Ще разберете, че усилията са си стрували! В любовта сте искрено увлечени, но половинката ви е леко капризна и се създава недоразумения?! Честито Благовещение!

ВЕЗНИ 24.09-23.10

Девиз: "Не се страхувам от грешките си, които ми дават урок и енергия за напредък!" Изниква стар проблем със загадка, който крие отстрани запланувана измама?! Придържайте се безусловно към доказали се близки приятели, а те с лекота ще ви помогнат да съзрете уловката. Очаква ви истинско оживление и настъпващите промени бавно ще обхванат множество житейски сфери. Днес се задава мисъл за постоянното ви партньорство?! А любовта ви готви "изненада", като ще постави на пиедестал отношенията! Бъдете готови да поемете грижата в свои ръце с усмивка, позитивен жест и лек компромис. Помогнете на си емоционалната верига и се усмихнете! Честито Благовещение!

СКОРПИОН 24.10 - 22.11

Девиз: "Животът е прилив и отлив в безкраен ритъм!" Съдбата днес ви е отредила много задачи и едва ли ще можете да си починете подобаващо?! Някои от заплануваните идеи е препоръчително да отложите. Помислете, в обкръжението ви се намират хора с желание да помогнат! В "коловоза" на задачите ви е отдавна натоварено, но досега скромно пренебрегвахте допълнителната помощ. Със сигурност ще забележите точните хора, позволяващи да ги ангажирате. Повечето от вас си мислят, че самотата им е отредена по участ?! Това е следствие ваше лично съмнение. Всичко зависи от вас - организирайте задушевна атмосфера, проявете толерантна любов и се доверете на моментите! Честито Благовещение!

СТРЕЛЕЦ 23.11- 21.12

Девиз: "Моята вътрешна сила ми помага!" Слънчев на ползотворна комуникация е този ден и дава посока на някои планове! Напрежението е разтоварено, вследствие амбициозна подкрепа на близки и приятели! Забравете песимистичното си настроение и погледнете към актуалните новини. Там ще съзрете алтернатива за скорошна работа, която да разгърне таланта ви! Подкрепете имунната си защита, като добавите повече плодове и зеленчуци към менюто! Не приемайте случайни оферти със съмнително качество и обещания за бърза печалба! По-скоро превърнете ситуациите в изворни предпоставки на любовен потенциал и се потопете в цялата радост на красивите полетни моменти. Честито Благовещение!

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Девиз: "Чувствам се силно, като вятър, който е избрал вярната посока!" За повечето от вас това е един творчески ден, който ще ви срешне с много стойностни хора! Въпреки, че стреса и натоварването са в крайни позиции, точно сега не приемайте ангажименти и се отдайте на позитивни размисли! Ще има обстоятелства, които поднасят задълбочен анализ по отношение на изразеното ви великодушие напоследък?! Необходимо е да отсеете тривиалните си опитности и заедно с тях да усвоите житейските си уроци! Усещате как покрай вас завист и излишно озлобление, затова сменете подхода на действие. Любовта ви не е на очакваното ниво, има нужда от топло споделен и думи! Честито Благовещение!

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Девиз: "Моите убеждения са гъвкави и ориентирани към всяка ситуация!" Личните ви интереси са във фокус за реализация! Не бива да губите амбиции нито за миг, дори и да сте запланували отлагане?! Мнозина от вас имат уникален шанс да се изявят там, където са искали! Разговорите с важна особа носят позитивна вибрация на бъдещи градивни консенсуси. Денят е за помирение и баланс на предишни спорове, като не на последно място е и с бивши любовни отношения. Жизненост, презареждане и светла посока е към финансовата ви страна! Доверяват ви предстоящи професионални опции с успешни възможности! Преуморени сте от мисли. Дарете грижовност на любовта си! Честито Благовещение!

РИБИ 20.02 - 20.03

Девиз: "Знам как да съхраня полезните моменти!" Предоставя ви се начинание, носещо ползотворно удовлетворение! Открива се широко поле на изява, което ще ви дари с бъдещи опити и доказване на умения. Ще ви е необходим силен ентусиазъм и повече целеустременост! Някои от вас, днес си намират допълнителна работа с желана насоченост, а това е един стремителен аналог към разведряване. За определени, любовта е несигурна: изпълнена със съмнениея за едни, други се опитват да я пресъздадат, а една част цялостно обмислят ново начало?! Не са препоръчителни бързи и генерални решения, въпреки насъбралите се осъзнати факти! Излишно е да се товарите с чужди грешки на лично ниво! Честито Благовещение!

Станете почитател на Класа