Дневен хороскоп - 14 март

ОВЕН 21.03 - 20 04

Утвърждение: "Всичко, което идва при мен по различен начин е полезно и ценно за душата ми!" На работното място ще се наложите с удачно предложение и с него ще подбудите лека завист измежду колегите си! Дневният ви напредък зависи от мотивираната ви организираност и навременната аргументирана защита. Бъдете търпеливи към близките си и уточнете взаимните си претенции към дома - ще има и леки компромиси!

TЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Утвърждение: "Аз съм част от космическия план и самостоятелно избирам приоритетните си дела!" Доброто настроение ще ви помогне да свършите по-съществената част от ангажиментите си, ала това не бива да ви подтиква към поемане на други неизпълними обещания?! Чувствате се преуморени от копнежни, безпътни емоции, които ви отвеждат в света на мечтите! Разходете се повече и размислете?! Не всичко е така, както изглежда!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Утвърждение: "Приемам уроците от съдбата, като дар!" Нужна ви е смелост към обекта на чувствата?! Очертават се професионални новости, наред с финансови разпоредби и налице е значително напрежение! Ще ви загатнат, че трябва да актуализирате квалификацията си с аналогично познавателни курсове! Не позволявайте незаслужено унижение! Семейни разногласия, временно ще са бариерата към истинските предпочитания!

РАК 22.06 - 23.07

Утвърждение: "Обичам така, както Бог обича всички и всичко!" Днес сте концентрирани в работата, с изразена свободна воля. Независимо от романтичния тонус, в настоящем на много ще им пречи разсеяността! Не ви се отдава да свършите с рационалните задължения, но не ви липсват успехи и с малко усилия. Обмислете и променете отношението спрямо важни за сърцето хора, особено несправедливостта им към чувствата ви!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Утвърждение: "Давам право на себе си и на всички други да следват своя избор!" Днес утвърждавате способностите си в работата и едва ли не сте готови да се впуснете в житейската "буря" на предизвикателствата?! Пощадете емоциите, заели връхна точка в претенции и изисквания! Ползотворна среща с партньора, но не бързайте с решения. Ще мине още време, докато контрастите в любовта ще се уталожат: там е кармично!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Утвърждение: "Ще помоля за прошка тези, над които несъобразително съм акцентирал своя избор!" Някои дневни контакти, ще ви наведат към съществени размисли "докъде и доколко" може да си позволите доверие?! Правите компромис със самите себе си и то конкретно в любовта?! Леки разочарования от нещата, с които всеотдайно сте се захванали. Контролирайте се и опитайте да се разведрите, преди да ви забележат близките!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Утвърждение: "Прощавам на себе си заради безпокойството и страховете!" В деловата сфера се налага внимание и предпазливост от нежелани коментари! На проверка е издържливостта ви и подхода при по-натоварените дни, като днешния. Конфликтните ситуации могат да ви амбицират към рискови начинания, обречени на проблеми! Преценете грешките в любовта?! Една приятелска подкрепа ще ви наведе на много истински мисли!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Утвърждение: "Контролирам емоциите си, изразени с мисъл, дума и действие!" Денят не е подходящ за решаване на важни въпроси, а по-скоро мъдро и находчиво филтрирайте основата им! Не позволявайте да ви приемат, като надменен и непроменим работохолик. Възможно е обаждане отдалече, което да ви зареди с много радост и максимум от надежди за осъществяване на мечтите ви. Разходете се в близката, слънчева природа!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Утвърждение: "Не се страхувам да приемам нещата по своята даденост и да ги благославям с любов!" Голяма част от вас са изнервени от несрещано разбиране в службата и предимно от любимите си хора?! Ревизирайте какво говорите и пред кого и не допускайте грешки в спонтанните си действия. Излишен е стремежа да завоювате позиции на всяка цена - помислете за своите принципи, а едно от изпитанията е общуване с близките!

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Утвърждение: "Любовта е дневното "оръжие", която е и мое лекарство и "гориво" към амбициите!" Ще съчетаете деловите си контакти с ангажименти от лично естество, но бъдете предпазливи, тъй като изградените ви навици могат да объркат доминиращо наложените задачи?! Приложете стабилна имунна защита с повече витамини. В отношенията е нужна дипломация, подчертана изисканост и стилен маниер. Доверете се на влиятелно приятелско рамо!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Утвърждение: "Не е проблем да започна някои свои неща отначало, а имам мотивацията да продължа напред!" Концентрирайте се и отстранете всички странични планове за отлагане на работата! Препоръчително е оптимално да вникнете в приоритетните задължения - така по-лесно ще се справите и удовлетворено ще си отдъхнете. Всичко е преодолимо, но се иска неотстъпност в плановете. Вариант за отмора е една мила покана за заслужено нежна вечер!

РИБИ 20.02 - 20 03

Утвърждение: "Притежавам умението правилно да разчитам знаците на Съдбата!" Днес, изпълнените стриктно планове могат да ви дарят с повече оптимизъм за следващи успехи! От вас зависи контрола над ситуациите. Романтичното ви настроение ще се разнообрази и с предложение за весело мероприятие - изберете си средата, за да не се налага компромисни контакти с посредствени хора. Коментари за парични известия - там проверете актуалността на обещанията!

Станете почитател на Класа