Дневен хороскоп - 4 март

ОВЕН 21.03 - 20.04

Девиз на деня: "Изпитвам удоволствие от всичко, което върша!" Мислете перспективно и коригирайте някои от тривиалните си принципи, защото е настъпил период на съдбовни промени, зависещи от свободната ви воля на избор! Колкото приятен и градивен да е този ден, ще се наложи да оцените доста изискано своите постъпки. Възможно е да сте загубили природната си предпазливост и отговорност към самите себе си, като редом с това резултата е алтруизъм и явна преумора. В работата ще ви върви, но в личните отношения се задават дуалистични настроения. Мечтаете да прекарвате по­вече време с любимите си хора, леко загатнали и за планове в чужбина! Не се винете за погрешното поведение, дало насока в дейността ви!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Девиз на деня: "Организирам се по много деликатен начин и приемам любовта за водещ стимул!" Изчаквайте развитието на ситуациите и не бързайте с дневните заключения, защото обстоятелствата в последния момент могат да придобият друг обрат! Работата ви се нуждае от мотивационни елементи и един по-директен контакт с началството, за да договорите финансовите си актуални подробности и договори. Потребни са ви постъпления за разплащателни, позакъснели сметки, някои от тях с изтичащ срок. Преуморени сте, създайте си възможност да отидете някъде с приятели, ще ви се иска да споделяте преживявания и мисли с други хора, имате нужда от група съмишленици. Правите интересни планове за близкото и далечно бъдеще!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Девиз на деня: "Докосвам се до същината на проблемите и стремително приемам уроците!" Съобразителните и хармонични контакти с деловите партньори дават посока на близката перспектива и чертаят път към прогрес! Получаване на важна, полезна информация и приятни вести, които засилват тонуса, кондицията и благоразположението. Вероятен е финансов успех и за някои еднократни постъпления, но преразгледайте отново договорите! През този ден, бъдете откровени и загрижени към близките си хора, общителни и всеотдайни в дома си. Направите основно почистване и профилактични процедури, дарете непотребни вещи на нуждаещи се! Правете добрини и не мислете за реванш, защото съдбата сама е начертала неочакваното, скорошно поощрение!

РАК 22.06 - 23.07

Девиз на деня: "Мъдрата Вселена ми поднася своето изобилие и затова - всяка моя стъпка я следвам с изворна за мен любов!" Повечето от вас ще изберат значими аргументи, за да оправдаят своя постъпка, където имате право, ала е твърде спорна гледната точка, предвид останалите или по-конкретно към половинката! Дайте си сметка какво отдавате на база какво получавате, и въпреки това, днес трябва да вършите добрини. Вероятно ще се насочите към нови ескалативни методи за увеличаване на приходите си! Този стремеж ще е факт не само сега, но и в бъдеще. Не пренебрегвайте потребностите на общуване с любимия човек и приемете предложената откровеност, като скрепващ съюз спрямо отношенията ви! Изградете мост към любовта си и тръгнете по него!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Девиз на деня: "Съобразително следвам собствените си идеи, принципи и правила!" Разнообразието на деня предлага пренасочване на доста от основните ви задачи?! Просто се нуждаете от детайлно изкристализиране на актуалните ви работни функции, които са почти перфектно зададени, но и намерете повод за хармонизиране на аналогичните ви намерения. Не отлагайте провеждането на някои важни телефонни разговори и планирайте внимателно срещи, от които можете да очаквате резултати от материален характер. Пътуванията за удоволствие ще имат много добър ефект върху жизнения ви статус и укрепването на позитивната ви, романтична нагласа. Възможни са нови запознанства, внимавайте с флиртовете и специално с обещанията в аванс - с непознати хора е трудно!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Девиз на деня: "Старая се всичко да се подреди добре - обичам и вярвам, защото мога да се справя!" Помислете добре върху контактите си и дистанцирайте присъствието на тези, които са несериозни и небрежни към общите ви отговорности в професионалната сфера?! Ще се наложи да направите компромиси в работата и това едва ли да ви хареса или удовлетвори потребностите, ала просто сте задължени да изглеждате толерантни и на ниво! Деликатността ще е засилена при тези от вас, които заемат постове на управление или са от административния сектор, като дори и артистичност ще приложат! Напълно възможно е да имате нужда от изграждане на по-дълбока емоционална връзка с интимната си половинка. Ден за чертаене на планове и напътствия за близко време!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Девиз на деня: "Целенасочено избирам да съм лидер на своите амбиции, а те се осъществяват леко и успешно!" Всичко зависи от правилно зададените приоритети! Предстоят множество неща за вършене и това налага адаптивното им разпределение, а и самите вие сте в добра кондиция, с готовност за изява и доказателства! Не се задълбочавайте толкова много, а намерете и малко време за себе си - открийте красотата на деня в обикновените, стойностни неща, като приятна раздумка на кафе или се поглезете с малък шопинг. Днес не обръщайте внимание на манипулативните странични теми и не се намесвайте в безсмислени спорове, където мнението ви не е потребно! Обърнете внимание на любими хора, дарете ги с много грижи и обич, усмихвайте се и благодарете на живота!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Девиз на деня: "Решавам да се отнеса с благодарност към всичко заобикалящо и се радвам на постиженията си!" Обикновените надежди няма да ви вършат работа, нуждаете се от градивен стимул и мотивация! Полагайте повече усилия в личните си контакти и кореспонденция, защото от тях можете да очаквате нови ангажименти от делови характер. Финансите не са в очаквания размер, но това е временно! Стремете се да си доставяте радост, като се заобикаляте с красиви и душевно извисени личности, чрез които балансирате някои житейски съмнения. Избягвайте компанията на перманентните неудачници! Днес имате ползотворна комуникация с близките и поддръжка от любимия човек, с които общувания ще се заредите и ще преоткриете ново позитивно вдъхновение - действайте!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Девиз на деня: "Наистина е прекрасно е да се чувствувам потребен/а и нещата ми да се случват по значим за мен начин!" Денят е предназначен за равносметка и стойностни контакти, при които да следвате посоката на интереса си?! Работата ви е напориста и точно сега не можете да отменяте ангажименти или пък да правите допълнителни уговорки за условности! Опитайте да осмислите и усвоите уроците, които ви е преподала съдбата чрез чувствата! Отделете особено внимание на детайлите, които до момента все пренебрегвахте и не им обръщахте внимание! Ще дочуете приятно потвърждение за финансови постъпления и това ви носи необходимото спокойствие, за някои и удовлетворение! Може би ще трябва да поговорите сериозно с половинката и да преразгледате взаимоотношенията си!

