Дневен хороскоп - 18 март

ОВЕН 21.03 - 20.04

Девиз: "Старателно следвам правилата на собствените си убеждения!" Бъдете изискани и съобразителни! Днес имате достатъчно защитна енергия за внимателно предприемане на предпочетени промени от делови, личен или материален характер! Обстоятелствата се оказват изключително благоприятни за осъществяването на пътуване по работа или за удоволствие?! Опитайте да си изградите обективна представа на заобикалящата ви реалност, като наблегнете на мотивацията си да отсеете приоритетите от рутинните си задължения, и заедно с всичко да акцентирате над ситуациите. Ще има подвеждащи материални формулировки - малко обсебващи: внимавайте какво обещавате?! Вечерта е приятно-романтична, забавна и копнежна!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Девиз: "Днес убеждението ми е да мисля позитивно и да контролирам действията си!" Преценете добре изворните си, спонтанни идеи?! Макар да сте нагърбени с доста належащи задачи, не пренебрегвайте офертите да пътувате, с нови запознанства и слънчеви предизвикателства! В настоящем моментите не са особено подходящи да предприемате каквито и да било или пък значителни промени, защото те няма да окажат търсения от вас очакван ефект! Действайте напористо и смело с плановете, но в същото време е важно да знаете кога да отстъпите водещата позиция на любимия човек! Не се затормозявайте от обещания, които сами знаете, че не може да осъществите. Добра новина отдалече - помислете сериозно, без кардинални решения!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Девиз: "Силно вярвам, че мога да се справя с предизвикателствата!" Мислете градивно, е съвета на планетите! За мнозинството от вас ще се създаде възможност да проведете разговори, благодарение на които ще достигнете до желаното от вас осъществяване на инициативите! Ще приложите известна корекция в поведението си, като съберете сили, дори за извинения! Определете какво очаквате от хората на прякото си обкръжение и какво е вашето дейно участие! В много позиции, късмета ще ви съпътствува, въпреки някои неблагоприятни аспекти на дневните енергии, успявате да се координирате правилно! Не пренебрегвайте непоисканите съвети, защото идват точно навреме, а и има какво да научите за поука?!

РАК 22.06 - 23.07

Девиз: "Целенасочено се докосвам до извора на ползотворните си моменти!" Този ден го прекарвате в размисли и преценки към ситуациите: в работата и на лично ниво?! Отдайте време на себе си, като активирате защитните сили на организма си с рационално хранене и с достатъчно време за отдих и пълноценни занимания! Разходете се, контактувайте и се усмихвайте. Позитивната нагласа може да ви донесе значителни пoлзи в делово, материално и лично отношение. Не поемайте каквито и да било рискове да инвестирате средства в начинание, за което нямате сериозни познания или пък спонтанно сте се подвели! За много от вас предстои радостно финансово известие, подкрепящо намеренията и някои започнати в миналото решения! Изяснявате си любовни емоции!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Девиз: "Намирам днес времето за подходящо, изцяло да следвам поетите си ангажименти!" Избягвайте да спорите, не е във ваша полза! Каквито и делови перипетии да имате, днес много от вас ще се отдадат на шопинг, но е препоръчително да ограничите вътрешния си подтик да трупате вещи, от които реално на този етап - не се нуждаете от тях! Важно е следобедът да го отдадете на заслужен отдих, тъй като само така ще съумеете да начертаете предстоящите си инициативи, без да се притеснявате дали ще съумеете да се справите с тях достойно - ще успеете. Не обръщайте внимание и на подмолни, "добре" организирани действия от околните?! Вечерта е весела и със завладяваща чувственост, ако прецените правилно желаната посока!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Девиз: "Разбирам, че повечето от ситуациите са изцяло в мой интерес!" Днес успеха зависи предимно от вас?! Постарайте се разумно да влагате наличните си средства, за да използвате адекватно текущия си потенциал в делово, материално и потенциално естество! Решете се на независимост от близките отношения. Не се доверявайте на солидни обещания, дадени ви от личен приятел или пък познат? Вместо това се постарайте сами да гарантирате успеха на предприетите от вас инициативи. Самоанализираните ситуации ще ви подскажат за предоверено лично отношение. Сменете тактиката и подхода, ако е нужно засвидетелствайте повече толерантност?! Любовта е движеща и мотивиращо-радостна, но напоследък "задава" доста неудобни, бъдещи въпроси?!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Девиз: "Има ситуации, които ме амбицират да поднеса благодарност на Вселената за всичко!" Работете с интуицията си и гледайте към позитивните мигове! През този ден, ако искате да съхраните постигнатото от вас, на всяка цена трябва да направите реорганизация на инициативите си от делови и личен характер! Планетите ви подкрепят и стимулират в делата. Погледнете встрани от възможностите си и открийте обективните си пропуски?! За мнозина, финансовото им положение чувствително ще се подобри, и то благодарение на добре предприетите от тях ходове и способности на комуникация! Любовта ви се нуждае от изразена толерантност, повече подкрепа, без насочена аналитичност! Нещата са такива, каквито трябва да бъдат!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Девиз: "Стремежът ми към доброто е необходимата дневна светлина!" Обмислете приоритетите в обществения и личния ви статус - не залагайте на случайности?! Налага се много внимателно да осъществявате започнатите ангажименти в делови или в материален план, тъй като деня не е в очакваната подкрепа и е възможно да попаднете в разнопосочие! В случай, че искате да съхраните постигнатото от вас, но и да разширите дейността си, то трябва да заложите на нова, деликатна импровизация в поведението си - ако е нужно и артистичност! Много от вас са преуморени и ще търсят наслада и релакс в атмосферата на приятна компания! Сами организирайте развлеченията си и ще ви се получат очакванията - само не изпадайте в детайлна зависимост?!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Девиз: "За мен е важно да приема съсредоточеното ми доминиране над ситуациите!" Докажете, че сте целенасочени, заинтересовани и взискателни личности! Започнете деня с необходимите промени в плановете си, за да осъществите започнатите от вас инициативи в служебен или в личен план! Превърнете се в изискващи и принципни хора, отстояващи позициите си. Проявете търпение и постоянство, а това е трамплина - дипломатично да достигнете до търсените от вас резултати. Ако нещата не се случват с очакваната от вас бързина, то може би е добре да си осигурите и външна подкрепа! Подкрепяни сте от доверени хора, вярващи във вас. Деликатно помислете за обещанията към половинката, помогнете й в стремежите - леко и деликатно!

