Дневен хороскоп - 5 март

ОВЕН 21.03 - 20.04

Дневно убеждение: "Контролирам емоциите и балансирам идеите за кардилни лични промени!" В работата направете необходимото, за да придвижите уговорките за очакваните дивиденти. Решени сте на повече грижи и всеотдайност към останалите! Това го чувствате интуитивно и не е без причина! Няма да имате много време за себе си, ще сте заети да доставяте радост на другите и нищо няма да ви тежи, ще имате толкова приятни изживявания. Вярвайте повече в изворната добронамереност днес, а любовта ви е подготвила дългоочаквано признание и шанс на емоциите, които да се представите в благодатна светлина!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Дневно убеждение: "Ускорено вървя в правилната за мен посока, с решение с нищо да не провокирам близките си!" Все още не сте уверени в това, което вършите и ви е нужен авансов размисъл за координация?! Постарайте се да разграничавате качествените приятелства от тези, които са насочили интереса си към вас! Дневен повод ще ви накара да го проумеете! Внимавайте с плана си за купон в тесен кръг, за да не срещнете не особено приятни хора. Харчете обмислено и не обещавайте много! Забравете за намерението си да провеждате разговори за разширяване на вашия бизнес, по-добре се отдайте на себе си и се презареждане!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Дневно убеждение: "С любов и толеранс компенсирам загубените моменти на лично ниво!" Отдавна искате да направите съществени промени в дома си, а днес имате време да помислите?! Много от вас са увлечени по проекти, за които ще им говорят близки хора и почти ви склоняват да рискувате с инвестиция! Препоръчително е да отложите някои срещи от общ характер и да си останете вечерта в домашна атмосфера, за повече уют, отдадени грижи и настроение. В любовта премахнете съмненията и ревността, като проявите усилия за съхраняване на хармонични отношения! Поговорете с половинката с и мотивирано се изяснете!

РАК 22. 06 - 23. 07

Дневно убеждение: "Обичам контролирано!" Нещо отдавна предстои да прецените и то е в личен план! Повечето от вас все още не са взели някои важни за дома решения и днес е крайно време да го сторите?! Имахте доста отворени врати досега, но ви липсва смелост и решителност да признаете чувствата си и поради това страдате от съмнения! Приемайте с големи резерви новите познати и приятели, дори да се лишите от възможността да ги опознаете добре. Повечето са до вас от илюзорна представа за финансовото ви положение и днес ще ги разкриете по някои улики! Емоциите са изморителни, но засилват опита ви за самосъхранение!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Дневно убеждение: "Контактувам с подходящите хора!" Решенията сега са ясни и вие постигате голяма част от стремежите си! Съветите на планетите са в посока хармоничен баланс, ако трябва дори сами да си го създадете! Ще има поводи на раздразнителност и странично несъответствие на думи и дела, предимно от близките ви! В работата не е зле да се посъветвате с някой "как трябва" да постъпите в дадена ситуация?! Днес са показателни всички ситуации, които ще ви помогнат към планувана отдавна промяна. Нужно е да ревизирате подхода си на действие, като елиминирате постоянните алтернативи за компромиси! Подкрепете здравето си!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Дневно убеждение: "В мислите се стремя към мечтите!" Актуални са неща, които на избрани от вас ще преобърнат Живота и ще ги накарат доста да се замислят "как" да постъпят?! В работата не е това, което искате, нито на лично ниво. Много от вас едно ще започват, а съвсем вършат. Липсата на координация и разсеяните ви действия ще забележат и околните - задава се обвинение, а изобщо не знаете за какво става въпрос! Овладейте словесната стихия! Напълно различно е положението при влюбените, които точно днес ще имат неподозирани стремежи към истински чувства, но преди това нека да бъдат съобразени с намеренията на другата страна!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Дневно убеждение: "Вярвам в целите си!" В работата се консултирайте с по-вещи в системата лица! Добре е да обърнете внимание на близките и да ги дарите с отдавна замислени неща за тях. На повечето ще им се наложи да се преборят с предизвикателството на ситуации с близки приятели или роднини, където при последните ще се обсъждат и имотни и битови проблеми! Дързостта на някои от тях доста ще ви учуди и почти ви насърчава да сте резки и принудително принципни. Неотлъчно до вас ще е любимия човек, ала едва ли да може да координира различията в мненията! Оценявате моралната подкрепа!

СКОРПИОН 24.10 – 22.10

Дневно убеждение: "Искам това, което мога!" Не се доверявайте на всеки в работата, зашото има аналог да ви излъжат или подведат?! Комуникативните ви способности са във върхова форма! Не позволявате да ви се намесват в плановете и сте готови за приключения и стабилизиране на близките си връзки. На мнозина ще бъде трудно да се ориентират във възникващите ситуации, откъм любовната сфера! Сравнително добро време за здравословна профилактика - контролен преглед и витамини. Отнасяйте се внимателно към идеите и на партньора, за да не усложните нежелателно отношенията си! Днес ви следят, ревнуват и обсъждат!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Дневно убеждение: "Избирам да обичам!" Работата не е очакваната в настоящем, но споровете там са напълно излишни! Препоръчително е да не вземайте всяка казана дума за "чиста" монета - знаете, има две страни! Заобикалящите ще искат от вас да им доказвате грижи, любовта и привързаността си, но това ще ви дойде в повече! Колкото и да се стараете да угодите, наистина ще е трудно напълно да го сторите! Все нещо няма да е достатъчно или пък не направено, както трябва. Просто помагайте: това ви носи удовлетворение и усмивки! Въздържайте от необмислени коментари, бъдете за пример! Любовта - нека е без разточителство!

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Дневно убеждение: "Ценя контактите си с толеранс!" Не бъдете " на път" да провалите някои лични връзки, изградени във времето с пълно доверие! Определена част от зодията ще им е трудно да се организират към заплануваните ангажименти, но днес е прекрасен ден за радост, постижения и тържествени моменти, затова мобилизацията е препоръчителна! Моментите са подходящи за всякакви инициативи, така че е възползувайте. Бързата ви ориентация към новите възможности ще зарадва и роднините ви, които са готови да помогнат с каквото могат! Вземете специални мерки за здравето си. Любовта ви е капризна, но и трепетна!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Дневно убеждение: "Имам точни мотивации към обстоятелствата!" Препоръчва се да вземате решения според личните си желания! В настоящем ще ви се иска да сте истински фурии и да свършите всичко навреме, а после да релаксирате в приятна обстановка! Не изпреварвайте събитията, така или иначе многократно се налага да променяте намеренията си. Бъдете гъвкави, съобразителни с хората около вас и действайте според належащите обстоятелства! Душевната хармония ще зависи от начина ви на общуване, не обещавайте много на близките си - добре е да поставите условията си и те да се разискват от членовете на семейството ви!

РИБИ 20.02 - 20.03

Дневно убеждение: "Действам неотстъпно и печелившо!" Срещите с приятни хора и преди всичко комуникацията с важни за вашия социален статус персони, се очертава да бъдат преобладаващи! Денят зависи от личната ви организация, като са възможни такива ситуации, които ще ви донесат позитивни сюрпризи от отдавна загърбени събития! Възстановете свои стари позиции, като така подобрявате работния климат и хармоничната енергия. Вземете инициативата във ваши ръце и с малко допълнителни сили, може да превърнете деня в успешна посока. Обаждане отдалеч чертае финансова подкрепа - деликатно приложете отличните си намерения!

Станете почитател на Класа