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Деви на деня: "Решавам да се радвам и на най-обикновените детайли, които са сигурен път към успеха!" Помислете добре на кого сте крайно необходими и какъв е интереса му към вас, а това ще бъде повече от прозрачно?! Не бива да правите рисковани услуги, защото така нарушавате обществените си позиции, а и определени принципи! Мнозинството от зодията ще имат желание да доверят чувствата към обекта на своите копнежи и все пак внимавайте дали сте достатъчно убедени! Не се разколебавайте поради страх от отхвърляне, по-добре си вдъхвайте смелост и решителност, само така ще узнаете дали и вашите емоции са споделени. Имате нужда от финанси, но се съобразете от кого бихте поискали помощ! Вечерта се очертава да е прекрасна и то в любима за вас компания!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Девиз на деня: "Мисля, че няма нещо, което не мога да постигна! Следвам се упорито и насърчително!" Препоръките са да водите комуникация и то с подбрани личности! Днес не задавайте неудобните въпроси, особено ако касаят ваши кардинални решения?! Разбираемо е, че е нуждаете от подкрепа, но съобразете реалните обстоятелствата и ще видите, че се налага още да изчакате! Бъдете внимателни при служебно предложените и предстоящи лични пътувания, защото те предполагат странична отговорност и финансово натоварване. Някои необмислени ситуации, впоследствие биха се стоварили върху вас при наличие на дадени непосилни обещания! Мислете повече, когато поемате инициатива за близка защита, тъй като напълно погрешно сте се загрижили! Балансирайте емоциите!

РИБИ 20.02 - 20.03

Девиз на деня: "Съзнателно разбирам, че Вселената изобилно ми предлага множество възможности! Аз ги подбирам с любов!" Различните хора ви приемат по своеобразен за тях начин и затова не се препоръчва непреценена откровеност, особено към скорошни запознанства?! Налага се прецизна координация на думите и изискана, точна дипломация. През този ден сте забавни и остроумни, почти приемащи на шега случващото е, но за сметка на оптимистичното ви настроение виждате, че покрай вас има излишна суета и преднамереност на действия. Не е редно точно вас да обвиняват в егоизъм, несериозно отношение и нефиксиран по нормите на деня труд! Подобни крайности и непостоянство не са ви познати и това не кореспондира с личността ви. Задава се преоткривате на любовта!

Станете почитател на Класа