Дневен хороскоп - 24 март

ОВЕН 21.03 - 20.04

Афирмация: "Днес се доверявам на изворните си интуитивни показатели!" Комуникациите не са на нужното равнище, но от вас зависи да определите приоритетите си и да не си губите излишно времето?! Една част от вас да бъдат готови за промени и реализиране на неочаквани събития! Преобразете активността си в огнен темперамент и действайте целеустремено, тъй като дневния ви чар е изцяло в обаятелна посока. Съживяват се нови стимули и очаквания в любовта! Успешен старт на седмицата!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Афирмация: "Вярвам на праволинейното си мислене!" Определени от вас изпитват дуалистични чувства и премислят случките от последно време?! Днешните ви колебания в действията също са в разнопосочна дейност - не сте убедени какво да предприемете или най-малко ви е безразлично?! Разсеяността си оказва своя "принос", като ви дистанцира от значими хора и дори наелектризирва отношенята с партньора. Приложете градивен подход на баланс и изясняване на очакванията! Успешен старт на седмицата!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Афирмация: "Обмислям най-съществените си задачи!" Денят ще промени предварителните ви планове?! Повечето ще получат подкрепа и съществена помощ по линия на служебен проект, обществена сделка, като за някои са възможни и преговори за имот?! Имате съдбовна защита, ала не акцентирайте върху големи залози и спонтанни близки съвети! Излизат наяве премълчани от миналото неща! Обърнете внимание на имунната защита и си дарете повече вечерно спокойствие! Успешен старт на седмицата!

РАК 22.06 - 23.07

Афирмация: "Благодаря на Вселената за незменната й любов и подкрепа!" Актуалните проблеми на преобладаващата част от вас, са свързани с домашни проекти, съдебно-надеждни дела и мисли за административни ангажименти, не на последно място напиращи идеи за установяване на друго място или в чужбина?! Не се осланяйте на генерални решения, не е сега времето. Подкрепете здравето, починете си подобаващо и добре. Не давайте воля на съмненията си в любовта, обменете чувства и бъдете мъдри! Успешен старт на седмицата!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Афирмация: "Обмислям нещата, за които усещам, че си струва!" Работата е в позитивна посока! Възможно е да ви осени неочаквана идея за придобивка, която да промени нагласата за материално и емоционално удовлетворение! Вслушайте се в интуицията си и ще установите, че днес е време да се захванете с още полезни и съществени неща, с благоприятстващи обстоятелства. Не изисквайте много от любовта, преди да сте изслушали предложенията от партньора! Успешен старт на седмицата!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Афирмация: "Моята Душа знае пътя на желанията!" Не изглеждате в необходимата кондиция, а вътрешно сте заредени с градивна енергия и много последователни дневни планове: по–скоро ги подредете по значимост! Решени видимо да прикриете целите и намеренията, помислете дали сте канализирали правилната стратегия за успеха си, или просто нетърпеливо се провокирате?! Бъдете гостоприемно настроени, тъй като за определени от вас не са изключени спонтанни визити. Разбирате, че са ви нужни още доказателства в любовта?! Успешен старт на седмицата!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Афирмация: "Успявам целенасочено да контролирам себе си!" Раздвоени сте в работата и личния живот?! Днес бързате да се докажете пред близките, но има трудни задачи, следващи естествения си ход и за тях е нужен повече такт и култивиран подход на действие? Ще се занимаете с рутинни домашни задължения и въпреки несъгласията, неприятностите ще отстъпят на консенсуса с околните! Като реванш, не давайте излишни обещания, които сте сигурни, че няма възможност за изпълнение! Успешен старт на седмицата!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Афирмация: "Избирам деликатен и проверен начин на общуване!" Завладяващи ще са движещите мисли, с които се налага да си вземете "сбогом", поради разкритие на некоректно обещана ви мечта?! Не са гладки взаимоотношенията в работата с любимите хора, където съмненията и липсващата мотивация са стигнали кулминация - там са нужни компромиси. Вълнуваща вечер със стойностни хора за повечето! Не е нужно да доминирате със съвети до изясняване на някои спорове: бъдете стилни и толерантни! Успешен старт на седмицата!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Афирмация: "Силата ми е в мотивацията на идеите!" Да помагате е истинско удоволствие за някои от вас?! Ще се стараете към открито и честно общуване, като все пак доказвате мотивите за съществуващите бариери в работата, но бъдете деликатни в думите и поне днес си починете от напрежението! Относно определени проблеми с документи и предишни договори - определено там фактите са спорни: не си докарвайте противоречия! Споделяйте разумни обещания и ако е възможно - с пролетно вдъхновение се разходете на воля? Успешен старт на седмицата!

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Афирмация: "Прощавам на себе си и околните, което ми помага в избора!" Днес сте ентусиазирани и готови да си отговорите на жадуваните въпроси, благодарение и на съдбовните знаци с безпогрешно разчетена смислова посока! В работата има противоречиво-поставени условия?! Ще се чуете с позабравени хора, обсъждайки актуални ваши проблеми. Осъществява се много ефектен личен стремеж и това ви дарява с удовлетворение, надежди и усмивки. В любовта предпазливо покажете чувства и емоции и изчакайте уверение от отсрещната страна! Успешен старт на седмицата!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Афирмация: "Нищо и отникъде не възпрепятства добрите ми намерения!" Днес все едно цял свят очаква да го покровителствате?! Сами сте дали шанс чрез обещания на близки и приятели. Ще отстоявате позиции в деловата си служебна ангажираност, личната сфера и ще защитавате принципите си! Преобладават неточни сведения за ваша дейност, които са продуцирали разногласия и интриги из околните?! Липсата и на разбирателство с човека до вас допълнително изнервя ситуациите, но ще се справите с усмивки и толеранс! Успешен старт на седмицата!

РИБИ 20. 02 - 20. 03

Афирмация: "Излъчвам любов, която помага на всички нуждаещи се от нея!" Настроението и тонуса са леко понижени, мира нямате от вълнуващи личното ви пространство мисли! Това пречи да се съсредоточите в определените за деня ангажименти, като в работата си внедрявате мъдри порядки и условия? Отстрани изглежда, че нещо премълчавате?! Владеят ви силни емоции, но съберете сили и финализирайте болезнените преживявания. Погледнете живота откъм романтичната страна и се поглезете с разходка или забавление! Успешен старт на седмицата!

Станете почитател на Класа