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Девиз: "Всичко в моите намерения е "продукт" на вътрешната ми нагласа, която работи в цялостна позитивна насока!" Опитайте да контролирате емоциите си, без да ги доверявате на близки и приятели?! Не бива да разчитате на външна подкрепа, защото е малко вероятно това по някакъв начин да промени обстоятелствата около вас в професионално или материално отношение! Концентрирайте усилията си за постигането на стабилност по отношение на делата, по които работите от известно време. Ще получите дневна оферта от влиятелна особа, като е препоръчително много внимателно да поднесете интересите си и да не прибързвате с доводите?! Нещо ви е обтегнало душата, но имате шанс да се извините и да възстановите доброто ниво на близките отношения!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Девиз: "Днес има усещането за пролетен полет и се чувствувам мотивирана, слънчево-озарена личност!" Повечето от вас са особено инициативни, не спиращи пред нищо и убедени във водещото право за успех - това е така, но не навлизайте в незасягащи ви спорове?! Организирайте се с приоритетни инициативи, които да ви донесат търсените резултати в делово и материално отношение! Определени от зодията, ще получат важни известия, благодарение на които ще предприемете сериозна промяна на досегашните си планове от личен характер - но, не и в кардинален. Обсъдете замислите за предстоящо и много изгодно пътуване до любими места или по-далечни дестинации?! Не бързайте авансово да споделяте - детайлно ги обмислете и съобразете с личното си удобство?!

РИБИ 20. 02 - 20. 03

Девиз: "Вселената ме подкрепя да приложа отдавна утвърдения си, работещ и доказан подход на толерантност!" Днес сте доста находчиви, интуитивно успяващи да пренасочите стремежите си! Малко ще ви е трудно да подчините околните на собствените си амбиции, защото тази концепция може да се окаже пагубна за вас, но старанието надмогва всички притеснения! Деликатно /можете го/, с чувство на финес заобиколете бариерите, резултирани от поставени за целта колеги, конкуренти или изявени напоследък псевдоприятели?! Обърнете специално внимание на здравословното си състояние и по-акцентно на костната система. Регулирайте емоциите: особено, когато се касае за избор дали да допускате противоречиво на възгледите ви приятелство или пък подобна любов?!

Станете почитател на Класа