Дневен хороскоп - 3 март

ОВЕН 21.03 - 20.04

Девиз: "СТРЕМЯ СЕ ДА КОНТРОЛИРАМ СИТУАЦИИТЕ!" Ангажиментите ви протичат в нормален домашен ритъм, ако не навлизате в излишни спорове с близките?! На любовно ниво също са възможни предизвикателства и леки спорове, но гледайте да се въздържате и сами да не предизвикате дискомфорт?! Следобедните ви колебания са предимно с "кого и как" да си подарите спокойна вечерна атмосфера. Изпълнени сте с пъстри, оригинални идеи за красота и свежа романтика! Денят, като цяло предоставя силни моменти за близките ви взаимоотношения, а това преодолява противоречията, създава уют и позитивна нагласа. Новости и хармонична комуникация! ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Девиз: "ВСИЧКО В ДНЕВЕН ПЛАН ПОСТИЖИМО, И ЩЕ БЪДЕ НАРЕД!" Не се предоверявайте на непроверени хора на лично ниво или пък случайни запознанства, които създават неудобство и напрежение?! Колкото и да сте планували очакваната, забавна почивка през този ден, сега отговора е: препоръчителна промяна а възгледите и обновление на кръгозора! Останете насаме със себе си и си дайте яснота в ретроспективен анализ: с какво ви впечатли изминалата седмица и желаете ли нещо за корекция?! Съдбата ви помага с енергия и знаци, които да разчетете правилно и да отстраните препятствията. Балансирайте любовта с толерантност и градивни топли предложения! ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Девиз: "ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ИЗБИРАМ ДА МИСЛЯ И ДЕЙСТВАМ ПОЗИТИВНО!" Днес е препоръчително да внимавате с личните си взаимоотношения - донякъде сте се нагърбили с неизпълнимите общи задачи и тривиалните, касаещи пазаруване и изпълнение на странични претенции?! Попаднали сте в ситуация, изчакваща ясен отговор от страна на любим човек! Чрез размислите си и дадената равносметка, ще намерите ключа към изпълнения на желанията си. Доверете се на чувството за реалност, защото не сте склонни да търпите някои неща в близкото си обкръжение! Помислете за надеждна аналогия или лек компромис към половинката, дарете нещо от сърце и това ще бъде оценено! ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

РАК 22.06 - 23.07

Девиз: "ПРЕКРАСНО Е ДА ОБИЧАМ С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ!" Намеренията ви са успешни, дори имате поводи за забавления! Но, повечето от вас са осуетени от изтънения бюджет и днес почти са склонни към лека депресия - успокойте се, идва радост?! Липсва ви любим човек и затова дневното настроение не е в очакваната романтична степен! Овладейте емоциите с приятни разговори и споделете с верните си приятели за трудностите. Достигнали сте важен момент за проверка на помощта им! Всичко ще е наред, стига да не се оплетете в ненужни излияния и обяснения. Имате шанс за добра комуникация с половинката. Подкрепете любовта с мил жест и признание, ще преоткриете чувства! ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Девиз: "ДНЕВНИТЕ МИ РЕШЕНИЯ СА ДА ИЗЛЪЧВАМ ГРАДИВНИ УБЕЖДЕНИЯ!" Мислите са ви натоварени, поради обемно поети отговорности, а в дома си имате и някои съмнения в личен аспект?! Погледнете на нещата от жизнерадостната страна и не наблягайте на направената равносметка: миналото е само поуки и стимул за стилна промяна! Създайте си позитивни контакти и релакс, чрез любимо хоби. Днес за някои им предстои приятна изненада от скъп приятел и това ще им повдигне настроението и самочувствието. Очертава се романтично предложение, с пътешествие, с възможност да бъде в чужбина. Насладете се на позитивни емоции, с красотата на едно близко, нежно отношение! ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Девиз: "ДАРЯВАМ ПОЗИТИВНО НАСТРОЕНИЕ И ПОЛУЧАВАМ ЛЮБОВ!" Много от вас са притеснени за битови проблеми, също и днес се налага да сте съпричастни към близките с адаптивна помощ, която ще нормализира ситуациите! Зарадвайте някого с подарък, макар и символичен. Не навлизайте в пререкания и спорове за домашните задължения, а се постарайте да подходите с разбиране - близките го оценяват! Обърнете внимание на едно поощрение за финансова перспектива, дочута от приятелско обкръжение, но задължително проверете достоверността?! За повечето от вас, дългата и поизхабена напоследък връзка, се нуждае от ударна доза любов, романтичен сюрприз и обгрижване! ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Девиз: "ПРИЕМАМ С БЛАГОДАРНОСТ И С УСМИВКИ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ!" Планетите ви подкрепят в идеите, колкото да положите основите за едно наистина красиво обагрено с емоции вдъхновение, ала за някои им предстоят и немалко дръзки планове?! Просто бъдете съобразителни! В общи линии, се радвате на един безоблачен ден! Получавате предложение на нещо увлекателно и интересно, което съчетава полезното с приятното. Възможни са приятелски инициативи за пътувания с близки приятели или решения за посещения при роднини?! Оградени с нови сили, вие съзирате новина за лична ескалация. Не бъдете мнителни към хората, а по-скоро изразително благодарни! Пазете любовта - от вас зависи?! ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Девиз: "ДЕЙСТВАМ СТАРАТЕЛНО С ЛЮБОВ И РАЗБИРАНЕ КЪМ БЛИЗКИТЕ!" От любим човек получавате компромис?! Повечето от вас не могат наистина да си починат от безкрайните задължения, претенции и ангажименти да угодят на всички и затова предрешено са обградени с крепостни стени и не позволяват на другите да се доближат?! Това е временно и днешната изолираност няма да ви помогне, ако не решите да споделите с обкръжението за неувереността си и препятствията. Денят ви е добронамерен и силен на слънчеви градивни идеи! Бъдете лъчезарни, защото с подкрепа подреждате пъзела и създавате топли, вдъхновителни чувства. Вечерта е вълнуваща, с любовни трепети и романтични преживявания! ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

