Дневен хороскоп - 2 март

ОВЕН 21.03 - 20.04

Афирмация: "Днес всичко в моя свят ще е наред!" Задават се дневни предизвикателства, които ще са един вид уроци! Подгответе се добре, защото е възможно деня да премине в изпитания на комуникативните ви способности?! На хоризонта се задава оферта, за която дълго сте мечтали и сега от вас зависи да я разработите по подходящ начин. На лично ниво предстои да подложите на размисъл стара връзка, а някои от вас ще изпитат нова тръпка и това може да ги обърка?! Не се впускайте в излишни флиртове, нито давайте напразни обещания за скорошни поощрения към близките, ценете достойнството си! Сирни Заговезни е - поискайте Прошка и нека да ви е простено!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Афирмация: "Обичам ли, приемам борбено ситуациите!" Днес сте смели и склонни всички спорове да ги доведете във ваша полза?! Контролирайте емоциите си и защитавайте справедливостта на принципите си! Възниква проблем между роднини, а това ще разконцентрира дневните стремежи и ще ви изнерви?! Желателно е да обърнете внимание на детайлите, премисляйки съответните претенции и условия. Не отстъпвайте пред нищо, ако подложат на проверка отговорността ви - създайте си стратегия и много деликатно я приложете! В любовта се появяват загадъчни нотки на недоразумение и размисъл! Сирни Заговезни е - поискайте Прошка и нека ви бъде простено!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Афирмация: "Доверявам се с радост на доказаните за мен близки и приятели!" Каквото и да ви говорят или подканят да правите, вие демонстрирате разсеяност и неподвластие, но после всички се забавлявате?! Няма да ви е трудно да следвате приоритетите си! Днес провеждайте добре обмислени, разумни общувания! За да се понравите и угодите на другите, не обещавайте изпълнения на неща с непосилен характер - така ще се дистанцирате от рисковите ситуации. Предразположете към доверие половинката си, докажете взаимната си обич, толерантна подкрепа и така ще ви изненада нейното отношение! Сирни Заговезни е - поискайте Прошка и нека ви бъде простено!

