Тото милионер-педофил използвал джакпота, за да задоволява нагона си за малки момченца

Секс престъпник, който спечели 10 милиона долара от американска лотария през 2008 г., е арестуван по обвинение в сексуално насилие срещу момченце, продължило няколко години. 62-годишният Дениъл Снай от Ъксбридж в американския щат Масачузетс бе задържан в петък и обвинен в непристойно обвинение и насилие срещу дете, ненавършило 14 години, застрашаване живота на дете, съблазняване на дете и предоставяне на порно на непълнолетен, съобщиха от местната полиция. От полицията уточниха, че работят с колегите си от Кънектикът и Роуд Айлънд, защото се предполага, че някои от престъпленията са извършени във въпросните щати. През 2008 година, Снай си купи лотариен билет за изтриване за 20 долара, с който спечели 10 милиона долара.

Полицията е на мнение, че той е използвал печалбата, за да предразполага хората към себе си. „Снай е спечелил 10 милиона от лотарията и той е използвал джакпота в извършването на престъпленията", каза полицай Джефри Лори.

По информация на „Телеграм", престъпленията са били извършени в период от 4-5 години. От полицията поясняват, че са получавали сигнали от загрижени граждани, че Снай поддържа тесни контакти с малки дечица. За престъпленията му обаче станало известно едва наскоро, след като една от жертвите му решила да проговори.

Снай е осъждан шест пъти за непристойно поведение през 70-те и 80-те години на миналия век. През 1974 година той е бил осъждан на една година условно за непристойно поведение и нанасяне на телесна повреда на дете, ненавършило 14 години. Впоследствие той е нарушил пробацията и е излежал присъдата.

Две години по-късно, Снай е осъден на пет до седем години лишаване от свобода за насилие срещу дете, ненавършило 14 години.

Станете почитател на Класа