СТРЕЛЕЦ 23.11- 21.12

Девиз: "МИСЛЯ СЪЗИДАТЕЛНО И УСПЯВАМ ДА КООРДИНИРАМ ИДЕИТЕ СИ!" За много от вас, денят изгрява с неподозирано радостни възможности за една предстояща работна мечта?! Дори тривиалните ви проблеми изглеждат симпатични и незначителни, преминаващи почти неусетно. Лесно преодолими ще са всички бариери, които интуитивно ви напомнят за промяна на подхода! Отстранете съмненията си. Можете да се настроите за позитивни усещания, някои от тях ще са резултат от приятно гостуване с много ползотворен ефект. Изглаждате стари трудности, посредством новина за скорошни финансови постъпления! Напрежението ще разтоварите с вечерно изобилие от весели емоции и отличен домашен уют! ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Девиз: "СЛЕДВАМ НАМЕРЕНИЯТА СИ И УВАЖАВАМ ЖИВОТА!" Има нещо, което напоследък мира не ви дава и за някои е поправимо, ако още днес се свържат с необходимите хора?! Спомнете си грешка, касаеща ваше прибързано решение по повод приятелство. По принцип, знаете какво и как да го направите, но се чувствате безсилни - в дома си също сте разсеяни?! Душевността ви е накърнена от прекалени надежди, отправени към заобикалящата ви сфера, ето защо променете мисленето си и се настройте малко по-оптимистично. Дайте си време за почивка днес, усмихнете се и бъдете благодарни на живота! От позитивната ви нагласа и обич към
околните зависи едно съблазнително, вълнуващо вечерно приключение! ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Девиз: "ЦЕЛЕСЪОБРАЗНО СЛЕДВАМ ПОСОКАТА НА ПРИОРИТЕТИТЕ СИ!" Днешните ви амбиции граничат с намеренията да финализирате повечето от рутинните си задачи и да отправите поглед към някои предстоящо-служебни, по-солидни ангажименти?! На много от вас, стимулите не са достатъчни за културни и сериозни мероприятия в обществена или лична обстановка, свързани с релакс и приключения! Помислете за организационната си практика и ще бъдете с кулминационни емоции?! Опитайте се да овладеете раздразнителността си от околни нередности, като нормализирате нервната система! Действаща ситуация ще ви поощри и благоприятства в обстоятелствата. Задушевна вечер и вдъхновена любов за вас! ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

РИБИ 20.02 – 20.03

Девиз: "НА ЛИЧНО НИВО СЕ УЧА ИЗЦЯЛО ДА УВАЖАВАМ ПРИНЦИПИТЕ СИ!" Подкрепят ви хора, от които зависи решаването на актуални дилеми, а и те неочаквано ще направят много за вас?! Това ви дарява с мащабна оптимистична настройка, стабилност и известна сигурност - всичко това от своя страна ще разгърне стремителната ви мобилизация. Отдайте се на замисленото с цялата си душа и го вложете към чувствената си природа! Оригинални идеи ще стимулират таланта ви към забавен потенциал и ще дарят с полет емоциите! Внимавайте, флиртовете няма да са ви чужди, но едва ли на този етап и толкова нужни?! Създайте мир и релакс, приказни за душата си, преосмислете някои собствени заслуги и всичко се подрежда! ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

Станете почитател на Класа