РАК 22.06 - 23.07

Афирмация: "Вселената ме подкрепя и дарява с мотивирани сили!" Покажете, че сте неподкупни, дори и на емоции?! В дома ще усетите, че изпитват обичта ви! Колкото и да сте сигурни в разумните решения, днес не си налагайте мнението над никого, оставете околните сами да избират и преценяват. Ако накарате близките си да се чувствуват виновни, това ще е голяма грешка и не е изключено да търсите поводи за извинение?! Душата ви се радва на позитивни емоции, но сърцето ви е с неудържими сантиментални чувства, с изворна любов, очаквания и не на последно място е равносметката към любовта! Сирни Заговезни е - поискайте Прошка и нека ви бъде простено!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Афирмация: "Понякога, наистина сте неузнаваеми за самите вас?! Пожелали перфектност и поемане на обемни ангажиментите си, не си давате сметка за умората и нуждата от релакс! Дневната ви интуиция работи в помощна насока, и е препоръчително да не се ръководите от мнението на другите - следвайте личните си усещания и предпочитания. Не допускайте да се замесите в "кълбо" от взаимоотношения с някого, който едва ли заслужава вниманието ви на този етап?! Организирайте самостоятелно вечерта си и си починете подобаващо, с много красиви емоции, някои от които резултат от любовни размисли! Сирни Заговезни е - поискайте Прошка и нека да ви бъде простено!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Афирмация: "Следвам интуицията си и се контролирам!" Решили да се занимаете и с тривиалните неща, пред много ще изглеждате непредсказуеми?! Трябва да бъдете на едно място, а някои от вас се оказват на съвсем друго. Приемете интуитивната си ръководна посока! Дарете си пълна свобода към полета на мислите, тъй като болшинството от представителите на зодията ще се почувствуват окрилени от градивна енергия, необходима за насока в плановете. Вероятно ще направите нещо нестандартно и запомнящо се, без да позволявате подвеждане?! Не се предоверявайте на случайните обстоятелства, особено ако са странни! Проблемите в любовта са решими! Сирни Заговезни е - поискайте Прошка и нека ви бъде простено!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Афирмация: "Във всички ситуации съм себе си!" Добре сте замислили деня, но на домашно ниво ще се пренатоварите със задачи, а на лично с емоционални недоразумения?! Обнадеждени сте да се справите с всичко и го правите забележително. На много от вас им е нужна почивка с позитивни хора и любими занимания - можете да съчетаете ситуациите! Целенасочено подбирате приоритетите си - днес се налага да докажете своите ценности, стремителен подход и адаптивни начини за гъвкаво справяне със ситуациите. Бъдете мили и любезни със заобикалящите ви, дори в любовта ще има диалог и лек компромис! Сирни Заговезни е - поискайте Прошка и нека ви бъде простено!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Афирмация: "Намирам начин да балансирам обстоятелствата!" Каквото и да си поставите за цел, ще бъде свършено от вас по много стилен, изискан начин! С предоставяне на значим повод настъпват някои от съдбовните ви знаци с полезни уроци?! Внимавайте с добрината си. Определени от вас озадачено ще погледнат на обществения и личния си живот, при които ще открият взаимодействие, преливане и пренасяне на ангажименти без установена граница! Конспектирайте важните задачи, съхранете ги и не предоставяйте нечие право за страничен контрол! Вечерта е с красиви и очаквани позитивни емоции! Сирни Заговезни е - поискайте Прошка и нека ви бъде простено!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Афирмация: "Намирам себе си чрез любовта!" Повечето от вас ще бъдат смутени от жизнения си цикъл и сте заредени със съмнения - давате много от себе си, а насреща няма покритие?! Поговорете дипломатично с околните и си изяснете общите задачи. Колкото и да умеете с някои доминиращи подходи, оставате с недоразумения и съмнения?! Изглеждате балансирани, с овладяни постъпки и динамичен напредък! Но, това е само за пред приятели и близките ви. Дълбоко в себе си се борите с несправедливите обстоятелства и сте доста изморени от липсваща подкрепа и постоянно връхлитащи разнопосочни емоции! Сирни Заговезни е - поискайте Прошка и нека ви бъде простено!

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Афирмация: "Обичам и чувствам подкрепа от Вселената!" През този ден, по всякакъв начин трябва да балансирате общуването си, разтоварено от нервни изблици?! Подходете изискано и стилно към обстоятелствата, като опитате да запазите градивната емоция в контактите: контролирайте излиянията си! Показвате на околните принципи и характер! Не давайте външен облик на самотата си - чувствителността ви ще се засили пред обекта на вашите желания, а вие още ли се чудите дали е подходящия човек?! Вълнуващ ден за любовни предизвикателства: с копнежи моменти и споделени бъдещи планове! Сирни Заговезни е - поискайте Прошка и нека ви бъде простено!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Афирмация: "Вярвам в себе си и в собствените мотивирани убеждения!" Може би ви се иска да пренебрегнете дневните интриги и недоразумения, ала те са редом с вас и само упоритата ви мъдрост ще разколебае инициаторите им?! Препоръчителен е конспектиран размисъл по посока непримирими амбиции?! Днес не обърквайте приятели и близки, относно вашите желания и реални състояния - запазете самообладание! Ще се наложи да си изберете доверено лице, за да излеете насъбралото се количество емоции и размисли. Част от вас ще бъдат привлечени от непозната личност, с изискано отношение - това ви впечатлява! Сирни Заговезни е - поискайте Прошка и нека ви бъде простено!

РИБИ 20.02 - 20.03

Афирмация: "Животът в прекрасен!" На база дневно предпочетена романтика сте доста последователни, но овладейте леката меланхолия, царяща от околните: не, че може да смути плановете ви! На мнозинството им е необходима обхватна ревизия, паралелна с личния и обществен сектор, с идея на ползите от всичко?! Една част от всеотдайната ви работа ще трябва да бъде трансформирана в изискана подобна и от околните! Ще осъзнаете за пореден път своята уязвимост, ранимост и несъответстваща с наложените ви принципи морална идентичност! Принципът на достойнството е водещ! Любовта придобива лека раздразнителност?! Сирни Заговезни е - поискайте Прошка и нека ви бъде простено!

Станете почитател на Класа